Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Valla bende de pek yan etki olmadı gibi korkmuştum söylenenlerden

merhaba anneler ilk bebeğimde erkenden hazırlık yapmaya başlayan anneleri görünce stres oluyodum ama sonunda gördümki herşey halloluyo yolunu buluyo tüm herşey alınıyor:)görüntüye aldanıp kesinlikle park yatak istemiyorum dedim ama bence park yatak çok mantıklıymış bide travelsistem büyük tekerlekli bebek arabaları çok yer kaplıyo ve ağır.Bebek odası için çok heveslendim ama bebek hep bizimle 2 yaşına gircek hala devam:)

kıyafetleri zıbınları büyük alabilirsiniz çabuk büyüyolar yada daha kilolu olabiliyolar .Patiksiz alt almak da mantıklı büyük müslin bezler kullanışlı bide şampuan alırken göz yakmayana dikkat edin ilk kendi gözünüzde deneyin belirgin markaların bile şampuanları göz yakıyor

Cok ama cok gecmis olsun rabbim sifani versin insallah bol dua ediyorum senin icin

bende ayrıntılı ultrasondan sonra alışveriş yapmayı planlıyorum şu an yazlıklar indirimde olabilir diye düşünüyorum kış geldiği için bizim yavrucuklarda yaza denk geliyor hayırlısı

Ben 2 3 gündür cok nadir olmakla beraber gobek deligi hizalarina yakin hissetmeye basladim. Persembe gunu doktora gittigimde, bi bebegin gobek hizamda solda oldugunu, digerinin kasigimda oldugunu soylemisti Sanirim digeride yukari cikti artik
bende kasiklarimda dünden beri hissediyorum merak ettim tek bendemi böyle
benimki genelde karnımın baya altında kasıklara doğru
aynen benimde öyle
Göbek deliğimin tam altında sağ ve solda hissediyorum ben ne zaman yukarı çıkacak acaba
benimde öyle baya asagda çıksınlar artık asagda sıkılmışlardır:)))
gobek deligi civarinda canim

Amin cnm rabbim herseyi yoluna koysun yavrunu sag salim kucagina al.gununu beklesin kuzucuk
Benimki baya baya asagda ara ara pit pit vuruyor neyse demek zamanı var o zmzn sağlıklı olsunlarda tüm bebisler

bende sol tarafımda ağırlıklı hissediyorum artık

İnşallah bizi üzmeden büyüsünler güzelce

Ay anlamadım.
Şimdi ben puset almak istediğimde o puset aynı zamanda oto koltuğu olsun istiyoruz. Piyasayı da bilmiyorum şimdiki bebek arabaları nasıl satılıyor. Bir puset hem bebek arabası hem elde taşımalı hem de oto koltuğu mu oluyor çok şey istedim sanırım

Evet güzel kız aynen öyle oluyor. Yani olmayanı tek tek olanı da var ama benim aldığım öyle,hem de gayet uygun. Tabi kullanımını zamanla görücez fikir istersen; ben resimdekini aldım.

Evet güzel kız aynen öyle oluyor. Yani olmayanı tek tek olanı da var ama benim aldığım öyle,hem de gayet uygun. Tabi kullanımını zamanla görücez fikir istersen; ben resimdekini
Aa güzel görünüyor güzel günlerde kullanın
Acaba kaç yaşa kadar kullanılıyor böyle bir araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…