Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim bende regenesis max kullaniyorum. Bende 48 ile hamile kalmisti. Hic 50 gormemistim suan 53 üm ama ikiz gebelikte belki kilo dagilimi farklidir hic bilmiyorum
Bulantılarım henüz bitti gibi kullanıcam ama bi kere kullandım çok bulantı yaptı sen nasıl kullanıyorsun? Akşam yatmadan mı alsam tok mu alsam bilemedim

İnşallah kurtulurum teşekkürler

Kızlar dün buzluktan 2ye bölünmüş buyuk balık çıkardım bi parcasini dun yaptim bi parcasini buzdolabina koydum yarin yaparim diye
eşim de dioki hemen yapman lazimdi bozulmuştur dio smdi yapacaktim

Kızlar dün buzluktan 2ye bölünmüş buyuk balık çıkardım bi parcasini dun yaptim bi parcasini buzdolabina koydum yarin yaparim diye
eşim de dioki hemen yapman lazimdi bozulmuştur dio smdi yapacaktim
Eğer buzu eridiyse çıkardıktan sonra hiç riske girme derim ben.

Kizlar benim iştahım hic yok.
Hic kusmadım zaten hamileligim boyunca hic mide bulantim filan olmadi, ama hic bisey canım istemiyo.
Buzdolabi aciyorum yemeden geri kapatiyorum... benim gibi ayni durumu yasiyan varmi.

Ya bişey soracağım benim az önce kahverengi lekelenmem olmuş, herhangi bir ağrım yok. Sadece çamaşırımda var biraz kahverengi akıntı gibi. Tuvalete gittim peçeteye gelen bişey yok. Doktor randevum cumartesi günü sizce neden olur başına gelen var mı? ☹ Bu arada cuma günü doktordaydım herhangi bir sorun yoktu.

geçmiş olsun, eminim ki bebeğin iyidir ama tavsiyem randevunu bekleme, acile git baktır, için rahat etsin.

Bence dr. aramalisin.
Yani ben olsam yinede arardim.
Gecen sene bebegimi kaybettim yani korkutmak istemem asla yanlis anlamayin 1 damla kanla belli oldu 1 haftadir ölmus meger karnimda.

insAllah bisi yoktur

3 aylıkdı
2018 nisan ayinda kaybettim.
down sendromu testini yaptirmistim hic bisi yoktu ne gelisiminde ne testde.
testden sonra kontrol oldum hatta.
kontrol sonrasi ölmüs.
1 hafta öyle ölu gezmisim.
Kanla anladim.
hemen dr. aradim gel dedim
Kalp atisi yoktu kurtaj oldum

Merhaba, benim hamileligin basindan beri en az 10kere lekelenmem oldu. Ilk 2 seferinde arayip acile de gittim cok sukur birsey olmamisti. Kese icinde ve plesantada olmadigi surece dr fazla bir risk gormedi ve progestan kullandım 1.bucuk 2 ay kadar. Sizde mutlaka dr arayip danisin ama stres yapmayin sakin olabilen seylermis. Dr yonlendirmesine gore hareket edin yada icinize sinmezse yakin bir hast acile gidin

Göbek deliğimin alt tarafı Bugun ayrı Bi sert ve agrı var Bugun çok ayakta durdum o yüzden mi ki normalde de sancılarım oluyor ama bu daha değişik böyle yasayan var mı

Göbek deliğimin alt tarafı Bugun ayrı Bi sert ve agrı var Bugun çok ayakta durdum o yüzden mi ki normalde de sancılarım oluyor ama bu daha değişik böyle yasayan var mı
Benim de bugun agri var yatak odasini sildim supurdum koca karyolayi ittim fln ondan oldu sanirsam

Benimde karnımın alt tarafında garip bi ağrı var azalıp çoğalan. Akşam üstü başladı ama hala net kesilmiş değil. Havuçlu tarçınlı kek yaptım birazda abarttım yerken inşallah tarçın gaz yapmıştır gaz sancısıdır

İçinizi ferah tutun kahverengi normal diyorlar kırmızı olmadığı sürece devam etmiyorsa bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…