Benle kiyaslayincs çok iyi seninki
Hem haftan ileri ,hem daha az almışsın benden
Ne kadar az alırsak o kadar iyi
[/QUOT
Bebiş beslensinde gerisi önemli değil
Ben hamilelikte çok kilo almamıştım diğerlerinde,
1. de 7, 2. hamileliktr 10 kilo aldım ama doğumdan sonra hiçbiri gitmedi. Hastaneden eve geldiğimde gr düşmemiştim ondan hiç almak istemiyorum. Gerçi bu şekilde beslenmiyordum o zamanlar canım ne isterse yiyordum ama şimdi her canım çektiğinde yemiyorum bakalım 9. ayda ve doğumdan sonra görcem sağlıklı beslenip beslenmediğimi
Geçmiş olsun mümkünse kemikli et samirsak biraz tuz bir çay kaşığı sirke düdük lü tencereye katin güzelce haşlayın sonra kemikleri ayırın etiyle suyuyla beraber tüketin baya iyi geliyor
Ben hamilelikte çok kilo almamıştım diğerlerinde,
1. de 7, 2. hamileliktr 10 kilo aldım ama doğumdan sonra hiçbiri gitmedi. Hastaneden eve geldiğimde gr düşmemiştim ondan hiç almak istemiyorum. Gerçi bu şekilde beslenmiyordum o zamanlar canım ne isterse yiyordum ama şimdi her canım çektiğinde yemiyorum bakalım 9. ayda ve doğumdan sonra görcem sağlıklı beslenip beslenmediğimi
Aslinda emzirme sureci kilo alimi oluyor ben onun dusunuyorum ilk 6 ay diyet yok sut olsun diye hrrseyi yememek lazim ama emziriken midesi kaziniyor insanin.
Yani bir şey demiyim dedim ama dayanamadım. Her yazdığınızda bir defa gittim kontrole, randevu yok diyorsunuz ama burda yapabilceğimiz bir şey yok bunun için. Hatta hatırlıyorum bir kaç arkadaşta online randevudan semtinizdeki hastaneden randevu var dedi oralı olmadınız. Şimdi de sütümüz ekşi sizinki taze diyorsunuz. Herkesin yaşam standardı farklı. Herkes gücü yettiğine gider. Gidenlerde eleştirilmez. Eleştirilmemeli.
Yani bir şey demiyim dedim ama dayanamadım. Her yazdığınızda bir defa gittim kontrole, randevu yok diyorsunuz ama burda yapabilceğimiz bir şey yok bunun için. Hatta hatırlıyorum bir kaç arkadaşta online randevudan semtinizdeki hastaneden randevu var dedi oralı olmadınız. Şimdi de sütümüz ekşi sizinki taze diyorsunuz. Herkesin yaşam standardı farklı. Herkes gücü yettiğine gider. Gidenlerde eleştirilmez. Eleştirilmemeli.
sizin hormonlar çok yüsksek heralde yanlış anlamışsınız sizden bişey yapın da demedim benim için herkes kendiyle alaka sorunları yazıyor bende yazdım ne var bunda bana en yakın olan hastane bahçelievler orda bulamadım için gidemiyorum dedim randevu yok dedim 182 tek arıyorum dedim online girmedim hiç 9 aylık bebeyim var dakka başı da girip bakamıyorum buradaki yorumlara kim ne yazmış diye bebeğimle ilgileniyorum malum hepsinide okuyamıyorum ben sadece fikrimi söyledim sizi eleştirmedim dikkatli iyi niyetli okumak varken neden bukadar agrasif olmuşsunuz anlamadım neyse kalbinizi herzaman ferah tutun kötü bişey yazmamış biri olarak söylüyorum mü’min müminin aynasıdır
Ben ilk öğrendiğimden beri neredeyse onları kullanıyorum. Çok rahat ama görüntü konusunda katılıyorum çok hoş durmuyor. Diğer sütyenler de çok sıkıyor büyük beden de aldım ama hep sıkı hep sıkı ne yapayım mecbur kullanıyorum
Randevumu almıştım zaten çoktan. Konuşmamızın üstüne arayıp sorayım dedim. Sormaz olaydım. 1300 tl imiş Atıl Yüksel bu arada kendisi. Zaten fetal dnaya da 2400 vermiştik. Bu fiyatlar ne böyle gerçekten ya. Şaka gibi. İnsan da gitmişken iyi doktora gideyim diyor. Ama bu kadar da olmamalı ya.
Arkadaslar yazılan dogum paketi ve test ucretleri ne kadar fazla neden her yerde aynı degil ki ucretler farklı bisey mi yapiyolar sanki. Devlet hastanelerinde yok mu oralara gidin bence resmen insanların hassasiyetliklerini kullanıyorlar
Arkadaslar yazılan dogum paketi ve test ucretleri ne kadar fazla neden her yerde aynı degil ki ucretler farklı bisey mi yapiyolar sanki. Devlet hastanelerinde yok mu oralara gidin bence resmen insanların hassasiyetliklerini kullanıyorlar
Maalesef fetal DNA testi devlette yapılmıyor. Detaylı ultrasona da radyologlar bakıyor devlet hastanesinde. Oysa perinatolog bakmalı. Bir de özel sağlık sigortam var zaten. O yüzden özel hastaneleri tercih ediyorum. Hassasiyetlerin kullanıldığı konusunda da kesinlikle haklısın. Ben yaş faktörünü göz önünde bulundurduğum İçin testlere önem veriyorum. Eğer 20li yaşlarda olsam kesinlikle bu kadar teste gerek görmezdim.
Herkes kendini burdaki testlere kaptırmasın. Genç arkadaşlar siz sadece detaylı yaptırsanız bile yeterli. Boşuna paranızı sokağa atmayın.