2 ila 5 kilo normal diyor şu alt takvimde ne kadar dogru onu bilmiyorum.bwnim gobek deligi ustunde siskinlik var ama.bebek daha gobek deligi altinda ora niye sisiyo orayi anlamadim
2 ila 5 kilo normal diyor şu alt takvimde ne kadar dogru onu bilmiyorum.bwnim gobek deligi ustunde siskinlik var ama.bebek daha gobek deligi altinda ora niye sisiyo orayi anlamadim
Ben de de var sag kalcam ayrilicak gibi oluyor yürürken cok zorluyo beni dr a demeyi unuttum. Sanirim alt taraftan da genişliyoruz ona bagladim ama. Cok ayakta kalınca oluyor dinlenince geçiyor benim.
Aynı durum bizde de mevcut hemde ikizlerimiz tüp ile olmuşken bunu istemedi ikisine zor yetiyorum diye ben çalışamıyorum çocuklardan dolayı ama çok şükür çocukların bez parasından başka ekstra bir maddi külfeti olmadi kıyafet vs de olmak üzere bunda hiçbir masrafı olmayacak yine ama istemedi hatta ayrılmaya kadar gider dedi bende yol orda buyur git deyince kararlı olduğumu anladı zaten ikizlerim bakımında da elini sürmedi hala öyle sadece akşamdan akşama 1 2 saat anca görmeye vakti oluyor ama işte her insan farklı bana da başlarda çok zor geldi yeni bir çocuk fikri ki ikizlerimle 1.5 yıl evde hapis hayatı yaşadım desem yeridir daha yeni ellerini tutup gezmeye birlikte gidiyoruz eşim dışında o yüzden çok zorlandım ama yaradan vermisse hiçbirşey sebepsiz değildir.