Ben doğumdan 5 gün sonra kullanmaya başladım..normal dogum Du bu arada..doktoruma sordum kullana bilirsin dedi ..benim sadece göbek vardı askılı korseden almıştım
Ilk bir hafta atlet korselerden varya onlardan kullandım bir hafta basen göbek i saran korselerden kullandım devir dayım yanii..ama ağırlıklı olarak askılı olan atlet korseler var onu daha çok
Kızlaaar bugun e-bebeğe ölesine girdim yani almak icin erken diye bakindim 5 al 4 öde var bodylerde
Yenidoğanlar o kdar minnak ki yenidogan mi almam lazim resmen el kadar yoksa 1+ 2+ falan mi bilmiorm tecrubem yok fkrnzi aliyim dedim
Ahahha kendm yazdm sandimm bnde olesne grdm 0 3 ve 0 6 aldim 5 er tane bide fermuarli kundaklar var bayldm ayaklar serbest eller ski tam uyutmmalik onlardan aldm corap aldm hastne cksi aldm guya esime bi dolanalm.piyasayi gorelm dedim baya ihtyc tamamladm.dunyanin en guzel duygusu yaaa
günaydınlar efendim::))) cinsiyet tablosu doldu sayılır eksik olanlar bildirim yaparsa ekleyelim bitsin:)))
küçük oğluşumu okula göndermedim öğlen almak zoruma gitti 4 yaşında ya kreş gibi gidiyor anaokuluna kafa izni verdik :)) büyüğü bıraktım.şimdi kahvaltı yapıcam azıcık geçikince midem kötü oluyor kız açlığa gelemiyor.
Merhaba canim ya ben daha oyrenemedim. 15 ocakda oyrenicem.
Kızlaaar bugun e-bebeğe ölesine girdim yani almak icin erken diye bakindim 5 al 4 öde var bodylerde
Yenidoğanlar o kdar minnak ki yenidogan mi almam lazim resmen el kadar yoksa 1+ 2+ falan mi bilmiorm tecrubem yok fkrnzi aliyim dedim
Dinlenmeye calısıyorum ama Bi de 3 yasında kızım var o okuldayken enerji depolamaya calısıyorum.
Detaylı ultrason a randevu aldınmı ben perinatolog araştırıyorum ikiz diye 650 750 diyorlar. Mecbur gidicem birine.
Aldim canim, benim doktorum universite ahstanesindeki perinatologu tavsiye etti bide cocuk kardiyolojisine gitmemi soyledi. İkisinide universite hastanesinden aldim ocak 3 ve ocak 7 onlara gidicem. Detayli ultrason icin 180 lira dedi. İstersen sende devlet ya da universite arastir. Doktorlar iyiyse ozele gitmene gerek kalmaz belki. 600 700 cok ya
Huzursuz bacak sendromu ben de ilkinde 7.aydan sonra yasamistim bacagini napcanı sasiriyo insan. Bunda daha baslamadı. Tavsiyem bacaklara ilik duş ve aksamları altına yüksek koyup uzanıp yukarda tutmak ve yatış saatini 10u gecmemek. Geç saatte yatarsan hiç bırakmıyor.
