Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese günaydın iyi haftalar.

Merhaba
Bebek arabasını çok sonradan almayı düşünüyorum, mayısta bebiş gelecekse yılın sonunda düşünebilirim anca. Çok gerekli görmüyorum nedense, ilk aylar puset kullanılmıyor mu?
Günaydın kızlar hastanedeki 5. Günüm Kanamam bitip bitip tekrar oluyor. Dualarınızda lütfen bana da yer verin. Allah hastanede olanlara sabır, güç, şifa versin.
Sen hastanede misin 5 gündür doktorlar ne diyordu kanaman için. Çok geçmiş olsun, her şey bir an evvel yoluna girsin inşalllah.

Kuzum şifa diliyorum, Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
Amin inşallah canım inşallah
Plasenta içinde kanama alanı varmış ve benim hissedemediğim kasılmalarım varmış. Dün akşamüstü usgde kanama alanı neredeyse bitmişti ama sabah yine wcde kağıda kan geldi. İlk gebeliğimde yaşamadığım ne varsa bu sefer yaşıyorum. Allah tez vakitte feraha çıkarsın inşallah tüm şifa bekleyenleri

Ben de beyaz tenliyim ama hiç çatlamadım iki hamileliğimde de. Benim derim çok esnektir ve bundan dolayı da çatlak oluşmuyor bence. Kilo alıp verdiğimde de oluşmadı çatlak.
Ne güzel şanslıymışsınız, beyaz tenliler çatlamaya daha yatkın her konuda ciltlerinin daha hassas olması gibi ama illa olacak diye bi şey yok tabi, birsürü başka parametre daha var. İnşallah biz de öyle şanslı oluruz:)

Çocuğumun daha donu yokken arabasını almıştık biz,pusetlerin çoğu artık zaten arabalar ile uyumlu ya,hani travel sistem muhabbeti,alalım gitsin diyorsun. Sonuçta dediğin gibi yeni doğduğunda puset gerek, pusetlerde artık arabaya takılabilir olduğundan, x+y= travel sistem araba efsane anlattım 100 puan banaaaa.

mrb sizinle günümüz aynı demiştiniz aşı vuruldunuz mu?

Evet cuma günü vuruldum, herkes kötü şeyler yazıyor ama ben güzel bir şey söyleyeyim, en ufak ağrı sızı ateş yan etki olmadı günlerdir, buz falanda koymadım, iğne yerine elimi değdirmedikten sonra hi bişey hissetmedim çok şükür

Çok geçmiş olsun, inşallah süreci kolaylıkla atlatır, hamileliğinize normal huzurlu bir şekilde devam edersiniz ve hep birlikte zamanlarında sağlıkla mutlulukla kavuşuruz Mayıs kuzularımıza.

tamam canım bende bu hafta içinde vurulacam sağlık ocağımla görüştüm 20. ve 24. hafta 2 doz dediler. oğlumdada vurulmuştum hiç bir yan etki yapmamıştı bana inş. bundada olmaz teşekkürler

Kızlar bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyorsunuz..yani kasiklardami veya göbek deliğinin yanindami nerde
gobek deligi civarinda canim
Amin cnm rabbim herseyi yoluna koysun yavrunu sag salim kucagina al.gununu beklesin kuzucuk

tamam canım bende bu hafta içinde vurulacam sağlık ocağımla görüştüm 20. ve 24. hafta 2 doz dediler. oğlumdada vurulmuştum hiç bir yan etki yapmamıştı bana inş. bundada olmaz teşekkürler

Beni de 14 şubatta 2incisi için çağırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…