Kizlar bir saatten fazla ayakta kalsam belim kopacak kadar agriyor ve devaminda bas donmesi goz kararmasi feln yasiyirum ama en zorlayani bel agrisi sizdede var mi bu drum
Bu doktorların hepsi ağız birliği yapmış ve herşeye gebelikte beklenilen şey diyorlar :) ben de akıntı kraliçesiyim, 10 gün önce fitil verdi doktorum ama kullanmadım,daha da arttı bu akşam kullanıcam.
Kızlar kızlar duanıza ihtiyacım var böbrek ağrısı çekiyorum idrarım temiz çıktı enfeksiyon yok ama doktor sağ böbreğinde biraz genişleme var gebelikte bu normal ağrı yapmaması lazım dedi. Başına gelen var mı böyle bişey ne yapıcam bilmiyorum Bir de dün buscopan ve dikloron iğne oldum bebişime bişey olmamıştır inşallah
Ben kendimi durduramıyorum bir sürü şey aldım 2 haftada ilk bebek olduğu için baya hevesliyim. Eşim artık illalah etti, ama yazık ona çıplak gelecek düşünsene hiç kıyafeti yok diyorum o da bana bu gidişle o gelene kadar biz çıplak kalacağız diyor
Ben kendimi durduramıyorum bir sürü şey aldım 2 haftada ilk bebek olduğu için baya hevesliyim. Eşim artık illalah etti, ama yazık ona çıplak gelecek düşünsene hiç kıyafeti yok diyorum o da bana bu gidişle o gelene kadar biz çıplak kalacağız diyor
benim netlik kazanmadı 13+1 de kız demişti doktorum daha sonraki haftalarda net değil demişti hem özele hem devlete gittim. Artık inş. ayrıntılı var pazartesi günü netlik kazanır
Bu doktorların hepsi ağız birliği yapmış ve herşeye gebelikte beklenilen şey diyorlar :) ben de akıntı kraliçesiyim, 10 gün önce fitil verdi doktorum ama kullanmadım,daha da arttı bu akşam kullanıcam.
agiz birligi yapmis olabilirler cidden 6 ocakta ayrintili usgm var o gunu beklemeye calisicam en son 15 haftalikken gittim doktora ayakta ne kadar cok kalirsam o kadar akintim okuyo onu netledim artik
Aynen ben de liste yaptım, aldığım kıyafetleri çeşitlerine göre ay ay listeliyorum ki sürekli aynı bedenleri almayayım diye. Topluca almak da bir tercih tabi, ama bu şekilde hem araştırıp almış oluyorum hem de bütçe açısından daha uygun geliyor bana.
Kizzlarr kargolarim geliyorr cok az seyler kaldii esim sen kafayi yemissin diyip beni hayretle izliyorr ilk cocukta cok sorunluydu hamileligim simdi acisini bunda çıkartıyorum
Kizzlarr kargolarim geliyorr cok az seyler kaldii esim sen kafayi yemissin diyip beni hayretle izliyorr ilk cocukta cok sorunluydu hamileligim simdi acisini bunda çıkartıyorum
Vallahi tedi fikrin için sana binlerce kalpli öpücükkk, tam 2 kez bişiler aldım,müslin mendillerin ve o yakalıkların hastasıyım,el kadar yenidoğan badileri 9 tl başka mağazalarda çok daha pahalı,birkaç kez giyeceği şeyler için komik rakamlara gerek yok. Yaaa herkes beni cimri sanacak vallahi değilim :) bilinçli tüketiciyim :)))