Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

20.haftaya aldım ben 20/24 arası çekiliyor diye biliyorum

merhaba cnm izmir deyince hemen mesaj atmak istedim bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun ve hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyorsun ben hala kararsizimda
Özel Çınarlı onur beye gidiyorum
Doğumum da orada olacak

Bence bir an önce karar vermeslisin
Bazi doktorlar ileriki haftalarda kabul etmiyor

Evet kızım 2500 oğlum 2900 doğmuştu kızıma ilk 2 ay prematüre kiyafeti giydirmistim o kiyafeti bile doldurmuyordu ikisini bir alıyordum kucagima
Masallah inş bizde buluruz o kiloları. Bizde de suan da oglanın kilosu önde gidiyor. hastane cıkışlarında varmıdır prematüre Bi kaç takım zıbın alayım o zaman.

Masallah inş bizde buluruz o kiloları. Bizde de suan da oglanın kilosu önde gidiyor. hastane cıkışlarında varmıdır prematüre Bi kaç takım zıbın alayım o zaman.
Hastane çıkışı olarak almadim ben 3 parca olan takımlardan almıştım civilden organik diye geçiyordu zıbın da çok almadım ama benimkiler kusmuyordu kusan bebekte fazla ihtiyaç oluyor

Ne yazık ki erkek milletinin hepsi aynı canım. Çok nadir eşine gereken değeri veren el üstünde tutan erkek

Amanınnnn çarşı pazar karışmışşşşş öncelikle derin nefes alıyoruz,sonra da küfürü basıp rahatlıyoruz. Her türlü dövülecek eş görümce elti kaynana hısım akraba için beni arayabilirsinizzzzzzz

Nörüyonuzzzzzz bakammmmmmm fındıkk fareleriiiii bugün buralar pek sessiz kalmış anlatıverin olanı biteniiii

anne adayları alışverişe tam olarak ne zaman başlayacaksınız_? ara ara mı yoksa toplu olarak mı?

anne adayları alışverişe tam olarak ne zaman başlayaceksınız_? ara ara mı yoksa toplu olarak mı?

Alışverişin gözüne vurmak için 4 ocaktaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum, hoş şöyle bir durum var, zibilyon tane hediye geldi çocuğuma,çok kısmetli zilliymiş,uzun süre idare edecek kadar şeyler geldi. Ama gördüğümü beğendiğimi de alıyorum.

Kizlar bir saatten fazla ayakta kalsam belim kopacak kadar agriyor ve devaminda bas donmesi goz kararmasi feln yasiyirum ama en zorlayani bel agrisi sizdede var mi bu drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…