Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba gebedaşlarım
Bende 20+1 deyim karnım çok büyük değil hatta giyinince kimse anlamıyor 62 ile hamile kaldım 67 yim hareketlerini hissediyorum çok şükür 16 haftadan beri aklıma takılan neden karnımın büyümedigi bu kilolar nerde karın yoksa

Benim cildim kuru muhtemelen ben catlarım

İç karnın büyüktür senin

İç karnın geniştir canım benim de 3 ayda çıkar hemen ama sonlara doğru duba gibi oluyorum yer yok içerde

Kızlar bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyorsunuz..yani kasiklardami veya göbek deliğinin yanindami nerde
Ben 2 3 gündür cok nadir olmakla beraber gobek deligi hizalarina yakin hissetmeye basladim. Persembe gunu doktora gittigimde, bi bebegin gobek hizamda solda oldugunu, digerinin kasigimda oldugunu soylemisti Sanirim digeride yukari cikti artik

Kızlar günaydın enerjik haftalarımız olsun
Bebek arabası kullanıp memnun olan, kullanmayıp komşusundan duyan tavsiye etmek isteyen var mıdır?
Haftasonu biraz baktık kolay açılsın, hafif olsun,az yer kaplasın, ilk zamanlar kullanıcağım için puşeti olsun tabi pahalı olmasın ama kafam çok karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…