Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Masallah sizen.nerden bilmis kucuk olacagini esas kiloyu 6 dan sonra aliyor kuzular.kemik yapisinami bakip dedi.
Valla oğluma da 4 kilo doğar dedi 4100 doğdu, oğlum hep 2-3 hafta ileri olurdu bu Br gün eksik yada tam gününde gelişimi. Bacak boyu kemik yapısı kafası göbişi hepsine bakıyor sonra diyor Temmuz17

Valla oğluma da 4 kilo doğar dedi 4100 doğdu, oğlum hep 2-3 hafta ileri olurdu bu Br gün eksik yada tam gününde gelişimi. Bacak boyu kemik yapısı kafası göbişi hepsine bakıyor sonra diyor Temmuz17
Ayni dr mi gidiyorsun cnm oglundaki ile.

neye göre şimdiden belli oluyor kaç kg doğacakları?
Benim ikiz oldugu İcin temennimiz o yönde kiloları güzel şuanda dedi. Zaten en fazla 36 - 37 lere kadar bekletiyor Dr. Erken gelmezlerde tabii. Bana ondan dedi. 37 leri bulursak 2500 görürüz diye.

Erkekler neden bu kadar nankör
Yemek yap temizlik onu yap bunu yap hizmetçi muamelesi gör sonra gitsin seni basbayağı kıskanan yigeninin karısı 2 tas yemek yaptı diye üzerimde hakkı var diye onu savun bana karsı o kadın gelmeden önce yigenin bana yenge diyordu şimdi korkusundan yüzüme bakamıyor karısı Bi sey der diye bizim koca müsveddesi görüntülü arıyor Bi seye ihtiyacın var mı gelirken alalım 2 gündür kavgasını yapıyoruz ben hariç sokaktaki köpek gelip bunun bacagına sürtünse o köpek bile benden daha degerli olacak onu anladım

dur kız doldurma kendini ama haklısın çünkü biz ağlamıyoruz sana ihtiyacım var muhtacım demiyoruz, kendi ayaklarımızın üstünde duruyoruz hep.

Hemde ne nankör kac gundur evde bunaldim gezelim biraz dedim işten gelir gelmez hadi hadi 8de eve gelmem lazim arkdslarla buluscas demesin mi kac gundur idare ediorum bigun hastayim dedi bigun yorgunum dedi arkdslari daha onemli gtmiorm dedim aldı başını gtti olan bana oluyo

Hemen takmaya cesaret edemedim
40. Çıktıktan sonra giymeye basladim

dur kız doldurma kendini ama haklısın çünkü biz ağlamıyoruz sana ihtiyacım var muhtacım demiyoruz, kendi ayaklarımızın üstünde duruyoruz hep.
O kavgadan girdik baska eski seyler açıldı yaptıgı bütün haksızlıkları söylediğimde oh iyi ki yapmışım oldu 2 gündür aglıyorum kafamda kuruyorum ediyorum

Hepsi aynı tabi işten çıktım maaşım yok ya en kötü ben olurum sonra bana dönüp paracı der

Kızlar korse konuşulmuş ben takmadigima çok pişmanım baya sarktı göbeğim birde ikiz doğurunca fazlasıyla büyümüştü bunda insallah takacam ve toparlar inşallah lohusa döneminde insan çok terliyor birde ben temmuz sonu dogurmustum sırılsıklam oluyordum iki çocuğu emzirene kadar küçük oldukları için ememiyorlardi inşallah bunda daha tecrübeliyim ve mayis ayı daha rahat bir ay olur diye tahmin ediyorum.

Kıyafet olarak da 30.haftalarda almayı planlıyorum bebeğin gelişim ve kilosuna göre eğer zayıf bir bebek olursa yeni dogan ama 30.haftalarda 2.5kg geçerse 1 3 ay almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım o günleri görecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…