Ben gece eşimi uyandırıyordum. Bacaklarımın arkasını sıktırıyordum kasları. Masaj diyemicem çünkü canımı acıtana kadar sıktırıyordum, anca o zaman rahatlıyordum
Merhaba benimde iki çocuğum var Allah bağışlasın ikisinin aradi 17.5 ay ilk başlarda alışana kadar zor oldu ama şimdi ikisi birbirine arkadaş bazen extra arkadaş bile aramiyorlar biri 3 e biri 1 e gidiyor.zorluklar elbette oluyor birbirlerine giriyorlar ama arkadaşlıkları da güzel.arada sabır güzel günler seni bekler canım.sonra ikisi de iyi ki peşpeşe oldu dersin şükür edersin.benim şimdide 3.yolda onları telasdan anlamadım bu bebegide sevmelik istedik Allah'ım hayırlı ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba benimde iki çocuğum var Allah bağışlasın ikisinin aradi 17.5 ay ilk başlarda alışana kadar zor oldu ama şimdi ikisi birbirine arkadaş bazen extra arkadaş bile aramiyorlar biri 3 e biri 1 e gidiyor.zorluklar elbette oluyor birbirlerine giriyorlar ama arkadaşlıkları da güzel.arada sabır güzel günler seni bekler canım.sonra ikisi de iyi ki peşpeşe oldu dersin şükür edersin.benim şimdide 3.yolda onları telasdan anlamadım bu bebegide sevmelik istedik Allah'ım hayırlı ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bisey soracaktım arada takip edebiliyorum ben hem OMEGA 3 hemde eleNetal 1 kullanıyorum ayrıca demir bunları kullananlar var mı aramızda?iki vitamin fazla mı diye kafam karışmıyor da değil diğer çocuklarda hiç kullanmamıştım mesela.sizde durumlar nasıl
Bisey soracaktım arada takip edebiliyorum ben hem OMEGA 3 hemde eleNetal 1 kullanıyorum ayrıca demir bunları kullananlar var mı aramızda?iki vitamin fazla mı diye kafam karışmıyor da değil diğer çocuklarda hiç kullanmamıştım mesela.sizde durumlar nasıl
Ben yalnızca regenesis kullanıyorum hepsi bir arada omega3 ve demir de var içinde onu da haftada iki üç bilerek içmiyorum oğlumda elevit ve demir kullanmıştım 15 kilo aldım çocuk da 4100 gr doğdu biraz fazla şişirdik galiba diyorum bunda şimdilik 3 kilodayım daha da almak istemiyorum kısmetse bir 3 daha yeter çok amin :)
yenidoğan gelen hediyeler hiç olmadı oğluma çok üzüldüm iri doğdu paşam o yüzden 0-3 ay almanı tavsiye ederim sonrasını zaten yine ihtiyaca bebeğine göre alırsın yavaş yavaş hediye de geliyor.
Geçen gün araba kullanırken sag bacagima girdi Allah'tan kullanmaya devam edebildim
Geçen akşam da bir nişana gitmiştim sandalyede oturunca uzun süre uyustu sol bacağım..dün magnezyuma başladım
İyi gelir umarım
Soda da deneyebilirsin icmiyorsan,o da iyi gelir.
canım kramp girince baş parmağını çek falan derler ama aslında öyle değilmiş topuğunu yere vurman lazımmış aklında bulunsun araba kullanıken tehlikeli Allah korusun.
Ilk bir hafta atlet korselerden varya onlardan kullandım bir hafta basen göbek i saran korselerden kullandım devir dayım yanii..ama ağırlıklı olarak askılı olan atlet korseler var onu daha çok
Korse çok önemli cidden özellikle sezeryanda rahim toplanmadığı için yaraya baskı yapıyor göbeğin elinde geziyorsun offf fena ama normal doğumda da aynı ben de göbeğimi bağlatıp öyle yürüyebilmiştim ilk gün hemen sezeryan korsesi aldırdım ama onlar biraz kalın ve kaşındırıcı gibi böyle daha ince kaliteli bir şey almak lazımmış bilemedim.
kızlar günaydın çok çelişkili bir durumun içinde kaldım. mayıs ayından beri yaklaşık 7 aydır alerji aşısı oluyorum.aşıyı veren doktorum ilk 4 ay başlangıç döneminde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. idame doza ulaştığımızda hamile kalabilirsin hiç bir sakıncası yok aksine bebeğe de yararı olur demişti.bende drun söylediğine göre idame doza ulaştığımızda hamile kaldım.geçen gün kadın doğum doktoruma sordum ben bunu bi araştırayım size dönüş yapacağım dedi. akşam aradı gebelikte yapılmasa daha iyi olur herhangi bir zararı olur yada olmaz diye kesin bir tanı yok dedi. kafam karıştı ben aşı olmadan bu süreci nasıl geçiririm çok zor çünkü gerçekten tıkanıyorum nefes alamıyorum ve aynı bildiğiniz nezle gibi oluyorum. benim durumumda olan yada bir tanıdığı benim gibi olan biri var mı? hamilelikte aşı tedavisine devam edilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim
Korse çok önemli cidden özellikle sezeryanda rahim toplanmadığı için yaraya baskı yapıyor göbeğin elinde geziyorsun offf fena ama normal doğumda da aynı ben de göbeğimi bağlatıp öyle yürüyebilmiştim ilk gün hemen sezeryan korsesi aldırdım ama onlar biraz kalın ve kaşındırıcı gibi böyle daha ince kaliteli bir şey almak lazımmış bilemedim.
bende yamuna almıştım sert kancalı ama okadar kaşındırıyoki ağustosta doğum yaptım o korse üstüne çocukla boğuş takılmıyo kaşıntıdan bizim mayıs busefer sıcak olurmu acaba