Kızlaarrrr hep bebişler için ne alsak hangi marka alsak diye konuşuyoruz. Peki bizim için öneri alacak olursak doğum sonrası korse kullanan var mı? Bu sorum tabiiki başta deneyimli annelere. Kullandıysanız ne tür bir korseydi diz üstü mü basenli mi yada sadece göbek bölgesi mi?
Ben doğumdan 5 gün sonra kullanmaya başladım..normal dogum Du bu arada..doktoruma sordum kullana bilirsin dedi ..benim sadece göbek vardı askılı korseden almıştım
Yok yok benim herşey aynı yüzüm sivilce veya leke yok topgibi bir gobisim varr hatta beni görenlere bakin kalça varmi cirkenlesmiyim diye soruyorum ama tık yok aynisin dediler
Benm herşeyin farklı ins cinsiyeti de farklıdır
Bildiğin göbeğim yana doğru açılıyor
Top gbi mi abowww
Bazen top gbi de olsa kız çıkıyormuş umutlandirmak istemem ama :)
Kızlaarrrr hep bebişler için ne alsak hangi marka alsak diye konuşuyoruz. Peki bizim için öneri alacak olursak doğum sonrası korse kullanan var mı? Bu sorum tabiiki başta deneyimli annelere. Kullandıysanız ne tür bir korseydi diz üstü mü basenli mi yada sadece göbek bölgesi mi?
Benm herşeyin farklı ins cinsiyeti de farklıdır
Bildiğin göbeğim yana doğru açılıyor
Top gbi mi abowww
Bazen top gbi de olsa kız çıkıyormuş umutlandirmak istemem ama :)
İlk doğumumda kullanmadım
Sonuç koca sarkik bir göbek
Ama doktorum korse yiyebilirsin ama gobegin egzersizle gider demişti
Dinlemedim tabi belki düzenli spor yapsam kalmazdı göbek
Korseyi bende merak ediyorum
Oglumdan sonra kullanmamistim.
8ayda eski kiloma donmustum göbegim falanda kalmamisti.
Ama bu sefer yas var meto artik daha yavaş.
korse kullanmayi dusunuyorum.
Hatta diyetisyen destekli bile ilerleyebilirim cunku kilo takintiliyim.
55 kilolar bana ideal..
Bu arada kramp,uyusmalar yasamaya baslayan var mi? Alt baldirima gece kramp giriyor (oglumda da oluyordu) kolun falan uyusuk uyaniyorum.
dr. soylicem kontrolde.
Ben korse kullanamadım,daralttı beni,Ekim de doğum yaptım ama bir hafta lohusa teri attım rahata alışkınım kullanamıyorum,göbeğinde gitti.Iç giyimde yıllarca çalışan biri olarak askılı bel korsesi öneririm,düşme yapmaz daha iyi
Korseyi bende merak ediyorum
Oglumdan sonra kullanmamistim.
8ayda eski kiloma donmustum göbegim falanda kalmamisti.
Ama bu sefer yas var meto artik daha yavaş.
korse kullanmayi dusunuyorum.
Hatta diyetisyen destekli bile ilerleyebilirim cunku kilo takintiliyim.
55 kilolar bana ideal..
Bu arada kramp,uyusmalar yasamaya baslayan var mi? Alt baldirima gece kramp giriyor (oglumda da oluyordu) kolun falan uyusuk uyaniyorum.
dr. soylicem kontrolde.
Geçen gün araba kullanırken sag bacagima girdi Allah'tan kullanmaya devam edebildim
Geçen akşam da bir nişana gitmiştim sandalyede oturunca uzun süre uyustu sol bacağım..dün magnezyuma başladım
İyi gelir umarım
Soda da deneyebilirsin icmiyorsan,o da iyi gelir.
DDeryaaa07
canim ayni haftalarin ikiz gebeligini yasiyoruz ya, biraz fikir alisverisi yapalim nasil gidiyor bebisler nasill sen nasilsin gobek ne alemde kac kilo aldin
Geçen gün araba kullanırken sag bacagima girdi Allah'tan kullanmaya devam edebildim
Geçen akşam da bir nişana gitmiştim sandalyede oturunca uzun süre uyustu sol bacağım..dün magnezyuma başladım
İyi gelir umarım
Soda da deneyebilirsin icmiyorsan,o da iyi gelir.
DDeryaaa07
canim ayni haftalarin ikiz gebeligini yasiyoruz ya, biraz fikir alisverisi yapalim nasil gidiyor bebisler nasill sen nasilsin gobek ne alemde kac kilo aldin
Bebişler iyicok şükür canım. 5 kilo aldım. Kasılmalar oluyor diye de magnezyum verdi Dr ona basladım dün iyi gelir inş. Bugün kalp carpıntısı oldu korktum baya. Eşimde kolay değil 3 cana kan pompalıyor dedi Hergun farklı seyler yasıyorum resmen. Sen nasılsın nasıl gidiyor zorlandığın seyler oluyormu senınde
Ben korse kullanamadım,daralttı beni,Ekim de doğum yaptım ama bir hafta lohusa teri attım rahata alışkınım kullanamıyorum,göbeğinde gitti.Iç giyimde yıllarca çalışan biri olarak askılı bel korsesi öneririm,düşme yapmaz daha iyi
Bebişler iyicok şükür canım. 5 kilo aldım. Kasılmalar oluyor diye de magnezyum verdi Dr ona basladım dün iyi gelir inş. Bugün kalp carpıntısı oldu korktum baya. Eşimde kolay değil 3 cana kan pompalıyor dedi Hergun farklı seyler yasıyorum resmen. Sen nasılsın nasıl gidiyor zorlandığın seyler oluyormu senınde
Bende cok sukur iyiyim, problemim yok. Bebisler iyi. Kipirtilar var artik. Hissettikce gordukce daha rahat olmaya basladim
Benimde 1 kere şiddetli kasilmam oldu doğrulamadim bile, hastaneye gittim. Bebeklerden biri kasiktan gobek deligine dogru cikmis o yuzden oyle hissetmisim.
4- 4.5 kilo aldim.
Kalp carpintisi bende yok daha. Ani hareket etmemeye calis. Bebeklerin icin kendine dikkat et arkadasim
Kızlaaar bugun e-bebeğe ölesine girdim yani almak icin erken diye bakindim 5 al 4 öde var bodylerde
Yenidoğanlar o kdar minnak ki yenidogan mi almam lazim resmen el kadar yoksa 1+ 2+ falan mi bilmiorm tecrubem yok fkrnzi aliyim dedim
Bende cok sukur iyiyim, problemim yok. Bebisler iyi. Kipirtilar var artik. Hissettikce gordukce daha rahat olmaya basladim
Benimde 1 kere şiddetli kasilmam oldu doğrulamadim bile, hastaneye gittim. Bebeklerden biri kasiktan gobek deligine dogru cikmis o yuzden oyle hissetmisim.
4- 4.5 kilo aldim.
Kalp carpintisi bende yok daha. Ani hareket etmemeye calis. Bebeklerin icin kendine dikkat et arkadasim
Dinlenmeye calısıyorum ama Bi de 3 yasında kızım var o okuldayken enerji depolamaya calısıyorum.
Detaylı ultrason a randevu aldınmı ben perinatolog araştırıyorum ikiz diye 650 750 diyorlar. Mecbur gidicem birine.