Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ama çıkıntı bı gözüküyordu bir kayboluyordi tam net bı yerde durmadigi için kordon dedi
İns bu sefer net belli olur gittiğimde
Eltimin ablasına doktor 13 haftalıkken pipisini göstermiş bak demiş erkek .. şuan 16 haftalık demiş kız ki oda kız istiyordu...anlatamam nasıl bir umut doğdu içime cuma yi iple çekiyorum... ..
InşaAllah net görür ve söyler bakalimm

Bnm oğlanlar hemen belli etti gösterdi yanilmadi doktor
Ama bu nasıl bişey belli olamadı bı turlu
Ne zaman gitsek kapatıyor heryerini

O0ooo belkide kızdır hani derler ya kızlar kapatır diye
Aynen bir de diğer hamileliklerime göre daha farklıyım bunda
Sende öyle hissedersin ki
Diğerlerinde yüzümde ne leke ne sivilce hicbisey yoktu bunda dolu herşey
Kalça basen aldı başını gidiyor
Diğerlerinde top gbi karnm vardı ya minicikti ne güzel

Benim gibi kasılmaları erken baslyan var mı ?doktorum magnezyum yazdi sadece.dun basladim içmeye
Erken dogum riski olur mu sizce ?gerçi doktorum herhangi bir şey demedi ..boşa evham yapiyorumdur değil mi ?
Benim de aynı şekilde karın ağrısı şikayetim olduğu için magnezyum yazdı, ama erken doğum riski olduğunu sanmıyorum çünkü bana normal bunlar dedi sadece rahatlaman için magnezyum kullan dedi. Boşuna kendinizi üzmeyin

Benim gibi kasılmaları erken baslyan var mı ?doktorum magnezyum yazdi sadece.dun basladim içmeye
Erken dogum riski olur mu sizce ?gerçi doktorum herhangi bir şey demedi ..boşa evham yapiyorumdur değil mi ?
ALLAH korusun cnm vakitinde gelsin inşallah ne yapmak gerekiyormuş dr bişey söyledi mi ilaç falan verdimi

İnşallah daha da kısalmaz kalbini bozma hiç. Sağlıkla alıcaz inşallah kucağımıza. Seneye bu zamanlarda gülerek hatırlıcaz bu günlerimizi
İnşallah canım Dua ediyorum hepimiz için kötü düşünmüyorum inşallah çok güzel olacak herşey
Canım 27 sınır. Dinlen çok yürüme ben 12. Haftada açılma ile 25mm düştü sonra 30mm çıktı. Dinlen bol bol. Hareket etmek iyi değil.
ne kadar dinlenmeye çalışsam da çalıştığım için epey yoruluyorum
En sonunda sanırım bir tek biz kalacağız doğum yaptığımda ilk buraya yazıcam cinsiyetini

ALLAH korusun cnm vakitinde gelsin inşallah ne yapmak gerekiyormuş dr bişey söyledi mi ilaç falan verdimi
Söylemedi bir şey valla
Üç dört gündür kasilma hissediyorum göbek deligimin altında dedim, magnezyum kullanıyor musun dedi ,hayır vermediniz dedim
Yazayım iyi gelir dedi
İlk hamileligimde ,30 Lara doğru başlamıştı
Ama riskli bir sey olsa yat,dinlen kalkma derdi herhalde

Hindistan cevizi yağı kullan canım çok iyi geliyor

Bizde merak icindeyiz

Aynen oyle. bazen bebekler kendi ittiriyor geriyor o kisimda bir âgri oluyor acaba onu mu hissediyorsun

Yok yok benim herşey aynı yüzüm sivilce veya leke yok topgibi bir gobisim varr hatta beni görenlere bakin kalça varmi cirkenlesmiyim diye soruyorum ama tık yok aynisin dediler

Kızlaarrrr hep bebişler için ne alsak hangi marka alsak diye konuşuyoruz. Peki bizim için öneri alacak olursak doğum sonrası korse kullanan var mı? Bu sorum tabiiki başta deneyimli annelere. Kullandıysanız ne tür bir korseydi diz üstü mü basenli mi yada sadece göbek bölgesi mi?

Ben gobek bolgesi icin kullandim cnm dogumdan hemen sonra ama sicaklarda zor oluyor cirtcirtliydi.simdi kancalilardan almayi dusunuyorum.

Ben gobek bolgesi icin kullandim cnm dogumdan hemen sonra ama sicaklarda zor oluyor cirtcirtliydi.simdi kancalilardan almayi dusunuyorum.
Doğru söylüyorsun sıcaklara geliyor bizimkiler ama mayısta hemen öyle aşırı sıcak basmaz belki. En azından ilk birkaç hafta yine kullanırsın eskisini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…