Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Maşallah güzel bisey iştah ama fazlası da can sıkıyor gerçekten benim oğlan da öyle ama 1haftadir molada hasta olduğu için

Oyy masallah paşaya bee ayy ne yalan söyleyeyim iştahlı cocuklara ayri bayılıyorum benim oglann iyy bunu yemem iyy su soyle deyip benim sinirlerimi alt ust ediyor

Hey maşallah
Baya enerjik o zaman bu kdr şey yiyip enerjisiz duramaz bnce

Oyy masallah paşaya bee ayy ne yalan söyleyeyim iştahlı cocuklara ayri bayılıyorum benim oglann iyy bunu yemem iyy su soyle deyip benim sinirlerimi alt ust ediyor
Bizimkinin de iştahsız dönemleri olmuştu. O yemedikçe peşinde koşmaktan deli divane oluyordum. Bir de hamileyken ahkam kesiyordum orda burda; yemezse hiç peşinden koşmam, aç kalacak hali yok ya diye. Ama kazın ayağı hiç de öyle olmuyor. O yemedikçe öyle bir koşturuyorsun ki peşinde. Bazı sebzeleri yemekte inat ediyor ve yine koşuyorum peşinde belki bir lokma olsun yer diye.

Kızlar bizde çocuklarla ptesi sağlık ocağına gitmiştik dün hemşire aradı tahlil sonuçlarım için kan değerim 10 a dusmus vitaminlerim yerlerde vs hemen kendi doktoruna randevu al ve tahlillerini göster ilaç yazsın dedi hatta nasıl böyle hem ayakta durup 2 çocuğa bakıyorsun diye kızdı hiç mi hissetmiyorsun vücudundaki durumu dedi.ben sadece halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum dedim bir yerde yığılır kalırsın allah korusun dedi

Hey maşallah
Baya enerjik o zaman bu kdr şey yiyip enerjisiz duramaz bnce
Bu arada tost yapıcam demiştim ya. Bazlama ekmeğine beyaz peynirli tost yaptım yedi. Sonra kendime de yaptım. Tam masaya oturucam tabağın başında kim var beğenirsin ahahshhs. Vermedim tabii. Salatalık soydum da onu yedi

Arkadaşlar soğuk algınlığı için ne önerirsiniz? Doktoruma yazdım, ıhlamur, çorba, ballı süt dedi. Geçmezse kbb ye gitmemi de söyledi. Nasıl soğuk algınlığına yakalandım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…