Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar bende el uyuşmaları kol uyuşmaları başladı iki gündür solkolum kemiklerim agrıyor bazen şiddetli oluyor iki saattir sol kolum çok agrıyor uyutmayan bir agrı sizde
Uyuşma diyince aklıma D vitamini geliyor. Bende eksikken uyuşma olurdu ellerimde.
Günaydın bende oluyordu bazen geceleri uykudan uyandırdığı oluyordu ve bazende karnıma kramp giriyordu ...doktora söyledim magnezyum verdi bana iyi geldi
Magnezyum kullandığım ilaçta (vinalac) mevcut ama ağrının sebebi sanırım cumartesi temizliği. Temizlik yaramıyor :)
Ben kilolu başlamadım ama bu çok kilo aldirdi smdiden
Sürekli cikolata tatlı derdindeyim :)
Onalrda malum.kilonun en baisnda geliyorlar
Meyve çok yiyorm birde
Ross onu dicektim ben şimdiye kadar 5 kilo aldım ve bütün sorumlusu akşam yediğim meyveler. Aman diyim her şeyin fazlası zarar, tatlı hiç tüketmiyorum ama meyveyi çok sevdiğim için abarttım ve hem feci gaz yaptı hem kilo. Birkaç gündür meyveyi bıraktım (gündüz bir muz artı bir meyve şeklinde izin veriyorum sadece) ve çok hafif hissediyorum şükür.

Yaaa öyle bişey yaoayaim bende olmazsa yoksa gidişat hiç iyi değil
Mancalin çok yiyorm o da gaz yapıyor skstiriyor
Sonra aradan bir saat sonra elma yiyorm
Gün içinde hep böyleyim

Selam kızlar. Cinsiyeti erkek olanlar isim buldunuz mu? Ben isim bulamiyorum resmen
Ben Demir koyucam canım. Gerçi kesinleşmedi daha ana muhtemelen erkek. Eşim ilk oğlumuzda Demir istemişti, ben de bir daha oğlumuz olursa Demir koyarız demiştim

Gün içinde hep böyleyim
Ya ben bir akşam 3 portakal yedim artı mandalina birkaç adet ve bir bütün nar. Tövbe ya tam ayarsızım. Ama meyve işini kontrol altına almalıyız mutlaka ..

Gün içinde hep böyleyim
İçtiğiniz vitamine de dikkat edin d vit mesala kilo yapıyor ben içmedim sonrasında

Ben vitamin ilacını icmiyirm biraktm açıkçası midemi çok bulandırıcı
D vitamini vekan ilaçlarını aldım ama daha baslayamadim.bi :)
Eksiklik varsa ihmal etmeyin,ama sağlık ocağı bedavadan verince baktım hızla kilo aldırıyor eşimde demişti kullanma diye bunda kilolu kaldım bende 69 dikkat etmezsem zor verenlerdenim bende her sabah tartıdayım

Eksiklik varsa ihmal etmeyin,ama sağlık ocağı bedavadan verince baktım hızla kilo aldırıyor eşimde demişti kullanma diye bunda kilolu kaldım bende 69 dikkat etmezsem zor verenlerdenim bende her sabah tartıdayım
Ama D vitamini çok önemli canım. D vitamini eksikse diğer vitaminler vücutta tutunmakta zorlanıyor ve bir sürü hastalık da onun eksikliğinden türüyor. Kanser bile...

Yok hepsini doktor verdi aslnda ama bakicz
Cidden bnde o sayılara gelme üzereyim az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…