Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende yamuna almıştım sert kancalı ama okadar kaşındırıyoki ağustosta doğum yaptım o korse üstüne çocukla boğuş takılmıyo kaşıntıdan bizim mayıs busefer sıcak olurmu acaba
çok sıcak olmuyor canım 1 mayısta doğdu oğlum ama yine de ince penye gecelikler dışında üstüne ne alsan terliyorsun, emziriyorsun oda terletiyor zaten bebişle yapış yapış. yamunaya da iyi diyorlar aslında

iyi korse kaliteli sadcee sezeryan sonrası hemen takamadım fikiş yerine denk geliyo alt kısmı bide çok terlemekten aşırı kaşındırıyodu

günaydın kızlar
ay lohusa terlemesi fena oluyor ben ekim ayında doğum yaptığım halde nasıl ter döktüm anam anam
bakalım benim ev zaten sıcak bunda mayısta buharlaşırım heralde
neler yapıyorsunuz ya takip edemiyorum iş yeri yoğun
pazartesi yerime biri başlayacak öğreteceğim inşallah
doktorda çağırdı aslında ama gitmicem dedim ayrıntılı çektirip giderim artık yarın 19+0
20-25 arasında çekiliyormuş 200,00 tl
bakalım ona gidicem çektirip öyle giderim ocak ortasında

Günaydın herkese
Ben de ayrıntıliyi kendi hastanemde çektiricem İzmir'de olup fiyat bilgisi isteyenler için 300 lira özel Çınarlı hastanesi.radyolog çekiyor burda

Dr mu verdi.ikisindede ayni vitaminler varsa iceriginde şıkıntı olabilir ama sade omega 3 ise bisy olmaz mesala ben imom.kullaniyorum hepsini iceriyor

Uygun cnm ultrason benim 500 tl olcak. Ne somuruyorlar insanlari saglik sektoru dengesiz diger ucretleri uygun benim.hastanenin ama bu pahali geldi bana

Iste lohusa teriyle kilolar gider insallah

Bi arkadasım ege ünv soyledi ama yer bulman zor dedi o bastan beri gittigi İcin Rand kolay almıs. Napim artık gidicem mecbur. Özel de istediğim tarihe daha kolay bulurum.

Bende elenatal 1 demir ve magnezyum hapı kullanıyorum. İlk hamilelikte bu kadar hapım yoktu ama ikiz diye kullanıyorum 3 hapıda.

Günaydın herkese
Ben de ayrıntıliyi kendi hastanemde çektiricem İzmir'de olup fiyat bilgisi isteyenler için 300 lira özel Çınarlı hastanesi.radyolog çekiyor burda
Bende izmir deyim ama perinatolog istedi Dr um. barıs Büke diye Dr var ona yaptırıcam sanırım. Ama radyalog ücretine göre 300 de pahalı sanki. İkiz oldugu İcin 650 dediler bana. Bi de kacıncı hafta lara Rand aldınız. 22 _24 arası dedi Dr bana.

Uygun cnm ultrason benim 500 tl olcak. Ne somuruyorlar insanlari saglik sektoru dengesiz diger ucretleri uygun benim.hastanenin ama bu pahali geldi bana
850 TL leri duydum içimden dogum mu yaptırcaksınız acaba dedim. alt tarafı ultrason dan bakıp yorum yapıcaksın

Günaydın herkese
merhaba cnm izmir deyince hemen mesaj atmak istedim bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun ve hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyorsun ben hala kararsizimda

merhaba hanimlar daha oncede mesaj atmistim ama cvplanmadi ben izmirde yasiyorum izmirde olup bana doktor ve dogum icin hastaneyi arastiran arkadaslar bana bilgi verebilirmisiniz ben hala karar veremedim....ege sehir hastanesi.dr fahri temiz....cinarli ..resat bozoklar simdilik ikisini buldum tavsiyelerinizi bekliyorum...

iki hastaneninde dogum fiyatlarida 3.250 civari +650 dogum fotorafcisi benim arastirmalarim simdilik bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…