Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Omar diye geçiyor diye biliyorum çok içime sönerek koyduk şimdi ise anlaşamıyoruz isim konusunda

Ama D vitamini çok önemli canım. D vitamini eksikse diğer vitaminler vücutta tutunmakta zorlanıyor ve bir sürü hastalık da onun eksikliğinden türüyor. Kanser bile...
Benim d vitaminim fıss şeklinde1 kere sıkıyorum 1 damla agzima geliyo faydasiz gbi hap fln verseydi daha iyiydi:)

Ama D vitamini çok önemli canım. D vitamini eksikse diğer vitaminler vücutta tutunmakta zorlanıyor ve bir sürü hastalık da onun eksikliğinden türüyor. Kanser bile...
Muhakkak öle eksiklik varsa içilmeli ama herkese veriyolar d vitamini de içeren multivitamin yada omega daha iyi

Eksiklik varsa ihmal etmeyin,ama sağlık ocağı bedavadan verince baktım hızla kilo aldırıyor eşimde demişti kullanma diye bunda kilolu kaldım bende 69 dikkat etmezsem zor verenlerdenim bende her sabah tartıdayım
Saglik ocağı bedavami veriyor?
Ben 1 tane bile icmedim vitamin hapi şimdiye kadar

Saglik ocağı bedavami veriyor?
Ben 1 tane bile icmedim vitamin hapi şimdiye kadar
Dr.a gidemiyorsanız bile sabah kan testini yaptırın,kan falan eksikse ilaç yazar,gebe talibi yapıyorlar,4 ay itibaren d vit bedava veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…