Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sobanın yanında leğende yikamistir. O kakalar başka türlü çıkmaz

Jokerin indirimi oluyor belli saatlerde ne alirsan 5 tl 10 tl gbi takip edin derim bir kere denk geldim yakalamaya calisiyorum ama kismet olmadi daha cinsiyetini de ogrendim daha kimse tutamaz beni 3 6 sortlar aldim gecen insallah giyer
Bakim bende.
cok paralar vermek istemiyorum acikcasi.
Zaten hemen buyuyorlar.
Civile bakicam.
Lcw outletini buldum semtime yakin orayi gezicem.
pusetide arkadasim verecek sagolsun.
Civilden yine besik begendim
7.ayimda falan besigini alicam kismetse

Bakim bende.
cok paralar vermek istemiyorum acikcasi.
Zaten hemen buyuyorlar.
Civile bakicam.
Lcw outletini buldum semtime yakin orayi gezicem.
pusetide arkadasim verecek sagolsun.
Civilden yine besik begendim
7.ayimda falan besigini alicam kismetse
Besik puset bebek arabasi gbi buyuk seyler kizimdan var hep sadece kiyafet alicam ben

Bir de ben pijama, gecelik vs bunlara cok paralar vermek istemiyorum.
7.ayimda hazir olsun istiyorum alicam.
Ne olur ne olmaz.
Dantelli, suslu falanda istemiyorum.
Ama adi lohusa falan olunca fiyatlar olayss.
Bir de hep suslu baskili.
Ben sade seyler seviyorum.
Bakalim nasil bulcam.
Nette bulamadim.
Pazar carsi gezmem icap edecek gibi.

Bu cok buyuk avantaj
Benim buyuk 14 yasinda olunca pek oyle seyler kalmadi ortada
Evet sifirdan duzen kurmak cok zor kizim 4 yasinda sayilir kizimda hemennhemen herseyi aldik ve cok zorlandik simdi sadece kiyafet alicam oda istedigim begendigim sadece komsum yeni dogum yapti kuculdukce getiriyor sagolsun ☺

Ben mecburi sezeryan olucam elbise seklinde bir gecelik alicam o sart cok rahat oluyo onun disina lcw da felan satilan onden dugmeli gecelikler var bir kactane de oyle alirim 40 gun icinde degistrr degstre giyerim dye dusunuyorum

Ya ben de kızım yeni doğduğu zamanlar ona benzer bir yöntemle yıkadım aslında. ev merkezi sitemdi daha yakmamışlardı. Havalar da soğumaya başlamıştı. Ufoyu yakıyoduk. Salonda küvetinin icinde kovayla yikiyoduk. Orda da giydiriyoduk sicak sıcak oh mis

Ben dagiden almıştım kampanya vardı lohusa pijama fazla bi süsü de yoktu. Oraya da bakabilirsin. Gecelik de english homedan almıştım onu düğmeli bol bir gecelik. Bende de hemen hemen her şey var. Bir tek ev tipi anakucagim yok. Bir arkadaşımdan almıştım sonra geri verdim. Son aylara doğru bakıcam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…