Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ilki 18 aylık şuan, bu gebelik sürpriz oldu biraz
Bizimki 20 aylık olacak 1 inde ve cidden kardeş fikrini algılamıyor ama bebişe alınan kıyafetleri kardeşinin bu dediklerinde alıp atıyor konuşturmuyor o konuda.. benim de süpriz bir gebelik oldu bakalım neler yaşacağız, ayrıca çok kıskanacak çocuğa yazık oldu, çok işin var gibi cümlelerden gına geldi ülke olarak hadsiz olduğumuzu çok iyi anlıyorum :)

ya bana da tam tersi duyan herkes çok iyi olmuş, ikisi bir arada çıkar, hatta ve hatta 3. hakkın var kız olsun onu da bu aralıklarla yap vs deniyor. tamamen benim karamsarlığım aslında hissettiklerim çalışıyorum yaşadığım yerde kimsem yok onlarında etkileri var bence bu hissettiklerimde

kardeş kadar güzel bir şey olabilir mi canım muhakkak iki çocuk ile yük artacak ama onlar mutlu olacaklar emin ol destekleri olacak bu hayatta bu açıdan bakmalısın. ve her fırsatta yardım alıp uyursan psikolojin de yolunda olacaktır.

Bu arada profil fotona baktım Ebru. İşte beni bu noktaya getiren tam da o topuzdu. Son 2 yılımın %90ını o topuzla geçirdim ben Bu arada oğlun da sen de pek şekersiniz. A Alisinannesi

Ben de o topuzdan kurtulmak için kestirdim ama maalesef benimki hiç güzel olmadı. Yine topuz yapıyorum. Sadece topuzun boyutu küçüldü. Saçlarımdan nefret ediyorum desem yeri. O kadar kurular ki, hep yoluk yoluk duruyorlar. Ben de mecburen topluyorum

Canım ben iğne bile oldum. 6 tane antibiyotik iğne. Doktorum dedi ki bu zarar vermez ama enfeksiyon çok zarar verir.
Evet öyle diyorlar allah korusun erken doğuma felan neden olabilirmiş ama iyi oldu rahatladım kasık ağrılarım felan geçti şükür

Bol bol alma bence. Hem çok çabuk büyüyorlar hem de bir sürü hediye gelecek daha.
Alışverişe başlamak için bence daha çok erken...
Hevesten canım,ama doğacakları ayda zıbın giyerler diye düşünüyorum yaz bebekleri ya

Benim gibi kasılmaları erken baslyan var mı ?doktorum magnezyum yazdi sadece.dun basladim içmeye
Erken dogum riski olur mu sizce ?gerçi doktorum herhangi bir şey demedi ..boşa evham yapiyorumdur değil mi ?

Benim bebis gostermiyor bekliyoruz bakalım

Benim gibi kasılmaları erken baslyan var mı ?doktorum magnezyum yazdi sadece.dun basladim içmeye
Erken dogum riski olur mu sizce ?gerçi doktorum herhangi bir şey demedi ..boşa evham yapiyorumdur değil mi ?
Ben dr a dedim kasılmalarım var,genişlemeden kaynaklı olabilir,dedi normal içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…