Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen ya zor ama her haliyle çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin Ben de iyiyim çok şükür 13. Haftalık olacaz bakalım cuma da doktora gidecem cinsiyeti merak ediyorum
Nisan annelerinde cinsiyeti değişen çok olmuştu, ben de tedirgindim ama 12+3te de 16+3te de kız dedi doktor.. İkili testi yapan doktor da kız dedi. Artık değişmez heralde Sağlıklı olsunlar da inan fark etmiyor kız erkek.. Ama insan merak ediyor işte yine de..

12de var gibi dedi 14 te çıkıntı var erkek dedi. kzıımdada 12 de yok demişti kız gibi demişti 15 te kız dedi
Banada 10. Haftada bu kesin erkek doktorluğumu yakarım o kadar eminim dayamış ekrana sıpa nasıl görmeyeyim dedi 15. Haftadayız cüretkar bir oğlum var artık eminiz

Karbonat testi dediğiniz nasıl yapılıyor kızlar bana da doktor önce erkek gibi sonra yüzde 80 kız diyince hala netlik yok gibi hissediyorum
idrariniz ve karbonati bir kapda karistiriyorsunuz.
Kopurup kabarirsa erkek herhangi bi reaksiyon göstermezse kız deniyor.

Kızlar selam ben de önümüzdeki cuma günü gidecem doktora 13 haftalık oluyorum gittiğimde bakalım cinsiyeti söyleyecek mi
Özelse söylüyor 12. Haftada doktorum bakmayı denedi ama bacaklarını kapadı kanamam olduğu için bastırmak istemedi. Cumartesi kontrolüm var. Doktor o zaman söyleyeceğim dedi. Bi tahmini vardı ama

Kizlar bugn saglik ocagina gittim 17+1 iz cok sukur kalp atislarini dinledik gayet guzel güm güm burasi isin en guzel kismiydi sonraa bi kan aldi bide tetanoz dedi ben şok cok korkarm igneden ve su an eve geldm hasta gbi yatiyorm bi bayginlk geliyor usume terleme icinizde yaptiran var mi bir ben mi boyle oldum

Sağlık ocağı bana 20inci haftada demişti,cumartesi kontrolüm var,doktorum yaptır derse bende yaptırırım.

Arkadaşlar merhaba,
Zor bir hamilelik süreci geçiriyorum. Hatırlarsanız su gibi kanamam olmuştu. Çok şükür 3 gündür kanamam yok. Lavaboya kadar gidiyorum.
İğnem için bugün eve hemşire geldi. Ilık süt içmeyin hamileye iyi gelmez dedi. Doktorum da kefir için öyle demişti. Sebebi kasları gevşetmesiymiş. Size de bilgi vereyim dedim.
Tabi ben hala risk grubundayım. Dualarınıza beni de ekleyin lütfen.

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bu süreci atlatırsın inşallah

Maşallah cnm ben tüm tetanoz aşılarını vuruldum dozum tamam sanırm 10 yıllık oluyor korunma süresi, mecburen vurulur cnm eline bişey batar paslı önlem amaçlı vurulmak lazım.kan aldıysa aşı ondan az acıtıyor .iğne vurulurken hiç bakma bişey olmaz .

Merhaba ben de doktoruma sordum hiç aşın yoksa bir tane yaptırmanı öneririm dedi sanırım bir doz yaptıracağım ben de. Ama yan etkilerinden korkuyorum herkes böyle şeyler mi yaşıyor aşıdan sonra

aşı zamanı 20. ve 24 hafta dediler ama siz biliyor musunuz?

merhaba cnm maşallah kanaman yokmuş güzel bir haber.ama sen gene yat dinlen bol bol.Herkes bir şey diyor ne yapacağmızı şaşırdık ben soğuk süt severim gerçi ılık sevmiyorum.

aşı zamanı 20. ve 24 hafta dediler ama siz biliyor musunuz?
ilk doz 12 .haftadan sonra yapıyorlar diye kalmış aklımda ben 4 yıl önce yaptırdım ama 5 .doza tamamlatmıştım yıl içeresinde vuruldum onu hemşireye de sorabilirsinz doz tamamlama olayını. bu gebelikte vurulmayacağım o yüzden.

Merhaba ben de doktoruma sordum hiç aşın yoksa bir tane yaptırmanı öneririm dedi sanırım bir doz yaptıracağım ben de. Ama yan etkilerinden korkuyorum herkes böyle şeyler mi yaşıyor aşıdan sonra
yok cnm yan etki olmadı bende.

Hic bakmadm ne asida ne kan alırken normaldede bakamam zaten asi icin cagirdigni soylemedi kontrol dedi resmen pusu kurdular bana hic beklmedigm anda

1. doz tetanos aşısıGebeliğin 4. ayında yapılır.Koruma süresi yok.
2. doz tetanos aşısıİlk aşıdan en az 4 hafta sonra yapılır.1-3 yıl arasında koruma sağlar.
3. doz tetanos aşısı2. tetanos aşısından en az 6 ay sonra yapılır.5 yıl süreyle korur.
4. doz tetanos aşısı3. tetanos aşısından en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte yapılır.10 yıl boyunca koruma sağlar.
5. doz tetanos aşısı4. tetanos aşısından en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte yapılır.Doğurganlık boyunca koruma sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…