Eltimin ablasına doktor 13 haftalıkken pipisini göstermiş bak demiş erkek .. şuan 16 haftalık demiş kız ki oda kız istiyordu...anlatamam nasıl bir umut doğdu içime cuma yi iple çekiyorum... ..
InşaAllah net görür ve söyler bakalimm
Eltimin ablasına doktor 13 haftalıkken pipisini göstermiş bak demiş erkek .. şuan 16 haftalık demiş kız ki oda kız istiyordu...anlatamam nasıl bir umut doğdu içime cuma yi iple çekiyorum... ..
InşaAllah net görür ve söyler bakalimm
Aynen bir de diğer hamileliklerime göre daha farklıyım bunda
Sende öyle hissedersin ki
Diğerlerinde yüzümde ne leke ne sivilce hicbisey yoktu bunda dolu herşey
Kalça basen aldı başını gidiyor
Diğerlerinde top gbi karnm vardı ya minicikti ne güzel
Benim gibi kasılmaları erken baslyan var mı ?doktorum magnezyum yazdi sadece.dun basladim içmeye
Erken dogum riski olur mu sizce ?gerçi doktorum herhangi bir şey demedi ..boşa evham yapiyorumdur değil mi ?
Benim de aynı şekilde karın ağrısı şikayetim olduğu için magnezyum yazdı, ama erken doğum riski olduğunu sanmıyorum çünkü bana normal bunlar dedi sadece rahatlaman için magnezyum kullan dedi. Boşuna kendinizi üzmeyin
Benim gibi kasılmaları erken baslyan var mı ?doktorum magnezyum yazdi sadece.dun basladim içmeye
Erken dogum riski olur mu sizce ?gerçi doktorum herhangi bir şey demedi ..boşa evham yapiyorumdur değil mi ?
günaydınlar efendim::))) cinsiyet tablosu doldu sayılır eksik olanlar bildirim yaparsa ekleyelim bitsin:)))
küçük oğluşumu okula göndermedim öğlen almak zoruma gitti 4 yaşında ya kreş gibi gidiyor anaokuluna kafa izni verdik :)) büyüğü bıraktım.şimdi kahvaltı yapıcam azıcık geçikince midem kötü oluyor kız açlığa gelemiyor.
Söylemedi bir şey valla
Üç dört gündür kasilma hissediyorum göbek deligimin altında dedim, magnezyum kullanıyor musun dedi ,hayır vermediniz dedim
Yazayım iyi gelir dedi
İlk hamileligimde ,30 Lara doğru başlamıştı
Ama riskli bir sey olsa yat,dinlen kalkma derdi herhalde
Ben de o topuzdan kurtulmak için kestirdim ama maalesef benimki hiç güzel olmadı. Yine topuz yapıyorum. Sadece topuzun boyutu küçüldü. Saçlarımdan nefret ediyorum desem yeri. O kadar kurular ki, hep yoluk yoluk duruyorlar. Ben de mecburen topluyorum
Söylemedi bir şey valla
Üç dört gündür kasilma hissediyorum göbek deligimin altında dedim, magnezyum kullanıyor musun dedi ,hayır vermediniz dedim
Yazayım iyi gelir dedi
İlk hamileligimde ,30 Lara doğru başlamıştı
Ama riskli bir sey olsa yat,dinlen kalkma derdi herhalde
Aynen bir de diğer hamileliklerime göre daha farklıyım bunda
Sende öyle hissedersin ki
Diğerlerinde yüzümde ne leke ne sivilce hicbisey yoktu bunda dolu herşey
Kalça basen aldı başını gidiyor
Diğerlerinde top gbi karnm vardı ya minicikti ne güzel
Yok yok benim herşey aynı yüzüm sivilce veya leke yok topgibi bir gobisim varr hatta beni görenlere bakin kalça varmi cirkenlesmiyim diye soruyorum ama tık yok aynisin dediler
Kızlaarrrr hep bebişler için ne alsak hangi marka alsak diye konuşuyoruz. Peki bizim için öneri alacak olursak doğum sonrası korse kullanan var mı? Bu sorum tabiiki başta deneyimli annelere. Kullandıysanız ne tür bir korseydi diz üstü mü basenli mi yada sadece göbek bölgesi mi?
Kızlaarrrr hep bebişler için ne alsak hangi marka alsak diye konuşuyoruz. Peki bizim için öneri alacak olursak doğum sonrası korse kullanan var mı? Bu sorum tabiiki başta deneyimli annelere. Kullandıysanız ne tür bir korseydi diz üstü mü basenli mi yada sadece göbek bölgesi mi?
Doğru söylüyorsun sıcaklara geliyor bizimkiler ama mayısta hemen öyle aşırı sıcak basmaz belki. En azından ilk birkaç hafta yine kullanırsın eskisini de