Kızlar merhaba gebedaşlarım
Bende 20+1 deyim karnım çok büyük değil hatta giyinince kimse anlamıyor 62 ile hamile kaldım 67 yim hareketlerini hissediyorum çok şükür 16 haftadan beri aklıma takılan neden karnımın büyümedigi bu kilolar nerde karın yoksa
Benim annemin karnı harita gibi, bana hamileliğinde çatlamış, dediğine göre bir gün badem yağını sürmeyi unutunca ertesi gününde olmuş. Ama benim oğlumdan bana hiç iz kalmadı, bu sefer de başarırım inşallah, Lierac işe yaramıştı. Tabi şu da var, annem beyaz tenli, ben daha esmerim, beyaz tenliler çatlamaya çok daha yatkınmış.
Bende 20+1 deyim♥ karnım çok büyük değil hatta giyinince kimse anlamıyor 62 ile hamile kaldım 67 yim hareketlerini hissediyorum çok şükür 16 haftadan beri aklıma takılan neden karnımın büyümedigi bu kilolar nerde karın yoksa
Bende 20+1 deyim♥ karnım çok büyük değil hatta giyinince kimse anlamıyor 62 ile hamile kaldım 67 yim hareketlerini hissediyorum çok şükür 16 haftadan beri aklıma takılan neden karnımın büyümedigi bu kilolar nerde karın yoksa
Ben 2 3 gündür cok nadir olmakla beraber gobek deligi hizalarina yakin hissetmeye basladim. Persembe gunu doktora gittigimde, bi bebegin gobek hizamda solda oldugunu, digerinin kasigimda oldugunu soylemisti Sanirim digeride yukari cikti artik
Kızlar günaydın enerjik haftalarımız olsun
Bebek arabası kullanıp memnun olan, kullanmayıp komşusundan duyan tavsiye etmek isteyen var mıdır?
Haftasonu biraz baktık kolay açılsın, hafif olsun,az yer kaplasın, ilk zamanlar kullanıcağım için puşeti olsun tabi pahalı olmasın ama kafam çok karıştı..
Günaydın kızlar hastanedeki 5. Günüm Kanamam bitip bitip tekrar oluyor. Dualarınızda lütfen bana da yer verin. Allah hastanede olanlara sabır, güç, şifa versin.
Günaydın kızlar hastanedeki 5. Günüm Kanamam bitip bitip tekrar oluyor. Dualarınızda lütfen bana da yer verin. Allah hastanede olanlara sabır, güç, şifa versin.