Hanımlar ben isim konusunda neredeyse karar verdim içime bir tek Neva sindi, eşim başta istemedi ama sonrasında ben babasıysam sen de annesisin tabi senin de isim hakkın var dedi (ben de o tam tersi olmasın taşıyan benim hani diye yapıştırdım tabi ) Neyse oğlum Yusuf Yekta ilk ismi babasının zevkiydi ben de ona uydurmak için Yekta yı bulmuştum şimdi eşime bir isim de sen bul diyorum ama baya bir Irmak (ırmak su diye hatta ) dedi durdu ama Irmak Neva olsun mu dediğim yok dedi. Başka ne bulsam yanına acaba ki, Duru Neva olsa duru çok fazla var, Defne Neva, İdil Neva bunları da istemedi. Hadi isim bulalım kızceme.
Benim esim de boga burcu fakat 20 mayis ikizlere yakin. Dediginiz gibi bencil ve uyumsuz biri rahatina düşkün sadece evcil evden disari cikmak istemez zorlamadikca.
günaydınlar efendim::))) cinsiyet tablosu doldu sayılır eksik olanlar bildirim yaparsa ekleyelim bitsin:)))
küçük oğluşumu okula göndermedim öğlen almak zoruma gitti 4 yaşında ya kreş gibi gidiyor anaokuluna kafa izni verdik :)) büyüğü bıraktım.şimdi kahvaltı yapıcam azıcık geçikince midem kötü oluyor kız açlığa gelemiyor.
ya moral bozmak olarak anlatmıyorum ama bana da tecrübelerini etrafımdaki arkadaşlarım anlattı. bende size bahsedeyim. arkadaşım eşinin çok yakın akrabasıyla anlaşmıştı ama 7-8 ay sonra evdeki altınlardan paradan çaldığı ortaya çıkmıştı. o yüzden referans önemli ne olursa olsun. kamerada o yüzden şiddetle tavsiye ediyorum. Allah hepimizi merhametli, iyi insanlarla karşılaştırsın. ev işlerine yardım etmesini bende çok isterdim işin açığı çok yorucu oluyor işten çık eve git yemek yap, bebekle ilgilen temizlik vs. sigara içenlerde geldi görüşmeye, isterseniz bebeğin altını da değiştirebilirim demişti birisi şok olmuştum e herhalde değiştireceksin. tüm gün öyle mi kalacak dedim. kimisi bebeğin yemeklerini de siz yaparsınız ben bebeğe mama hazırlayamam diyende çıktı. verdiğiniz para kadar hizmet alırsınız 3 bin verirseniz oyunda oynarım bebekle diyende çıktı :)
yuh ya, gerçekten insanları anlamıyorum, keşke benim şansım olsaydı da kendi çocuğuma kendim bakabilseydim ya da bebek bakmak yani nedir ki çok zor bir iş değildir diye düşünüyorum hele karşılığında azımsanamayacak paralar alınıyorsa. inşallah merhametli insanlar çıkar hepimizin karşısına. ne zaman başlamalıyım acaba bakıcı aramaya? en geç önümüzdeki sene ekim ayı başında işe başlamalıyım çünkü.
yuh ya, gerçekten insanları anlamıyorum, keşke benim şansım olsaydı da kendi çocuğuma kendim bakabilseydim ya da bebek bakmak yani nedir ki çok zor bir iş değildir diye düşünüyorum hele karşılığında azımsanamayacak paralar alınıyorsa. inşallah merhametli insanlar çıkar hepimizin karşısına. ne zaman başlamalıyım acaba bakıcı aramaya? en geç önümüzdeki sene ekim ayı başında işe başlamalıyım çünkü.
neredesiniz yaşadığınız yerde çevreniz var mı bilmiyorum ama bunlar önemli bence. şuan bizim teyzenin gelini doğum yapacak martta ve gelini çocuklarıyla asla ilgilenmeyen birisi. yine aynı şeyler olursa işi bırakıp torununa bakacak. mesela eğer işi bırakacak olursa ben hemen bakıcı aramaya başlarım. zaten zor bulunuyor. birde hem onu tanıyıp güvenmem, hemde onun bize alışması gerekiyor diye düşünüyorum. diğerindeki gibi riske atmam.
neredesiniz yaşadığınız yerde çevreniz var mı bilmiyorum ama bunlar önemli bence. şuan bizim teyzenin gelini doğum yapacak martta ve gelini çocuklarıyla asla ilgilenmeyen birisi. yine aynı şeyler olursa işi bırakıp torununa bakacak. mesela eğer işi bırakacak olursa ben hemen bakıcı aramaya başlarım. zaten zor bulunuyor. birde hem onu tanıyıp güvenmem, hemde onun bize alışması gerekiyor diye düşünüyorum. diğerindeki gibi riske atmam.
Selam ben adetime bir hafta vardı öğrenmiştim vücudumu iyi tanırım dedim bişeyler oluyo ama benim çok netti tıpkı ilk çizgi gibi ama bunda da var gibi git kan ver bence ❤
günaydınlar efendim::))) cinsiyet tablosu doldu sayılır eksik olanlar bildirim yaparsa ekleyelim bitsin:)))
küçük oğluşumu okula göndermedim öğlen almak zoruma gitti 4 yaşında ya kreş gibi gidiyor anaokuluna kafa izni verdik :)) büyüğü bıraktım.şimdi kahvaltı yapıcam azıcık geçikince midem kötü oluyor kız açlığa gelemiyor.
Kızlar geceden beri sağ tarafım ağrıyor boşluğum sırtım gibi muhtemelen böbreğim ama idrar şikayetim de yok sabahı zor ettim bebeğim hareketliydi onla ilgili bi sorun yoktur diye telaş yapmadım ama yaşayan var mı böbrek ağrısı
Kızlar geceden beri sağ tarafım ağrıyor boşluğum sırtım gibi muhtemelen böbreğim ama idrar şikayetim de yok sabahı zor ettim bebeğim hareketliydi onla ilgili bi sorun yoktur diye telaş yapmadım ama yaşayan var mı böbrek ağrısı
Selam ben adetime bir hafta vardı öğrenmiştim vücudumu iyi tanırım dedim bişeyler oluyo ama benim çok netti tıpkı ilk çizgi gibi ama bunda da var gibi git kan ver bence ❤
Ben de belirtilerden anlamıştım. Başım dönüyordu arada ve göğüslerimde ağrı vardı. Hatta ilk belirtide göğsümde sorun var, dra mı gitsem diye tedirgin olmuştum. Sonra durup düşününce hamilelikten olabileceği aklıma geldi Regl tarihimden önce test yaptım hemmen 2 çizgi oldu.