Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allah yavrunu sana bagislasin cnm iyidir merak etme dr endiselenme dediyse.endiselenme. zaten kontrolun yakindi sag salim herkese kucagina alsin yavrusunu insallah

Gunaydinlar bende kizima.daha isim karari veremiyorum erkeklerde kolaydi bunda zorlaniyorum
ay gerçekten ne zormuş kız isimleri ben bulcam da kocam beğenmiyor bu kez. önce güçlü anlamlı bir isim olsun dedim baktım herşeye bir kulp buluyor elimde isim kalmadı

Günaydınlar ,Sanırım isim konusunda anlaşamıcaz eşimle,sizler isimlere karar verdiniz mi kızlar?
Doktor bana sadece erkeğe benziyor dedi kesinmi dedim 18 haftadan sonra kesin derim dedi ..oyuzden iklemdeyim hala ..amaaa Kız olursa AseL mina diye düşündüm hep ...erkek de kararsizim Aras hoşuma gidiyor ama aslında biraz araştırınca tıpta bir hastalık olarak geçiyormuş ama doğru mu yanlış mı bilemem

Günaydınlar ,Sanırım isim konusunda anlaşamıcaz eşimle,sizler isimlere karar verdiniz mi kızlar?
Biz şimdilik Zeynep isminde karar kıldık gibi, ilk kızımın adı da Selin. farklı alternatiflere de açığız gerçi, ama gelen öneriler hep yeni modern isimler, onları da ben sevemiyorum

erkeklerin neyi kolay kız kaç aydır kara kara düşünüyorum ama kızımdada çok düşünmüştüm
aslinda ikiside zor ben eskiden şimal cok istiyordum evlenmeden once falan . Ama turkcedeki inceltme kalkinca mal gibi oluyor kotu oluyor

Kız ismi bulmak çok zor bencede. Erkek olsa hazır 3-5 tane seçenek vardı. Çok koyulan isim koymak istemiyorum (Defne,alya vs) klasikte istemiyorum eskide istemiyorum. Eşim benim begendiklerimi begenmiyo ben de onunkileri. Ne koycam ben ya

helede asel lütfen koymayın bu ara sürekli asel duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…