Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kazayla oldu, babasi istemedi, kurtaj olmami istedi,
Ben red ettim. Kendin buyutursun elimi surmem dedi,
Bende kendim buyuturum dedim, aldirmadim..
Cunku o benim canım.
Böyle kızlar...
Öyle der ama kıyamaz bizim komsunun da 3.cocugunu istememiş kendin büyüt falan kadın aşeriyormuş adam gidipte almıyormuş Bi şey sonra dogunca en kıymetlisi o olmus bir dediğini iki etmemiş adam

Merhaba hanımlar ben size bisey sorcam bebeğim için biseyler almak istiyorum ama beni hep durduruyorlar küçük alma hemen büyür diye diye bebeğime kaç aylık ne kadar boyutta şeyler alacam bilemiyorum kaldım ortada aldığınız kıyafetler yeni doğan mi yoksa 0-3ay lik mi neyden ne kadar almayı düşünüyorsunuz?

Öyle der ama kıyamaz bizim komsunun da 3.cocugunu istememiş kendin büyüt falan kadın aşeriyormuş adam gidipte almıyormuş Bi şey sonra dogunca en kıymetlisi o olmus bir dediğini iki etmemiş adam

Inş cnm
Bende kornişon tursu istedi canim. Almadi

Kazayla oldu, babasi istemedi, kurtaj olmami istedi,
Ben red ettim. Kendin buyutursun elimi surmem dedi,
Bende kendim buyuturum dedim, aldirmadim..
Cunku o benim canım.
Böyle kızlar...
Doğunca çok sever bence . Diğer çocukların cinsiyeti ne eğer bu farkliysa daha da çok sevilir . Ama siz doğru olanı yapmışsınız içiniz rahat olsun

Ne zaman ayıracaksınız odasını? Ben de yeni bebek gelmeden ayırayım da, o geldi diye kendini dışlanmış hissetmesin diyorum ama bizimki de hala yanımızda.
Uyuyunca yatağına alıyoruz,gece uyanıp bura değil diye ağlamaya başlıyor,nasıl ayıracaz bilmiyorum bende

Giyselerin cogubu 3 6 ay almani tavsiye ederim 2 ayda geciyorlar o bedene 10 lu hastane cikisi ben olsam almam cnku sirf 10 olsun dye hem pahali hem gereksiz urun koyuyorlar 5 li takim alip heosine uyan bir battaniye almak daha mantikli
Bu akşam bebek mağazasına girdik 10’lu takımlar çok komik ya dallı güllü hiç sevmem belki de dediğin gibi hiç almam 5’li daha mantıklı olabilir.
Montessori ilk etapta kullanışlı mı. Ben ilk bir iki yıl için park yatak düşünüyorum kayınvalidem başka şehirde annem başka şehirde sağa sola giderken de götürülür
Benim ki istemeyen bebek olduğu icin.
Hic birsey alamıyorum
Ama o benim canım
Canım eşine çok kızdım sanki tek başına yaptın bebeği tövbe yaa. Nasıl bu cümleleri kurma hakkını kendinde görüyor acaba. Gerçi doğunca çok sevecek o kesin de, neyse...
Yastık aslında başı için değil sağa sola yatırmak için sırtına destek koyuyorlar ya. Küçük bir yastık bulunsun gene evde

Uyuyunca yatağına alıyoruz,gece uyanıp bura değil diye ağlamaya başlıyor,nasıl ayıracaz bilmiyorum bende

Bizimkinin yatağı yatak odasında. Odası var aslında oyun oynuyor orda sadece. Yatağını oraya alsak napar bilmiyorum ben de Ama bebek doğmadan ayırmak lazım sanki. Yoksa onun yüzünden gibi düşünür.

Bizimkinin yatağı yatak odasında. Odası var aslında oyun oynuyor orda sadece. Yatağını oraya alsak napar bilmiyorum ben de Ama bebek doğmadan ayırmak lazım sanki. Yoksa onun yüzünden gibi düşünür.
Bizimde hem yanımızda hem odasında var ama çok bağlı bir çocuk,bende dışlamasın diye düşünüyorum olmadı kanepe koyup yanına yapcaz aralarda çözüm bulamadim

Valla canım ben küs bile kaldım, ama genede allahin verdiğine karşı gelmedim.
O benim melegim /paşam ne olursa artik. Canım kısacası.

Kiyafet filan hic bisey yok, oğlumun kaldida az, ama kiz olursa 1 çöp bile yok. Ne giydirecem bilmem, zaman ne gösterecek bana...

Hanımlar nasılsınız. Dün süt içmiştim saatlerce göbeğimde damar attı artık sinir olmaya başladım eşim bile farketti dışardan bu bebiş daha büyük olmasın dedi o bebiş değil gaz dedim ama doktora gitcektim artık bebişe yer kalmadı içerde diye oyyy bitmiyor çilemiz

Eğer öyle bir durumun varsa park yatak çok işine yarar gerçekten. Bi de sevi bebe reflu yatağı tavsiyemdir. Iki tarafında yastık var ve eğimli. Bebek yan yatıyor boğulma riski falan yok. Ben beşiğin ince yatağı vardı onun üstüne koymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…