Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sebzeye ve ete yönel canım. Karbonhidratlar ve şekerler çok hızlı kilo aldırıyor. Ne olduğunu anlayamıyorsun bile
Aslında tatlidan tiksindim ama tuzlu hamur işleri ve diğer karbonhidratlara fazla yöneldim sanırım.ama bu gidişe bir dur demem lazım bil bol et,köfte stoğu yapıp ,sebze yiyeyim dediğin gibi :)
İnşallah bundan sonra biraz daha temkinli giderim

7 8 9 ayda cok kilo aliniyor bide odem cok oluyor

Karbonhidrati fazla kaçırınca ,direkt bir kiloya yakın oynuyor tartıda .bir iki gün dikkat edince normale dönüyor kilom

Valla sana böyle ahkam kesiyorum ama sor bakalım ben uygulayabiliyor muyum Canım sürekli hamurlu şeyler istiyor. Sebzeyle doymayacakmışım gibi geliyor. Gözüm sürekli aç. Karnım sürekli şiş. Yemek yemekten ya da yemek düşünmekten bitap düştüm

Ben de sürekli hamur işi istiyorum valla
Sebzeyi de severim ama ..
Hamur işinin yeri çok ayrı
Valla 50 li kilolarda baslasaydim hiç takmiycaktim ama..70 lerde başlayınca

İlk ponçik kaç yaşında? Ben son dönemde hep yatmıştım bir de. Resmen besiye çekilmiş, şiştikçe şişmiştim. Tamam kiloları verdim gidiyorlar derken hop yine sahalardayım
Ocakta 4 bitecek
4 yaş 4 Ay olacak araları kismetse
Hamile kaldığım kiloya inmistim sonra üstüne tekrar 19 kilo aldım14 unu verdim diyetisyenle,bırakınca 6 kilosunu geri alıp 2 sini tekrar verdim
Bunda napacgim bakalim ;(

Ben de sürekli hamur işi istiyorum valla
Sebzeyi de severim ama ..
Hamur işinin yeri çok ayrı
Valla 50 li kilolarda baslasaydim hiç takmiycaktim ama..70 lerde başlayınca
Ben ilkinde 58le başlamıştım. Doğumdan sonra 2 sene 72ye takıldım. Tam diyetisyene gidip 62oldum, devamını getiremeden bir baktım hamileyim. Üzülme sen de 70lerdr başladım diye. 80lerde başlasan daha mı iyiydi. Doğuma kadar 10 kiloyu aşmamaya bak. Sonra emzirme ve 2 çocukla uğraşmak derken verirsin anlamadan.

O çok kuzum yaa

Şimdiden beş kilo aldığımı düşününce 10 kiloyla bitirmek hayal gibi
İlkinde de 17 kilo aldım
40+3 de doğum oldu gerçi
Bunda 39 larda olursa daha az alırım inşallah

14 kiloyu vermiş insansın sen. Dahasını da verirsin. Yeter ki karbonhidratlara direnmeyi başar Benim oğlan da 2,5 olacak diğer miniş doğduğunda. Şimdi ki de oğlan galiba. Cuma kesinleşecek diye umuyorum. Seninkilerin cinsiyeti ne?

Yaparlar cnm randevu alabilirsen niye yapmasinlar aslinda ozellikle universite hastanelerinde yan dallar daha cok daha iyi bakiyorlar.bizim gelinnizmirde hep 9 eylul univ.hastanesinde yaptiriyordu testlerini birde ozel dr vardi.
Evet ben üniversite hastanesinde yaptıracağım ikizlerine de orda yaptirmistim

Şimdiden beş kilo aldığımı düşününce 10 kiloyla bitirmek hayal gibi
İlkinde de 17 kilo aldım
40+3 de doğum oldu gerçi
Bunda 39 larda olursa daha az alırım inşallah ☺
Baya beklemiş yalnız. Benimki 38de geldi. Gelmeseydi daha nasıl şişerdim kimbilir Diyetisyen sayesinde kontrol altına alıp kilo alımını azaltabilirsin bence. Bikaç kilo eksik bile alsan kar. Normal mi doğurdun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…