Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ahshshsh, annem banyoda yıkamış benim popomu. En taş popo benim

Valla ben banyoda yıkamamıştır diye tahmin ediyorum. Yani en azından kışın yıkamamıştır. Çünkü köy evinde kış günü çeşmeden buzzzz su akar. Hani ılık su yapıp tasla döktü desem. Hem taşıma suyu zor, hem de banyo da sıcak değil buzzzz. Çocuk popo açık banyoda dursa iki dk donar.
Bebekleri sobalı odadan çıkardıklarını sanmıyorum. Yazın yıkamıştır da kışın çok zor.

Valla bende espresso hastasiyim. Otomatik kahve makinesi var, ama halime oldugumu öğrendiğim gunden beri 2gunde 1 fincan içiyorum en hafifinden.

Senin cinsiyeti bellimi?
Yok malesef dün gittim göstermedi ayın 4 ünde tekrar gideceğim sağlık herseyden önemli ama cinsiyette fena merak konusu

Annem hep yıkamış popomuzu hatta naylon bezle büyütmüş bizi bende bu aralar yikanabilir bebek bezlerine takmış durumdayım araştırıp duruyorum
Canım onunla baş edemezsin. Benim bir arkadaşım bir sürü yıkanabilir bez aldı. Çok hevesliydi. Bi kez bile kullanamadı ve hepsini sattı

Ben günde 1 tane içiyorum

Eskiden ne zormuş aslında annelik di mi? Biz de ıslak mendil kullanırken bile erinelim

Eskiden ne zormuş aslında annelik di mi? Biz de ıslak mendil kullanırken bile erinelim

Evet ya... Yerler soğuk, diğer odalar soğuk. Çocuk sobanın yanında.. işler var yapılacak... nasıl baş ediyorlarmış ben de bilmiyorum inan. Hele çocuk ayaklanmaya başlayınca... çok zor.

Evet ya... Yerler soğuk, diğer odalar soğuk. Çocuk sobanın yanında.. işler var yapılacak... nasıl baş ediyorlarmış ben de bilmiyorum inan. Hele çocuk ayaklanmaya başlayınca... çok zor.
Onların hakları bu yüzden ödenmez işte. Şimdi anne olmak nispeten daha kolay. Ama bu kez de o zamanki annelerin hiç düşünmek zorunda olmadıkları detayları düşünüyoruz. Şimdilerde annelik kafaları çok fazla yoruyor. Eskidense beden yoruluyormuş.

Bende hergun 1 fincan sekersiz turk kahvesi icerdim simdi icmiyorum esime yaparsam bir yudum aliyorum sadece

Cnm mayonezi zeytinyagiyla yumurta ile.kendin yapsan az.yesen bisi olmaz

2-3 Günde 1 fincan sade türk kahvesi içiyorum. doktor içebilirsin dedi her gün içmediğin sürece problem olmaz dedi

Cnm mayonezi zeytinyagiyla yumurta ile.kendin yapsan az.yesen bisi olmaz
Amannn diyim BettyRuble çiğ yumurta tehlikeli hamilelikte salmonella diye bir bakteri barındırma riski var Allah korusun. Hazır mayonezlerin bir çoğu yine en azından pastörize oluyor. Çoook canın çekerse ufak da olsa onlardan Yemen daha sağlıklı bence.

Aaaaa nerde görüyon ıslak mendili. Benim popomu neyle sildiler bilmiyorum ama ıslak mendil gördüğümü hiç sanmıyorum
Hani vardı ya uzun kutudan çekerlerdi. Birbirine bağlı ıslak mendiller çektikçe oradan kopardı üzerinde de her ırktan bebek vardı popolarını dönmüş

Suya birkaç gün ne yaparsanız küflenir zaten,anlık ıslatıp silip atıyoruz sonra birde kuruluyorum,egzamam var benim meseriki zamanlarda ıslak mendil ki bunların doğalları çok pahalı
Sulu neyi bekletirseniz küf olur zaten ki,anlık silip atılıyor,tekrar kullanılmıyor banyo sütunda saf mı diye bakmamız lazım o zaman ki zor pamuk ilerki dönemlerde zor oluyor kullanımı ıslak mendil pratik tabi işten pamuk isteyen ıslak mendil herkes bebeği için en iyi anne,kime ne uygun gelirse

Hani vardı ya uzun kutudan çekerlerdi. Birbirine bağlı ıslak mendiller çektikçe oradan kopardı üzerinde de her ırktan bebek vardı popolarını dönmüş

Evet onu biliyorum. Halam bebeğinin altını alırken kullanıyordu. Ben o zaman 10-12 yaşlarındaydım.
Annem bulamamıştır ıslak mendili ya. Amerikan bezinden bez yapıyorlarmış o zaman işte. Onu bile zor aldırmış, yıka kurut epey yırtılmışlar.
Köyde olmanın zorlukları. Tabi sadece köyde olmak değil maddi zorluklar.

Onu bilmem cnm bizim kendi tavuklarimiz var ondan dedim ama cig yumurta hakkinda bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…