Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
arkadaşlarım selam,

normal doğum yapmayı planlıyorum kısmetse ve biraz korkuyorum işin açığı. sanırım bilmediğim için korkuyorum. ilk doğumum olacak.

sizde de var mı böyle şeyler?

sevgiler.

bence de, başka anlam çıkmıyor bu cümleden.
Ole bacim ole.yeternce surunmemisim.gbi biraz dha surun temennisinde bulunyolar hayir aptallar size faydasi ne olacak .ben de hamile gordmmu eskiden beri hep hayatlarni kolaylstrck seyler solemeyi severm.uykusz kalcksn ama hersye degecek evet kusuyosun ama gzel bi sebebi var die.insan ettigini bulamio her zaman

arkadaşlarım selam,

normal doğum yapmayı planlıyorum kısmetse ve biraz korkuyorum işin açığı. sanırım bilmediğim için korkuyorum. ilk doğumum olacak.

sevgiler.
Merhaba
Ben de normal doğum istiyorum, benim de ilk.
Açıkçası çok korkmuyorum, öyle böyle analarımız nenelerimiz doğurmuş diye düşünüyorum.
Bir de çok narin büyümedim bugüne kadar pamuklara sarılı büyümedim şu an memur olsam da lise üniversite yazlarım tarlada beden gücüyle çalışmakla geçti onun etkisiyle biraz güçlü hissediyorum kendimi belki.
Bir de tevekküle elbette çok inanıyorum, elimizden geleni yapıp Allaha sığınınca üstesinden geliriz evelallah.
Doğumu yaşamadım ama şöyle düşünüyorum, acısı 10 ise çevreden anlatılanlar korkular panik o an 20 hissediliyor.
Umarım soğukkanlı olmak nasip olur

arkadaşlarım selam,

sevgiler.
Üniversitede en yakın arkadaşım öyle canı tatlı biriydi ki, anlatmak mümkün değil yani. O arkadaşım normal doğum yaptığında sen yaptıysan şu dünyada kimse normal doğurmaktan korkmasın demiştim . ben normal doğurabildim mi hayır, ama sebebi farklıydı benim rahimde perde olduğu için rahim kasılmadığından, bebeği aşağı itemiyordu. Siz de kendinize bir örnek seçip ben de yapabilirim diye kendinizi motive edebilirsiniz. İnşallah istediğiniz gibi normal olur ve kolay bir doğum olur.

esasında korku değil de biraz tedirginlik benimkisi.

evet ben de sizin gibiym, pamuklar içinde büyütülmedim. Reklam koordinatörüyüm fakat 17 yaşından bu yana çalışıyorum. tırnaklarımla kazıdım desem yeridir. bir de dediğiniz gibi şimdiye kadar milyonlarca kadın nasıl doğurdu ise biz de öyle doğururuz elbet. yeter ki yolunda gitsin herşey :)

umarım kolayca atlatırız..

sevgiler

bu benim için süper bir motivasyon oldu gerçekten. biz kadınlar güçlüyüz ve herşeyin üstesinden rahat rahat geliriz.

kıymetli bilgileriniz için çok teşekkürler.

hepimize kolaylıklar dilerim.

sevgiler.

2 cocugumuda normal dogurdum insallah buda normal olur.dogum hikayleri dinlemeyin ,okumayin video falan izlemeyin.soguk kanli olun ve kendiniz korkutmayin.zor olsada gercektwn sonu guzel oluyor bebek ciktiktan sonra size getiriyorlar ve bir opucuk konduruyorsun yavruna agrimis acimis hepsi geciyor rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin ilknoglumda hemwn yanima yatirdilar cok bakistik mukemmel duygular.rabbim herkese nasip etsin.

çok teşekkürler, umarım. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…