Aranızda ayak yanması sorunu yaşayan var mı? Gece boyu ayağımı dayamadığım yer kalmıyor ama nafile. Bazen kolonya döküyorum ve kısa bir an rahatlatıyor. Sonra yine cayır cayır. Zaten uyumamak işin bir sürü neden varken bir de bu çıktı başımıza
Hamilelikte zaten olan bir şey bu. Ama bana normalde de oluyor. Dolaşımla ilgili sanırım. Yine de çok rahatsız ediyorsa dra gitmekte fayda var. Yalnız ben şeyi anlamadım. Ayağın bu kadar yanarken çorap giymenin ne faydasını görüyorsun? Ben buz dolu bir kovaya sokmak istiyorum aksine.
Herkeslere günaydın. Kıpır kıpır, fıkır fıkır bir gün diliycem hepinize. Ama benim yine üstüme ölü toprağı atılmış gibi. Dün akşam koca bir ineği yuvarlamış anakonda gibi hala akşamki yemeğin hazmıyla uğraşıyorum. Doğuma kadar da koca bir inek yemiş gibi gezmeye devam
Günaydın, dün akşam midem patlicak sandım. Sanırım çözüm yemek yememek çünkü kahvaltı hariç ne yesem davul mode on oluyor ...
Şimdiye kadar beni en çok zorlayan konu bu.
Günaydın, dün akşam midem patlicak sandım. Sanırım çözüm yemek yememek çünkü kahvaltı hariç ne yesem davul mode on oluyor ...
Günaydın canım. Hiç yememek de çare olmuyor maalesef. Dün bir sürü koşturmacam vardı ve kahvaltıyı 2ye doğru yapabildim. Karnım ağrıdı açlıktan. Midem içerden kendini yedi resmen. Yani özetle bize açken de tokken de huzur yok.
Hamilelikte zaten olan bir şey bu. Ama bana normalde de oluyor. Dolaşımla ilgili sanırım. Yine de çok rahatsız ediyorsa dra gitmekte fayda var. Yalnız ben şeyi anlamadım. Ayağın bu kadar yanarken çorap giymenin ne faydasını görüyorsun? Ben buz dolu bir kovaya sokmak istiyorum aksine.
Corap gyince yandigini daha az hssediorum gun içinde de pofidik ev botumu giyerdim ozmn ayağm yanio gbi hssetmezdim gercekten cok rhtsz edici bi durumdu bnde çozumu boyle buldum snra gcti artik gymiorm
ben de aynıyım az sık ve zararsız yediğimde midem rahatlıyor ve akşamları mümkünse yemekten kaçıyorum meyve yiyorum ama herşeyden yemek lazım gün içinde ona dikkat et canım
Baya beklemiş yalnız. Benimki 38de geldi. Gelmeseydi daha nasıl şişerdim kimbilir Diyetisyen sayesinde kontrol altına alıp kilo alımını azaltabilirsin bence. Bikaç kilo eksik bile alsan kar. Normal mi doğurdun peki?
Günaydın canım göbüşlüü kadınlar karınlarınız çıkmaya başladı mı çevreden anlaşılıyor mu
Günde kaç litre su içiyorsunuz lütfen su içmeyi ihmal etmeyin
Seviliyorsunuz öptüm kocamannnn
Günaydın canım göbüşlüü kadınlar karınlarınız çıkmaya başladı mı çevreden anlaşılıyor mu