Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok fazla emzik biberon alma bence. Benim kızım emzik hiç almadı. Biberon da ilk 10 gün sütüm gelmemişti o kadar kullandım. Göğüs kapağına da ihtiyacın olmayabilir. Sonra lazım olursa alırsın. Ben hiç kullanmadım.
Yorgan değil de battaniye daha kullanışlı ilk zamanlar. Hem güvenli de değil yorgan. Bi de yaz bebekleri olacaklar zaten ince battaniye yeter

Doğunca eminm.sizden çok o üzerine titreyecek
Eşiniz daha çok sevecek iyiki de aldirmamissiniz

Kazayla oldu, babasi istemedi, kurtaj olmami istedi,
Ben red ettim. Kendin buyutursun elimi surmem dedi,
Bende kendim buyuturum dedim, aldirmadim..
Cunku o benim canım.
Böyle kızlar...
Aynı durum bizde de mevcut hemde ikizlerimiz tüp ile olmuşken bunu istemedi ikisine zor yetiyorum diye ben çalışamıyorum çocuklardan dolayı ama çok şükür çocukların bez parasından başka ekstra bir maddi külfeti olmadi kıyafet vs de olmak üzere bunda hiçbir masrafı olmayacak yine ama istemedi hatta ayrılmaya kadar gider dedi bende yol orda buyur git deyince kararlı olduğumu anladı zaten ikizlerim bakımında da elini sürmedi hala öyle sadece akşamdan akşama 1 2 saat anca görmeye vakti oluyor ama işte her insan farklı bana da başlarda çok zor geldi yeni bir çocuk fikri ki ikizlerimle 1.5 yıl evde hapis hayatı yaşadım desem yeridir daha yeni ellerini tutup gezmeye birlikte gidiyoruz eşim dışında o yüzden çok zorlandım ama yaradan vermisse hiçbirşey sebepsiz değildir.

Kizlar sakin turp yemeyin acayip gaz yapiyor k.validedeyim turp vardi dayansmadim catlicam

Geçen yapmistim çok fena yaptı midemi
Turp daha yemedim
Ama gaz yapıyorsa yemem
Ne giyeceğimizi şaşırdık
Ya ben kilo almadimdaha .gobegime bir sey deyince rahatsiz oluyorum hamile tayti aldim ikintane râhat oluyor.acaba yiyecekmi yazdin:) yiyecek yazdinsa dogru valla ben ilk kez bu kadar rahatsiz oldum ama yemem artik..cocuk karnimda sesden rahatsiz olcak

Giyecek mi çıkmış
Yiyecek demiştim ama ikisinde açıklama yapmışsın teşekkürler :)
Ben dört ayda 5 kilo aldm
Hem istifra edip hem kilo alan benm sanirm
Bnm şimdiden belli oldu karnm

Giyecek mi çıkmış
Yiyecek demiştim ama ikisinde açıklama yapmışsın teşekkürler :)
Ben dört ayda 5 kilo aldm
Hem istifra edip hem kilo alan benm sanirm
Bnm şimdiden belli oldu karnm
2 ila 5 kilo normal diyor şu alt takvimde ne kadar dogru onu bilmiyorum.bwnim gobek deligi ustunde siskinlik var ama.bebek daha gobek deligi altinda ora niye sisiyo orayi anlamadim

2 ila 5 kilo normal diyor şu alt takvimde ne kadar dogru onu bilmiyorum.bwnim gobek deligi ustunde siskinlik var ama.bebek daha gobek deligi altinda ora niye sisiyo orayi anlamadim
Alla alla doktora sordun mi peki
Bazılarının göbek deliği siser ama çıkıntı gbi durur orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…