Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sağlıkla kullansın inşallah kuzu,emzik iyi mi kullandınızmı?oğlumda avent smoothie aldım çocuğun ağzına büyük gelip emziği hiç kabul etmedi,tavsiye ederseniz bende alayım
Valla ilk oglum da wee ve nuk damakli kullanmistim hepsini de kaybedip sonradan buldum su an bir kavanoz dolusu emzik var hatira bunu ilk defa deneyip göreceğiz

Benden de sana ben tamamenn tutumluyum gereksiz hic bi seye para vermeyi sevmem

Listelerinizi paylasirmisiniz kizlar bakaym eksigim neler var

Ben de alıyorum epeydir, bazısı topluca almayı tercih eder ben ay ay ne alacağımı yazdım listemden alıyorum
Toplu alosveris her zaman bi miktar pismanliktir ger parcayi icine sine sine almak daha guzel ama maddi imkanlarda buna engel olabiliyor bide bizim icin soyle bir drum var hastane cikisi haric aldiklarimiz yazlik son zamana birakirsak yeni sezon mantigiyla cok pahali olucaklar

Listelerinizi paylasirmisiniz kizlar bakaym eksigim neler var
Ben bu şekilde listeledim ve aldıkça işaretliyorum;

Beşik, yatak, uyku seti, beşik koruması, alez
Bebek arabası ve puset
4 adet 5'li hastane çıkışı
Çorap, eldiven,şapka (eldiven ve şapka hastane çıkışlarında da var ama ben yedek 1'er tane daha aldım)
Küvet, kova, maşrapa, banyo lifi (bunu annem ördü)
Anne bebek çantası
Şampuan, sabun, pişik kremi, bebe yağı
Havlu
Bebek bezi, ıslak mendil, pamuk, alt açma bezi
Burun aspiratörü, konak tarağı, tırnak makası, ateşölçer, buhar makinesi, kulak çubuğu
Oyun halısı, çıngıraklar
Battaniye, müslin örtü, ağız mendili, omuz bezi
Emzik, emzik kutusu, biberon, emzik zinciri, süt pompası, göğüs pedi, süt torbası, meme ucu kremi
Deterjan, yumuşatıcı, leke çıkarıcı, emzik biberon temizleyici, biberon fırçası
Emzirme önlüğü, emzirme sütyeni, pijama, lohusa külodu
Babynest, ev tipi anakucağı, kanguru

Bunlar dışında kıyafet olarak ilk zamanlar giydirmek için kısa kollu, kışa doğru giydirmek için de uzun kollu çıtçıtlı bodyler aldım. Bir kaç tane uzun tulum, çıtçıtlı bodylerin altına giydirmek için taytlar ve şimdilik bir kaç tane hırka ve sweatshirt aldım.

Okurken gozumde dolar isareti olustu yahuuu

@sl

burda bulunan küvet ve ekipmanları, battaniyeler,biberon fırçası gibi bir çok şeyde de kar etmemizi sağlayan sevgili BettyRuble bize bimdeki indirimi söyledi,hem bunları hem de yorgan yastık ve reflü yatağı aldık. ona da kocaman kokulu öpücük

Kızlar benim göğüslerm aşırı büyüdü zaten büyüktü korkuyorum önümüzdeki aylar halim ne olur

Bi çöp bile almadim vay anasini neler var neler

Benimkiler de buyudu şimdiden
Bir de altları kızarıp , kaşınıyor bazen
Nemlendirici sürmek iyi geliyor
Emzirme bittikten bir süre sonra kuculiyorlar
Gerçi 2.cocuk olacak benim ,bu sefer sarkar mi bilmem.

Kızlar benim göğüslerm aşırı büyüdü zaten büyüktü korkuyorum önümüzdeki aylar halim ne olur
Bi saniye büyük meme denince olaya meme pardon el koymazsam olmaz.
Benim uzuvlar da zaten büyüktü, hamilelik bahanesiyle körükle hava sıkıyormuşçasına doymadılar büyümeye büyürken kaşınmaya. Nasipse ikinci bebekten sonra doğru ameliyathaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…