Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Benim sol ayağim nasil yaniodu uyurken bile corap giyiyodum snra kendiliginden gecti doktorada solemedim ama nedenini mrk ediyorum tabi

Benim sol ayağim nasil yaniodu uyurken bile corap giyiyodum snra kendiliginden gecti doktorada solemedim ama nedenini mrk ediyorum tabi
Hamilelikte zaten olan bir şey bu. Ama bana normalde de oluyor. Dolaşımla ilgili sanırım. Yine de çok rahatsız ediyorsa dra gitmekte fayda var. Yalnız ben şeyi anlamadım. Ayağın bu kadar yanarken çorap giymenin ne faydasını görüyorsun? Ben buz dolu bir kovaya sokmak istiyorum aksine.

Günaydın, dün akşam midem patlicak sandım. Sanırım çözüm yemek yememek çünkü kahvaltı hariç ne yesem davul mode on oluyor ...
Şimdiye kadar beni en çok zorlayan konu bu.

Günaydın, dün akşam midem patlicak sandım. Sanırım çözüm yemek yememek çünkü kahvaltı hariç ne yesem davul mode on oluyor ...
Günaydın canım. Hiç yememek de çare olmuyor maalesef. Dün bir sürü koşturmacam vardı ve kahvaltıyı 2ye doğru yapabildim. Karnım ağrıdı açlıktan. Midem içerden kendini yedi resmen. Yani özetle bize açken de tokken de huzur yok.

Corap gyince yandigini daha az hssediorum gun içinde de pofidik ev botumu giyerdim ozmn ayağm yanio gbi hssetmezdim gercekten cok rhtsz edici bi durumdu bnde çozumu boyle buldum snra gcti artik gymiorm

ben de aynıyım az sık ve zararsız yediğimde midem rahatlıyor ve akşamları mümkünse yemekten kaçıyorum meyve yiyorum ama herşeyden yemek lazım gün içinde ona dikkat et canım

42 de doğum olmuştu benimde gelmedi diye 2 gün suni verdiler ama sezeryan sonuç :)

bende 64le kaldım 58 e düştüm şuan 61 im gene kızımdada başta almamıştım 5. aydan sonra 27 kilo aldım buda öyle olcak diye çok korkuyorum
27 çok canım ben 15 i nasıl zor taşıdım ama tatlı falan yemezsen yeterli olur bence.

günaydın canım benim profile bak gaz şişim inince göbeğim sivrildi buda mı erkek diyorum bugün 4 te randevum bakalım açacak mı bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…