Bugün bulunduğum bi ortamda iki erkek kardeş oynuyorlar, biri uyur gibi yaptı diğeri de gidip kafasından öptü. Duygulandım ya burnum acıdı gözlerim nemlendi, böyle küçük bişeye duygulanmak sanırım hamilelik, bıraksalar ağlicaktım
Benimkiler de oynarken kızım kardeşini yatırıp üstünü örtüyor alnına öpücük konduruyor.kizim çok şefkatli sevgi dolu kedi gibi sırnaşık ama oğlum daha soğuk öpme huyu çok yok her biri ayri merak ediyorum bebeğe nasıl davranacaklar
Maşallah ne büyük doğmuşlar. Ben 40 haftalık ve tek olarak doğmama rağmen 2200 doğmuşum yaşamam sanmışlar annem çok üzülmüş Şimdi doktorum da minyon olduğum ve rahmim de biraz küçük olduğu için bana küçük doğurursun diyordu. Bir de rahim ağzj kısalığı çıktı başıma muhtemelen erken ve küçük doğacak diyor
Yaaaa canımm benim çok sevindim maşallah kızına gözün aydın
Yaaa aynı dertten ben de müzdaribim. Hamileliğimi ilk göğüslerimden anladım zaten. Her ay sütyen yeniliyorum nereye kadar büyüyecekler hayretLer içindeyim. Zaten eskiden de iriceydi ben de ikinci çocuk sonrası düşünüyorum
Normalde ultrasonda ölçüm olarak 2900 e 3.5 görünüyorlardı ama doğumda farklı çıktı bence bebeğin kilosu bünye ile alakalı o yüzden bu seferki kaç kilo çıkacak merak ediyorum ikizlerim 38.haftayı doldurmaya 1 gün kala doğurdum bakalım neler yasayacam bunda bu arada benimde 27.haftada rahim boyum kısaldığı için 38e kadar yattim korkma yani dikkat edersen gider doğuma kadar kısalık uzayan bisey zaten
kızlar günaydın çok çelişkili bir durumun içinde kaldım. mayıs ayından beri yaklaşık 7 aydır alerji aşısı oluyorum.aşıyı veren doktorum ilk 4 ay başlangıç döneminde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. idame doza ulaştığımızda hamile kalabilirsin hiç bir sakıncası yok aksine bebeğe de yararı olur demişti.bende drun söylediğine göre idame doza ulaştığımızda hamile kaldım.geçen gün kadın doğum doktoruma sordum ben bunu bi araştırayım size dönüş yapacağım dedi. akşam aradı gebelikte yapılmasa daha iyi olur herhangi bir zararı olur yada olmaz diye kesin bir tanı yok dedi. kafam karıştı ben aşı olmadan bu süreci nasıl geçiririm çok zor çünkü gerçekten tıkanıyorum nefes alamıyorum ve aynı bildiğiniz nezle gibi oluyorum. benim durumumda olan yada bir tanıdığı benim gibi olan biri var mı? hamilelikte aşı tedavisine devam edilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar aldığınız şeyler çok güzel güle güle giysin kuzucuklar bende bi sürü eksiğini tamamladım evet biraz erken hallediyorum belki ama ben 7. Aya bırakmayı zaten düşünmüyordum. İnşallah herkes istediği vakitte doğurur ama belli olmaz diye düşünüyorum. Önceden ana şeyleri tamamlama taraftarıyım. Bu yolda hızlı adımlarla ilerliyorum
Böyle duyunca eşimden Allah razı olsun diyorum. Bizim ikimizin ortak işi ben 1 ay çalışmadım. Bütün işleri yaptı o ara evi de taşımak zorunda kaldık. Üstelik 4 gün ördek ile tuvalet ihtiyacı gördüm. Yan koltuğumda yattı gece kalkıp tuvalet ihtiyacımı halletti. Büyük tuvaletim geldiğinde annemlere bırakmadı beni. O kadar yoğunlukla off bile demedi ağladım zırladım hiç sesini çıkartmadı. Ben razıyım Allah ta ondan razı olsun.
