Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet kızım 2500 oğlum 2900 doğmuştu kızıma ilk 2 ay prematüre kiyafeti giydirmistim o kiyafeti bile doldurmuyordu ikisini bir alıyordum kucagima
Maşallah ne büyük doğmuşlar. Ben 40 haftalık ve tek olarak doğmama rağmen 2200 doğmuşum yaşamam sanmışlar annem çok üzülmüş Şimdi doktorum da minyon olduğum ve rahmim de biraz küçük olduğu için bana küçük doğurursun diyordu. Bir de rahim ağzj kısalığı çıktı başıma muhtemelen erken ve küçük doğacak diyor
Kızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda minik kızçemiz 23cm olmuş 320gram.biraz uzun olacakmış sanırım
Yaaaa canımm benim çok sevindim maşallah kızına gözün aydın
Yaaa aynı dertten ben de müzdaribim. Hamileliğimi ilk göğüslerimden anladım zaten. Her ay sütyen yeniliyorum nereye kadar büyüyecekler hayretLer içindeyim. Zaten eskiden de iriceydi ben de ikinci çocuk sonrası düşünüyorum

Amannn bizim ailede meme küçültme ameliyatı geleneksel bişey zaten, dev memeliler familyasından gelmişiz.

Bugün bulunduğum bi ortamda iki erkek kardeş oynuyorlar, biri uyur gibi yaptı diğeri de gidip kafasından öptü. Duygulandım ya burnum acıdı gözlerim nemlendi, böyle küçük bişeye duygulanmak sanırım hamilelik, bıraksalar ağlicaktım

Bende ameliyat düşünüyorum çok büyüdü aynada kısa süreli şok yaşadım

Off bn daha nelere agliyormki sorma durdk yere oyle birden aklima glen herhangi birseyde tekmelernde yeterli bi ana olacakmiym endisesi var bide bu ara kendime dert ariyorm sankim aglamk icn pöff

Oy anam oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…