Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Emin olun iyi niyetli ve dikkatli bir şekilde okudum. Nasıl ki siz fikrinizi söylemişsiniz bende fikrimi söyledim.

Sonunda okudum herşeyi :))
O kadar fena oldum ki hem başım ağrıyor hem grip bittim bide şişlik

Genel yazıyım geçmiş olsun diyen tüm hamiş canlar sizi seviyore çorba tarifi veren arkadaşım yarın ilk iş yapıyorum işten güçten fırsat bulunca

Doğumla ilgili kimin neye gücü yetiyorsa onu yaptırır allah herkese en güzelini nasip etsin...
Sağlık sistemi malesef felaket gittiğim özel hastanenin girişinde kadın doğum başta olmak üzere %200 fark alınabilir yazıyor yani istersen girmezsin :))
Benim kendi iş yerim var son zamanlarda bağkuru yatırmıyorum ama sisteme sinirimden yoksa şükür iyi para durumum şükür çalışıyorum harcıyorum. Özele gidiyorum borçtan dolayı ücretli ama annelik hakkı diye bişey var gittiğin dr gebeliğini onaylarsa belli bir ücreti geri veriyorlar bu doğrultuda 70tl ödüyorum. Bence çok uygun sgklı doğum 2400 sgksız 3400 size şunu diyim aylık 1000 tl bağkur yatırmayıp sıfır sağlık güvenleriyle gitmek daha mantıklı geliyor bana

Ben tartılmaya korkuyorum ilk gebelikte 28 kg almıştım bunda allah bilir ne olur ama çok takmayın kendimden biliyorum çoğu ilk 3 ayda gidiyo sağlık probleminiz yoksa yiyin için bi daha böle bahane nerden bulcan

Bugün öle hikayeler dinledim ki kafam yandı... bazen kadın kadını hiç anlamıyor diyorum. Bana niye doğumla ilgili kötü anılarını anlatıyon ki sevinsen ölürmüşün hayırlı olsun de geç yok o çekmiş üzülmüş ya sen de beter ol istiyo

Neyse ne çok yazdım grubu seviyorum kafam bozulunca buraya bi göz atıyorum bakıyorum yanlız değilim ok diyorum ye hamurişini mutlu ol ye cikalatagelsin serotonin

Daha önce hamilelik geçirmiş arkadaşlar şöyle bişey duymuştum eski kilona dönsen bile o zamanki giydiğin kıyafet olmayabiliyomuş yani vücut genişleyip kalıyomuş doğru mu? Herkeste oluyomudur? Başına gelen var mı? Incecik annelerde görüyorum ama balık etlilerdemi oluyo acaba?

Benim esimin de kendi is yeriayni seyi soyluyor hep aylik bin tl bagkura neden vereyim senin aylik hastane masrafin 1000 tl tutmuyorki dyor ama dger kizlar sasirtti beni nasil hastanelere gidiyirsunuz kizlar 1300 tl ultrason mu olur bnm eltim 3 ay once 600 tlye ozel bi hastanede dogum yapti isteyene isim verebilirim ben ayrintili usg randavusu aldim 250 tl sadece ve uzman doktor bilemiyorum tabi ordaki drumu ama istanbul bu konuda daha sansli ozellikle avrp yakasi cok fazla hastane var ve illaki biri butceye uyar

Tabi citi piti olmuyorsun malesef 48 ile hamile kaldim ben 62 ile dogum yaptim 30 gunluktu yavrum 50 kiloydum o goguslerim 90 bedrn olmustu kalcam asiri genislemisti ki oyle kaldi

1 haftadir hergün hemen hemen aynı saatlerde oynuyordu benimki bugün nerdeyse hiç hissetmedim ister istemez endişelendim daha erken gerçi ama bu haftalarda düzensiz olması normal mi?

Bence vucut yapisiyla alakali.bir cok unlu doguruyor fizikleri hic dogurmamis dal gibiler sifir bedenler ama instagramdan bakiyorum deli gibi spor yapiyorlar.ben kendim hafif kioluyum balik etliyim ama seviyorum boyle olmayi. cok zayif olabilirimistesem ki olmustumda ama yakismiyor bana.suan kilo almadim ben ama tatli ve abur cubur yemiyorum

Ben de 2 kilo aldım henüz ama göbeğim çıktı baya. Ilkinde de öyle olmuştu. Ilk 3 ay kilo vermeme rağmen göbeğim erkenden.cikmisti. Hiç saklamıyorum. Hamile kıyafetlerine de geçtim. Zaten hamileliğin en güzel yani bu değil mi.. gobusu saklamak zorunda olmamak

Gunaydinlar efendim güzel bir gün diliyorum.bu gun saglik ocaginda gebeler.ile ilgili seminer var ama ben o saatte yolda oluyorum gidemicem saati uysa giderdim.

İç karnı dar olanların böyle olurmuş maalesef. Zaten ben normalde de biraz fazla yiyince hemen göbeğim çıkıverir. Evet hamileliğin en güzel yanı pörtleyen göbeğini içine çekmeden gezebilmek herhalde

Ben doğumdan 10 gün sonra eski kilomdaydim. Ama vucudun toparlanması eski haline gelmesi 2 senemi aldı.

Herkeslere günaydın. Kıpır kıpır, fıkır fıkır bir gün diliycem hepinize. Ama benim yine üstüme ölü toprağı atılmış gibi. Dün akşam koca bir ineği yuvarlamış anakonda gibi hala akşamki yemeğin hazmıyla uğraşıyorum. Doğuma kadar da koca bir inek yemiş gibi gezmeye devam

Çok çok yoğun bir gün olacak benim için. Is için başka bir şehire geldim. Kizimdan uzaktayım. Oğlum karnimda... bir hafta buralardayim. Off nasıl geçecek bu zaman

Aranızda ayak yanması sorunu yaşayan var mı? Gece boyu ayağımı dayamadığım yer kalmıyor ama nafile. Bazen kolonya döküyorum ve kısa bir an rahatlatıyor. Sonra yine cayır cayır. Zaten uyumamak işin bir sürü neden varken bir de bu çıktı başımıza

Çok çok yoğun bir gün olacak benim için. Is için başka bir şehire geldim. Kizimdan uzaktayım. Oğlum karnimda... bir hafta buralardayim. Off nasıl geçecek bu zaman
Ah canım kötü olmuş biraz. En çok da kızından uzak kalma kısmı. Kaç yaşında kuzu?

Ben varım. Üstelik sadece sol ayağım yanıyor. Sanki sol ayağım ve bilegim biraz şiş gibi.

Günaydın güzel anneler hepimize mutlu sağlıklı günler olsun benim için rutin evde geçen kızımın peşinde koşturacağım bir gün, şükür. Evlat çok seviliyor iyiki varlar yaşam kaynağımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…