Fiyat almadım zaten yılbaşındsn sonra artıyor her sene fiyatlar
4 sene önce 1800 e yapmistim orda ,şimdi 3 4 arası olur diye tahmin ediyorum
Muayene ücreti 80 lira şimdilik
Gebe okulundan mezun oldum tahsilli anayım ben
Harika bir eğitimdi bütün doktorlardan ebelerden Allah razı olsun güzel anlattılar aklımızdaki soruları cevapladılar.
Arkadaşlar 17. Haftayı dolduruyorum hala göbeğim yok :s bebeğin gelişimi normal dediler doktorlar hep en son pazar günü 16+3 de gittiğimde 144 Gr idi. Doktor kilosu çok iyi demişti
Arkadaşlar 17. Haftayı dolduruyorum hala göbeğim yok :s bebeğin gelişimi normal dediler doktorlar hep en son pazar günü 16+3 de gittiğimde 144 Gr idi. Doktor kilosu çok iyi demişti
Benim gibi kasılmaları erken baslyan var mı ?doktorum magnezyum yazdi sadece.dun basladim içmeye
Erken dogum riski olur mu sizce ?gerçi doktorum herhangi bir şey demedi ..boşa evham yapiyorumdur değil mi ?
Ayy bizim ev var ya şampuan, saç kremi ve saç maskesi çöplüğü... kremin her türlüsü durulananı, durulanmayanı, bakım yağları... ne ararsan. Bikaç kere kullanıyorum işe yaramayınca yenisini alıyorum. o kadar mutsuzum ki şu saç mevzuundan. Ben de saçımı tarayıp evden çıkabilmek, saçımı salabilmek istiyorum.
Hindistan cevizi yağı gerçekten işe yarar mı acaba
Ayy bizim ev var ya şampuan, saç kremi ve saç maskesi çöplüğü... kremin her türlüsü durulananı, durulanmayanı, bakım yağları... ne ararsan. Bikaç kere kullanıyorum işe yaramayınca yenisini alıyorum. o kadar mutsuzum ki şu saç mevzuundan. Ben de saçımı tarayıp evden çıkabilmek, saçımı salabilmek istiyorum.
Hindistan cevizi yağı gerçekten işe yarar mı acaba
Benim saçım ince telli ve kuru çabuk kırılıyordu uçları avakado özlü krem ve ayrıca hindistan cevizli krem kullandım yumuşacık yaptı saclarımı inan 1 senedir kestirmeme hiç kırık olusmadı duştan argan yagını da sürüyorum bir ürün daha var ama reklam olur mu bilemedim pan.omarıcı kremi altın sarısı renginde
Arkadaşlar merhabaaa
Ya benim bebisler araliksiz iki taraftan tekme mi el kol mu popo mu başmi bilmem itekleyip durdular. Açtik gobegi izledik yarim saat
Hickirik mi acaba dedim. Cunku hic durma yok. İlk hamileligim bilemiyorum ama Allahim nasil guzel bisey Allah isteyen herkese tattirsin şu hissettiklerimizi biraz ağlayip cokca güldüm
Benimkiler de buyudu şimdiden
Bir de altları kızarıp , kaşınıyor bazen
Nemlendirici sürmek iyi geliyor
Emzirme bittikten bir süre sonra kuculiyorlar
Gerçi 2.cocuk olacak benim ,bu sefer sarkar mi bilmem.
Benim saçım ince telli ve kuru çabuk kırılıyordu uçları avakado özlü krem ve ayrıca hindistan cevizli krem kullandım yumuşacık yaptı saclarımı inan 1 senedir kestirmeme hiç kırık olusmadı duştan argan yagını da sürüyorum bir ürün daha var ama reklam olur mu bilemedim pan.omarıcı kremi altın sarısı renginde