Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok bu sefer ki gaz değil eminim bayagı yürüyüş yapıp ayakta durdum gaz durmadı içerde

Bugün kontrole gittik bizde cinsiyetide ogrenicektik, dr emin olamadı çünkü bizim ufaklik bacaklarini kapatmisti donuyordu sonra bacak bacak uste atar gibi yapti duruşunu degistirdi derken 1hafta sonra bakalim dedi dr ben onu gormek icin cok heyecanlaniyorum cinsiyet en son merak ettigim sey oldu o da alisveris icin gerekecek diye. Ayrica bir kan testi istedi ikili test iyi cikmisti ama noral tup icin oldugunu soyledi

Bulantılarım henüz bitti gibi kullanıcam ama bi kere kullandım çok bulantı yaptı sen nasıl kullanıyorsun? Akşam yatmadan mı alsam tok mu alsam bilemedim
Canim ben bi duzensiz kullandim ama hep tok. Şu aralar yatmadan once atiyorum. Eger bulanti yaptigini dusunuyosan sende yatmadan once at. Sebebi oysa bulantin kesilir. Benimde 1 ay surdu bulanti ve zofer kullanmistim. Bulantiya birebir gercekten. Baska haplarda kullanmistim serumlar falan ama banamisin dememisti.

Prilam kullanıyorum ben de o iyi geldi bulantılarıma. Yatmadan içiyim ben de bugün başlıcam bakalım

Ona ben de baktım ilki benim ara donem gosteriyo babaya gore erkek simdiki kız ikimiz de kız donemindeymisiz bende de tuttu yani.

Günaydın kızlar! Yine benim oğlan sayesinde sabahın 6sından beri ayaktayım ve ona yiyecek koşturuyorum. Doymuyor, doymuyor, doymuyor. Sürekli buzdolabının başında 1 saat içinde yediklerini söylüyorum: 1,5 yumurta, 2tane muz, hatırı sayılır oranda ceviz, badem, gün kurusu, kurutulmuş yaban mersini, 2 tane salatalık, 1 domates, yarım elma ve birazdan da beyaz peynirli tost yapıcam. Bunca şeyden sonra hala buzdolabının kapağını açmış ayya ayya diyor. Yani ayran istiyor. Biraz sırtım yer görsün deyip uzanayım diyorum, hemen mutfağa koşup ordan bana sesleniyor Her sabah böyle Bense 1yumurtayla 1 muz yedim ve daha yiyecek yerim yok. Tamam iştahlı olması güzel de bu nedir arkadaş

Günaydın Maşallah canım

Dogru canim benim annemin dayısı doktor ve genetik uzerine adam tez falan hazırlamış. Tamamiyle her şeyin bu hayatta bir formule dayandigini ve bu cinsiyet faktörünün de bu formülle oldugunu soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…