Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Bende kilo almadim.
Sadece karnim cikti, pantolonlarim oluyo ama gobek altinda kalıyor

Kazayla oldu, babasi istemedi, kurtaj olmami istedi,
Ben red ettim. Kendin buyutursun elimi surmem dedi,
Bende kendim buyuturum dedim, aldirmadim..
Cunku o benim canım.
Böyle kızlar...
Sanki çok el sürüyorlar gıcık bu adamlar yanı bir cana kıymak kolay mı bari biraz düşünüp vicdan yapsınlar iyi ki kadınların annelik duygusu var çok şükür yoksa insanlık üremezdi valla

Günaydın kızlar bende el uyuşmaları kol uyuşmaları başladı iki gündür solkolum kemiklerim agrıyor bazen şiddetli oluyor iki saattir sol kolum çok agrıyor uyutmayan bir agrı sizde

Amanın da amanın ne güzel ne güzel.

Herkese günaydın, kızlar sağ kalça kemiğim baya ağrıyor topallayarak yürüyorum bazen tek bende mi var bu.
Günaydın bende oluyordu bazen geceleri uykudan uyandırdığı oluyordu ve bazende karnıma kramp giriyordu ...doktora söyledim magnezyum verdi bana iyi geldi

Düşünmek için Çok erken amasoranlara düşünenlere hacışerifte isme özel dökme çikolata oluyor uygun fiyatlı bakarsınız lausa serbet sekeri de oluyor cinsiyet isim belli olsun 7. Ay gibi yaptırırum nasipse

Teşekkür ederim

Ben de de var sag kalcam ayrilicak gibi oluyor yürürken cok zorluyo beni dr a demeyi unuttum. Sanirim alt taraftan da genişliyoruz ona bagladim ama. Cok ayakta kalınca oluyor dinlenince geçiyor benim.
Aman aman devlete gidiyosaniz sakin demeyin ben çok iyi dedikleri icin gittigim doktora kalcamda ve belimde ağri var dedim bana verdigi cevap " ben ne yapayim senin kalcani" şok oldum birde gulerek küçumseyerek soyledi sekreterine bakti ondan karsilik gelmeyince mal gb kaldi o gunu resmen unutamiyorum cok utanmistim allah affetsin bazi doktorlar okumus ama bizey anlamamis

Sanki çok el sürüyorlar gıcık bu adamlar yanı bir cana kıymak kolay mı bari biraz düşünüp vicdan yapsınlar iyi ki kadınların annelik duygusu var çok şükür yoksa insanlık üremezdi valla
Evet sanki cok el sürdü de diğer iķisine. Sorma

Yook ben devletten ağzımın payını aldim daha gitmem Allah düşürmesin. Her dr ayni degildir belki ama bende kötüsüne denk geldim. Ilk kontrolu devlete gideyim hem kan testi yaptirim ucretsiz dedim. Kese var bebek var 2 hafta sonra gel canlıysa kalp atisini duyariz dedi. Dedim kan testi yapcakmisin ben gerek gorursem yaparim simdi cikabilirsiniz dedi şok oldum. Ilk hamilelik olsa telaştan doktor doktor gezerdim heralde. Insanlik önemli gerçekten diploma yeterli olmuyor hersey için

Ben devlete gidiyorum Benim doktorum çok iyi maşallah bu agrılar normal dedi rahmin genişlemesinden kaynaklı kabak çekirdeği koyu yeşillikli sebzeler gibi ürünler tüketin eger dayanılmaz olursa magnezyum yazarım demişti ilerleyen haftalarda 2 gündür kabak çekirdeği yiyiroum şimdilik sıkıntım yok

Beta hcg yi ögrendik ten sonra yönlendirildiğim doktor tüm testleri yapmıstı bana ihmal etmedi beni hiçbirşeyde şansım olmaz ilk defa bebgin seansına iyi Bi doktora geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…