Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Açıkcası hastanelerin yaptıgı tüm genel serum ve ignelerden korkuyorum korku iğne korkusu değil başımıza gelen ve arkadasımın küçükken başına gelenlerden sonra fazla ya da az konulan ilaçlar olabilir tarihi gecmiş olabilir bilemiyorsun ki

O kadar kötüyüm ki anlatamam size küslük uzaklık heleki bilmediğin Bi şehirde epeyi zor oluyor
Benim eşimde çok fazla küsme huyu vardı kızım doğduktan sonra baya azaldı . Hamileyken cektiriyordu o da . Bizim gibi değiller.inşallah bebekten sonra değişir

Şu hesaplar resmen benim algımla oynuyor gençler artık hafta hesabı takip ediyor da yaşlı teyzeler kaç aylık dediğinde davşan gibi kalıyorum resmen
Ben 4 aylik diyorum 17 den sonra 5 den gun aliyorum sonra 5.in icindeyim sonra 5.bucuk gibi gidiyor

Cnm saglik ocakla
Istanbuldayken saglik ocagi hemsiresi tanidigimdi onlar surekli yeni asilar geldigini soyluyordu stok yapmiyorlar diye biliyorum.kac kere cocuklari asiya goturuken igneniz gelmedi su gun gelecek falan diyorlardi.arkadasina ne olmus cnm???

Tecrübelisin diyebiliyosun,biz kör cahil onu da diyemiyoruz. 17+3 üm hadi söyle beni bakayım arabada 5 evde 15 gibi
Estagfirullah .Sen artik 5 twn gun aliyon sekerim 18.hafta gibi oluyon 5 girdimde gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…