Yok pudra artık kullanılmıyor canım. Zararlı olduğu ortaya çıktı.Tavsiye edilmiyor. İçinde hangi madde var bilmiyorum ama çok zararlı olduğu söylendi. Yurtdışında falan da kullanılmıyormuş. Ben temizledikten sonra kurumasını bekliyordum biraz altını kapatmak için.
Bebiş yatakları ne düşünüyorsunuz kızlar? Park yatak kullananlar çok memnun. El kadar bebeğe doğar doğmaz oda takımı almayı düşünmüyorum ben zaten kiracıyız kendi evimize geçince alırız. Park yatak almayı düşünüyorum.
Giyselerin cogubu 3 6 ay almani tavsiye ederim 2 ayda geciyorlar o bedene 10 lu hastane cikisi ben olsam almam cnku sirf 10 olsun dye hem pahali hem gereksiz urun koyuyorlar 5 li takim alip heosine uyan bir battaniye almak daha mantikli
Bebiş yatakları ne düşünüyorsunuz kızlar? Park yatak kullananlar çok memnun. El kadar bebeğe doğar doğmaz oda takımı almayı düşünmüyorum ben zaten kiracıyız kendi evimize geçince alırız. Park yatak almayı düşünüyorum.
Park yatak alt kademeye geçince çok rahatsız olmuştu kullanan arkadaşlarım. Ben portatif bir beşik almıştım sallanan. Sürekli yanımdaydı ilk zamanlar. Seyahat ermeyecekseniz sürekli park yatağa gerek yok bence. Ki fiyatları da çok uygun değil. Bir de büyüyen karyola almıştık onun beşiğini kullanmaya başladım bir süre sonra. Ama şimdi olsa montessori yataklardan düşünürdüm
Ben ablamdan almıştım park yatak bunda da yine alacam büyüyünce de baza alacam ikizlerime öyle yaptim şimdi 2 tekli bazayi yan yana getirip birleştirdim kenarlarına korkuluk aldım geniş geniş yatıyorlar hatta gece bazen agladiklarinda bende gidip yatıyorum ortalarına
Pudra çok zararlı canım pişik kremi iş görüyor .bi de yastık kullanımı doktorlar önermiyor ani bebek ölümü sendromuna yol açabiliyor .onun dışında park yatak kullandım ben hala da kullanıyorum çok memnunum. Tulumlar bi iki kere giydi hemen küçülüyor özellikle ayaklı ise pek giyilemiyor.diğer tüm gerekli şeyleri yazmışsın