Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sezaryen olacağını bilsem ben de devlet hastanesi tercih ederdim Ama bulunduğum ilde (ankara) devlet hastanelerinde normal doğum yapan herkes tövbeli olduğu için mecbur özele yöneliyorum biraz bütçemi zorlasam da.
İyi degildi ki zaten devlette sezeryan ben 13 haftanın içine girmiştim sancım falan yoktu suni verdiler oda sadece 4 santim açıldı 2 gün sancı çektim artık kızımın kalp atışları yavaşladı sezeryana alındım çok korktum kimsem yanımda yoktu eşimdışarda dogum yaptım bebeyim yok beni 5 kişilik odaya aldılar bebeyim geldi gene kimse yok çırıl çıplagım yan hastanın annesi beni giydirdi eşim geldi baktı gitti yani çok zor bir süreçti kimsesizlik annesizlik zor

Ayrıntılı ultrason da herşeyin belli olduğunu bilseydim yapmazdım belki de bu testi aksine birde takıntılı bir tipim herşeyin hayırlısı iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.❤

Benimde annem yok. Doğumda yanlizim gene

Ya beni yanlış anlamayın bende tabi yıllarca çalıştım atatürk hava alanında Doğuma kadar güvenlik görevlisiydim Doğuma bir ay kala çıktım ve yıllarca çalışmış biri olarak şaşırdım sadece eşimde şuan münübüs şoförü bir kızım var ev kira anca yetiştiriyor. bebeyim olunca ben cıktım yani süteşki lafın gelişi

Bu arada beş kilo almışım toplamda
Doktorum yine bir şey demedi
Ben de beş kilo aldığımı sanıyordum. Midem ve bağırsaklarım bozulup kendilerini boşaltınca hop 3 kilo gitti. Yani 3 kilosuna ödem diyebiliriz :) sende de oluyor mu bişey yiyince davul gibi şişme olayı :)

9 aylık gibi oluyorum hatta yiyip beni çekemeyen görümcenin gelinine gidiyorum göbeğimi göstere göstere

Vucut su topluyor kan hacmi artiyor cnm o 5 kilo yağdan degilki .zayif hamile kalincada cok kilo alimi olabilir.benimde gogusler cok sis 95 oldu

Hamileliğin ilk üç ayında; (1. Trimester) 1-3 kilo arasında,

- Hamileliğin 4-5-6. aylarında; (2. Trimester) ortalama 1'er kilo,

- Hamileliğin 7-8-9. aylarında; (3. Trimester) ortalama 2'şer kilo.

AŞAĞIDA ANNE ADAYININ GEBELİK BOYUNCA ALMASI GEREKEN TOPLAM SAĞLIKLI KİLO MİKTARLARI GÖSTERİLMİŞTİR:
Hamileliğe zayıf olarak başlamış bir gebe: 14-18 kg.
Hamileliğe normal kilolu olarak başlamış bir gebe: 11-14 kg.
Hamileliğe fazla kilolu olarak başlamış bir gebe: 7-11 kg.
Hamileliğe çok şişman olarak başlamış bir gebe: 0-7 kg.

Ben diyetisyene gidiyordum hamilelikten önce, şimdi de devam ediyorum. 2. Trimesterda her ay 1 kilo almalısın, 3. trinesterda da her ay 1,5 kilo almalısın dedi. Ben de almasam olmaz mı, boşuna mı verdim o kiloları diye pazarlık yapmaya çalıştım

Peki kaç kilo aldın toplamda? Ben de öncesinde gidiyordum. Hamile kalınca devam edemedim bir türlü.

Yani bir şey demiyim dedim ama dayanamadım. Her yazdığınızda bir defa gittim kontrole, randevu yok diyorsunuz ama burda yapabilceğimiz bir şey yok bunun için. Hatta hatırlıyorum bir kaç arkadaşta online randevudan semtinizdeki hastaneden randevu var dedi oralı olmadınız. Şimdi de sütümüz ekşi sizinki taze diyorsunuz. Herkesin yaşam standardı farklı. Herkes gücü yettiğine gider. Gidenlerde eleştirilmez. Eleştirilmemeli.

Haha ben de nereye saklicamı şaşırıyorum iş yerinde. Sabah sıfır göbek öğleden sonra bomba.
Ya Annem de bana bakıp bakıp “Çok kilo aldın çok. Kalçaların da genişledi” iyice deyip duruyor ve ben güya 2 kilo aldım sadece. Moralim bozuluyor o her öyle dediğinde. Hamileyim, ben hamileee. Kilo almayıp napıcam diye çemkirirken buluyorum kendimi

Hamileliğin ilk üç ayında; (1. Trimester) 1-3 kilo arasında,

- Hamileliğin 4-5-6. aylarında; (2. Trimester) ortalama 1'er kilo,

- Hamileliğin 7-8-9. aylarında; (3. Trimester) ortalama 2'şer kilo.
Ben ilk başlarda sıfır iştahla 1 2 kilo verdim 58dim 56ya duştum smdi geri 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…