Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Valla hiç becerim yok daha doğrusu çok çabuk sıkılırım açıkçası o yüzden öğrenemedim el işi felan
Haha benim becerim var ama sabrım yok. Gerçi sabır da bir beceridir dolayısıyla becerim yok diyebilirim. Geçen kış başında eşime örmeye başladığım atkıyı iki sıra örüp bırakmıştım. Amigurumi fil yapayım dedim bir yıldır bir bacağı hala eksik. Başladığım işin sonunu getirememek en sevmediğim huyum

kızlar selam ya
bende fena cips çitos isteği var normalde yemem ama hamileyken yemek istiyorum oy oy

Arkadaşlar 2 gündür acayip kalçam ağırıyor. Yarın kontrolüm var ama endişelendim yine de. Oturup kalkarken bile canım yanıyor
ah ben bu konuda çok çekiyorum resmen yürüyemez kalkamaz hale geliyorum
o kadar sancı giriyo ki resmen kemiğim sancıyo

Bende bebek battaniyesi başladım kpss ye de hazırlanıyorum ama sıkıldıkça örerim dedim bir tane çok önceden başlamıştım az kaldı ama iplerim bitti kayınvalide gelince dışarı çıkıp ip alıp tamamlayacam

Aaaa ruh ikizimsin sanırım eşime örmek üzere aldığım ipler ilk yada ikinci sırada kaldı öylece. Birsürü etamin almıştım birinin çeyreğini işledim kırlent yapacaktım sözde ama onlar da kaldı Nefret ediyorum bu huyumdan evde birsürü yarım iş

Ya etaminim de vardı keşke hatırlatmasaydın bu huyumuzun üzerine gitmeliyiz bence, hiç sevimli değil

Ayyy Cook sevindim sen anlatınca kendimi gördüm aynada sankiii .. El becerilerinde ben de ayniyim

Benim doktorumda demisti 2 li tarama yaptirmistim ben 4 luye gerek var mi dedim 2 li test haftasini gecirenler icin 4 lü istiyoruz dedi
Sizce yaptırmalı mıyım çünkü bebeğimde Allah muhafaza herheangi bir sorun varsa da aldırma söz konusundeğşl enkarnımdayken tedavide yok ben takıntılı biriyim yaptırırsam bnaa artısı nedir bunun

Kan alıyorlar ve değerleri inceleniyor,netliği yok ama ihtimal yüksekse başka test yapıyorlar,Allah korusun ama böyle bir duruma kendimizi hazırlıyacağız,eğitimini alacaz ki hepimizinki sağlıklı bebeklerdir inşallah,ayrıntılı ultrasonda da organlar inceleniyor bebeğin ama doğuştan geleni göremiyorlar sağlıkla gelsin kuzular evhamdan uzak durmaya çalışıyorum,bizim yapabilceğimiz tek şey dua..

Doktor demişti zaten ne yaparsan yap genetik oldugu için sende çatlarsın annenin karnına bak az mı çok mu demişti
Benim annemin karnı harita gibi, bana hamileliğinde çatlamış, dediğine göre bir gün badem yağını sürmeyi unutunca ertesi gününde olmuş. Ama benim oğlumdan bana hiç iz kalmadı, bu sefer de başarırım inşallah, Lierac işe yaramıştı. Tabi şu da var, annem beyaz tenli, ben daha esmerim, beyaz tenliler çatlamaya çok daha yatkınmış.

Ben de beyaz tenliyim ama hiç çatlamadım iki hamileliğimde de. Benim derim çok esnektir ve bundan dolayı da çatlak oluşmuyor bence. Kilo alıp verdiğimde de oluşmadı çatlak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…