Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Biz de öyle yıkadık yeni doğduğu zamanlar. Banyo daha serin oluyordu. Biz de küvetini salona getirip ailecek hem eğlenip hem yıkanıyorduk
Biraz büyüyüp heryeri su yapmaya başlayınca suyu çıkmaya başladı

Yani bez yikamak zor olmaz mi eskiler hep anlatmazmi oyle cektik boyle yikadik felan siz bilirsiniz ama bana cok uzak
Ben de denemek icin birkac tane alicam zaten kullanip cok memnun olanlar var instagramda onlari takipteyim bakalim gaza gelip dusunuyorum ama yapamazsam tabii hazir bezlere mecburum
kazanda kaynatirlarmis ya eskiden o bezleri.
Yani koylerde boyleymis öyle duymustum.
Bunlari kaynatmana gerek yok beyaz sabunla yikayan var makineye camasir sidasiyla atan var, guneste kurutmak da lekeleri azaltiyormus farkli farkli yontemler var ben de ogrenme asamasindayim suan
Bende hicbisey yok ustelik ne alacagimi nasil kullanacagimi bile bilmiyorum tecrube sifir
Ben de hicbirsey almadim hala. Cinsiyetin kesinlesmesini bekliyorum bir umut tekrar kiz derler belki

Ali Mirza benm büyük oğlumun ismi :)

Gittim dr a herşey yolunda ama cinsiyet muallak ama bence kız bu ilk kızımda da böyle olmuştu kapalı oralar edepli namuslu artık bir kız daha geliyor galiba öteki ay gelince net söyleyebilirim dedi. ama genel duydugum erkek olanlar hemen öğrenmişti göstermiyo gıcık bişey bu çocuk artık gelecek görücez bence kuz bu bi zilli daha kapıda

Bebiş yatakları ne düşünüyorsunuz kızlar? Park yatak kullananlar çok memnun. El kadar bebeğe doğar doğmaz oda takımı almayı düşünmüyorum ben zaten kiracıyız kendi evimize geçince alırız. Park yatak almayı düşünüyorum.

Bende park yatak biraz buyuyunce oda takimi alinir ne olsa

Görüncemin kızından kalma karyolası vardı, biz onu kullandık. Kızım 2.5 yaşında. Şimdi kızıma oda alacağım. Kardeşi karyolaya geçecek
Ben de doğar doğmaz takım oda almayı istemedim. Arkadaşlarım alıp pişman olmuşlardı çocukları 2 yaşına kadar yanlarında yatınca.

Kızlar benim sürekli ağzım yapış yapış. Sürekli bir su içme isteğim var. Şekerim mi çıkıyor acaba siz de böyle misiniz?

Kızlar alışveriş listemi aldıklarımın yanına iki nokta koyarak paylaşıyorum eleştiriye açığım

• Burun temizleyici ..
  • Sudocrem
  • Islak mendil
  • Tırnak makası ..
  • Burun damlası
  • Ateş ölçer
  • Bebek bezi ..
  • Popo pamuğu ..
  • Ağız bezi
  • Damaklı emzik
  • Damaksız emzik
  • 2 adet biberon
  • Alt açma bezi ..
  • 3 adet müslin
  • 2 adet battaniye ..
  • Park yatak
  • Küvet ..
  • Maşrapa ..
  • Sünger
  • Kova ..
  • Şampuan
  • Bornoz
  • Fırça tarak
  • Deterjan ..
  • Pudra
  • Nevresim takımı ..
  • Yastık
  • Yorgan
  • 10’lu hastane çıkışı
  • 5 adet tulum
  • 5 adet patikli pantolon
  • 5 adet alt üst ince takım
  • 5 adet kolsuz zıbın
  • 5 adet uzun kol zıbın
  • 3 şapka
  • 3 eldiven
    Giysilerin hepsini 0-3 ay düşündüm. Ayrıca bana da;
  • Gümüş göğüs kapağı
  • Göğüs pompası ..
  • Lohusa pedi ..
  • Korse
  • Süt poşeti ..
  • Meme pedi ..
  • Gecelik
  • Bebek çantası

Bnde kzmda elktrkli besik almstm ilk 7 8 ay kullanablrm sorada yine kizimin park yatagi var onu kullancaz insallah

Çok iyi yapmışsınız.Pişman olanlardan biride benim,heves edip hem oda yaptım hem park yatak 3 yaşında yanımızda hala ama dolabı kullanıyoruz

Canım pudrayı ne için kullanacaksın? Popo içinse bence kullanma. Zararlı olduğu söyleniyor. Bir araştır istersen. Ben hiç kullanmadım.

Canım pudrayı ne için kullanacaksın? Popo içinse bence kullanma. Zararlı olduğu söyleniyor. Bir araştır istersen. Ben hiç kullanmadım.
Hmm belki almam onu pişiği filan önlemiyor mu. İnternette hazır listeden derledim benimkini onu da yazıverdim ama almayabilirim.

Ya emzirme sütyeni yada penye rahat büyük beden sütyen,büyük boy yüksek bel külot 4-5 tane çok lazım oluyor rahat

Çok iyi yapmışsınız.Pişman olanlardan biride benim,heves edip hem oda yaptım hem park yatak 3 yaşında yanımızda hala ama dolabı kullanıyoruz

Ne zaman ayıracaksınız odasını? Ben de yeni bebek gelmeden ayırayım da, o geldi diye kendini dışlanmış hissetmesin diyorum ama bizimki de hala yanımızda.

Hmm belki almam onu ☺ pişiği filan önlemiyor mu. İnternette hazır listeden derledim benimkini onu da yazıverdim ama almayabilirim.

Yok pudra artık kullanılmıyor canım. Zararlı olduğu ortaya çıktı.Tavsiye edilmiyor. İçinde hangi madde var bilmiyorum ama çok zararlı olduğu söylendi. Yurtdışında falan da kullanılmıyormuş. Ben temizledikten sonra kurumasını bekliyordum biraz altını kapatmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…