Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dogru canim benim annemin dayısı doktor ve genetik uzerine adam tez falan hazırlamış. Tamamiyle her şeyin bu hayatta bir formule dayandigini ve bu cinsiyet faktörünün de bu formülle oldugunu soylemisti
bendede tuttu valla kuzum :) tabi Allahtan herşey ama ihtimali yükseltiyo sanırım gerçektende

yesin yesin :) bende yesin diye gözüne bakıyorum canı istemiş çocuğun annesi :)
Yesin tabii. Yesin diye peşinde koşturduğum dönemler de oldu. O daha zor. Lakin sabahları ne yapsam doyuramıyorum çocuğu. Gözünü açar açmaz mutfağa koşuyor. Üstelik öncesinde emzirmiş oluyorum.

Kızlar gününüz aydın olsun musmutlu günler olsun
Dün çok güzel bir şey ögrendim --> hamilelikte çocuğun için ne dua edersen tutarmış :)
Arkadaşım uslu gazsız bir bebek olsun Allahım birde gamzesi olsun diye dua ediyormuş ve öyle bir bebişi olmuş
Ben genelde tedirgin insanım, artık kötü şeyler olmasın diye dua etmek yerine iyi şeyler olsun diye dua edeceğim

Hepimizin uslu gazsız güler yüzlü bebeklerimiz olsun

Günaydın, amin ya ben dua ederken sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diyorum. Artı hayırlı insanlarla karşılaşsın hayatında diyorum. Sadece hayırlı olmak yetmiyor hayırlısı ile de karşılaşmak lazım
bir de süt beyaz tenli kestane gözlü olsun diyorum haha bunu istemek günah değildir di mi yesin onu anası

Yesin tabii. Yesin diye peşinde koşturduğum dönemler de oldu. O daha zor. Lakin sabahları ne yapsam doyuramıyorum çocuğu. Gözünü açar açmaz mutfağa koşuyor. Üstelik öncesinde emzirmiş oluyorum.
bnde emziriyorum ama artık sütün yaradığını düşünmüyorum kuzum azalmış tatmin olmuyolar gibi

Genelde pantolon mu giyerdin. Pantolonlar zorlar evet. Ben hep etek giydiğim için bacağın kalınlığından çok etkilenmiyor etek hele bir de beli lastikse
Hepsi de zorluyor
Geçen hamileliklerimden kalan iki tane hamile eteğim var onlar bile sıktı sigamadm

HM. Ama kız pijaması tükenmiş erkeğin de 0-1 ay kalmış. Cevval analar kapıvermiş hepsini
Hm de dikkat etmeniz gereken şey bedenler 0-1 ayı altı aya kadar giyebilir mesela baya geniş kalıplı oluyor bebeklerde ki benim oğlum iri bir çocuktur, alırken ona dikkat bir de cidden kaliteli ürünleri var.

Günaydınlar ,Sanırım isim konusunda anlaşamıcaz eşimle,sizler isimlere karar verdiniz mi kızlar?

Bence dr. aramalisin.
Yani ben olsam yinede arardim.
Gecen sene bebegimi kaybettim yani korkutmak istemem asla yanlis anlamayin 1 damla kanla belli oldu 1 haftadir ölmus meger karnimda.

insAllah bisi yoktur
sabah hemen doktorumu aradım, kahverengi lekenin normal olduğunu endişelenmem gerektiğini, rengi kırmızıya dönerse veya ağrım olursa gelmem gerektiğini söyledi. benim için dua edebilir misiniz güzel anne adayları

cnm ben iki oglumdada hic olmadim .kizda ben istekliydim once benimki olmustu.o yuzden oyle kalmis aklimda kismet artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…