Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gittim simdi canim biraz sorun ettiler ama aldim. Cok sinirliyim ogretmenine ben de cocuk gelisimcisiyim ama boyle bir tahammulsuzluk iki gunden yapacagimi sanmıyorum
Çok saçma yahu. Ne kadar zor bir çocuk olsa bile buna hemen karar verilmez ki. Bu arada ben de öğretmenlik yapıyordum eskiden. Evlendikten sonra bıraktım.

Benim bir arkadaşımın kızının adı İpek neva. Su gibi güzel bir kız. Bakmaya doyamazsın

Çok saçma yahu. Ne kadar zor bir çocuk olsa bile buna hemen karar verilmez ki. Bu arada ben de öğretmenlik yapıyordum eskiden. Evlendikten sonra bıraktım.
Artik sabir kalmamış hic kimse de ama benim velet de masum degil tabi öğretmen bi videolarini atti ben utandim

Ne güzel yakınmış yaşları. Benimki 2 yaşında şu an☺
ay valla inşallah yaşlarının yakın olması iyi bir durumdur bilemedim :) geçen arkadaşımın bebeğini kucağımda gördü kendini direk yere attı ağladı ciddi ciddi üzüldü. hissetti sanırım sürekli karnımı yumrukluyor tepikliyor. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımızı bizlere bağışlasın

Yaslari yakin bebekler bezlemek acisindan cok zor ama kiskanclik acisindan daha kolay ama soyle dusunun en fazla iki yil daha zorluk yasayacksiniz ve ikisi birden buyumus olucak erkenden rahata kavusmak cok guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…