Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Telefonu verip anı kurtardığını sanıyor insanlar ama oysa çocuk İçin büyük kayıplar veriyorlar. Ne kadar uzak dursalar kar. İyi ki bizim zamanımızda telefon falan yokmuş da bir de ondan zehirlenmemişiz.

Ediyorum inşAllah grafikte sıkıntı çıkmaz diye sizin nasıldı sonuçlar.
Benim gebeligim ikiz, sonuclarim normal cikti. Cok sukur. Ona ragmen doktor beni korkuttu bu test cok da dogru sonuc vermiyor diyerek. Sakin kafana takma. Ben oylesine yaptrmistim. Sende oyle dusun. Kendini bebegini strese sokma. Bolca dua. Allaha emanet butun bebeklerimiz. Saglikla gelsinler. Kucagimiza aldigimizda butun dertlerimiz korkularimiz dinsin insallah

Benim SSK yok özele bi gidip baktırim dedim 150 tl dedi bende gitmedim maddi yatla alakalı ve 5 aya girdim bir kere gittim baktım tstler için renkli usg için biri diyor 500 biri diyor 250 biri dogum yapıyor güyya 15 milyar biri dogum yapmış 20 milya bune anlamadım bizim sütümüz eşkimiş heralde sizinkiler taze yeni sagılmış gibi hissrtedim devlette kızımı dogurdum bir kuruş ödemedim sezeryanda ama bakıyorum vallaha insanlar ne yapacağını şaşırıyor

Sezaryen olacağını bilsem ben de devlet hastanesi tercih ederdim Ama bulunduğum ilde (ankara) devlet hastanelerinde normal doğum yapan herkes tövbeli olduğu için mecbur özele yöneliyorum biraz bütçemi zorlasam da.

Ediyorum inşAllah grafikte sıkıntı çıkmaz diye sizin nasıldı sonuçlar.
Benim yaşım 32,yaş büyüdükçe risk çizginde ama sorun gözükmüyor 3 lü testi de yapalım dedi,bunları sorun etme,çünkü testin netliği yok,

Bende aynen

Ben Doktorum la daha konusmadım bu durumu normal mi sezaryen mı diye belki Doguma kadar kendimizi toparlar sak özelde bende isterim normal dogumu en azından orda daha düzgün davranırlar diye düşünüyorum

Artık neye inanacağımızı şaşırdık en iyisi Allah a sığınmak çok güzel yazmışsınız,bir nebzede olsa içim rahatladı teşekkür ederim sizlere Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah❤

Devlette sezeryan olan biri olarak cok memnundum ama 2 kisilik bir odadaydim sukur ki 8 kisilik bile oda var ve mahremiyet acisindan cok zorlandim kapali biriyim birinin ziyaretcisi gider biri gelir zaten kendimde degilken cok da dusunemedim acikcasi ama cok zorlandim surekli kapali durmak cok zordu asiri bunaldim butcemi zorlasada ozele gidyorum orda dogum yapmayi tercih ediyorum

Merhaba mayıs anneleri ikili test kan sonucunda beta HCG: 187 papp-a: 4.2 çıkmış beta yüksek gibi geldi bana sizlerin değerleri nasıldı?
Merhaba, korkmayın derim yüksek risk çıkanlarda bile yalnızca ihtimal veriyor bu testler, kesinlik bildirmiyor. Kaldı ki riski düşük çıkanlar için de aynı şey geçerli. Önemli olan ayrıntılı ultrason verileri, orada tüm organları değerlendiriliyor net bir şekilde. Dilerim ki hiçbir şeyi yoktur bebeğinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…