Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günde 2 sefer alıyorum sabah akşam malesef. Vajinal almam da yasak rahim ağzını uyarmamak için. Bu yan etki sizlerde de olduysa normal o zaman. Ben yatmaya devam ediyim

Bir kadının biri yorum yapmıştı hamilelik süreci boyunca beyninize kocam bana doğumdan sonra yardım etmeyecek diye yerleştirin yoksa lohusalık döneminde beyin beklenti halinde olursa psikolojik olarak herseye takarsınız demişti bir evde sen ve bebegin var baska kimse yok demişti erkekler eskiden günümüze kadar sadece eve bakan eve yemek getiren olarak yetiştirildiği için acısını biz çekiyoruz erkek bebek bekleyen hanımlar ogullarınıza yardımlaşmayı küçüklükten ögretmeye başlayın babası kılıklı olmasınlar

Kızlar erken doğum tehlikesi yüzünden progestan 200 kullanıyorum ama öyle bir kafa yapıyor ki içmişim de ertesi günki halim gibi oluyorum. Aramızda kullanan oldu mu bu ilacı, sizde de böyle oldu mu ?
Ben kullandım baygınlık geçiriyodum sonrasına doktoruma sorarak hep vajinal devam ettim çok rahatladım

Kızlar erken doğum tehlikesi yüzünden progestan 200 kullanıyorum ama öyle bir kafa yapıyor ki içmişim de ertesi günki halim gibi oluyorum. Aramızda kullanan oldu mu bu ilacı, sizde de böyle oldu mu ?
doktorum bana doğum yoluna koy demişti içmediğim için öyle kafa yapmıyor bende

insallah insallah guzel haberler veririm burda dualarin benimle olsun canim

Ben kullanmadım ama bizim gelin için araştırırken senin gibi olan çok olmus birisi yazmış kocam beni yataga yatırdıgında sol bacagım içerde kaldı getir demiştim diye

merhaba cnm ben hamileligin basindan beri kullaniyorum 200 mg fitil olarak hemdaha etkili hemde kafa yapmiyor...

Ayy cok benzer şeyler yasamiisiz
İlki ocaktaydi benim
Şimdi yaza geliyor dediğin gibi ..
Kayinpederim doğumdan sonra 20 gün kaldı
Kafayı yicektim

Ben de yaptırmadım canım taramaları rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah ayrıntılı için de gün almadım daha ocak sonu gibi düşünüyorum 22. haftada falan

2 oğlan anası biri olarak ben şahsen oğullarıma ev işi yapmayı da öğreticem. Evdeki kız evlat açığını bir şekilde kapatmam gerek Böylece hem ben hem eşleri rahat eder.

2 oğlan anası biri olarak ben şahsen oğullarıma ev işi yapmayı da öğreticem. Evdeki kız evlat açığını bir şekilde kapatmam gerek Böylece hem ben hem eşleri rahat eder.
Rabbim saglıkla kucagıma almayı nasip ederse bende öyle yapacam zaten eşim sağolsun öküzümsü ayı gibi Bi şey ama temizlik ondan sorulur arada da yemek yapar oğlumun sadece o huyu ona çeksin

Ayy cok benzer şeyler yasamiisiz
İlki ocaktaydi benim
Şimdi yaza geliyor dediğin gibi ..
Kayinpederim doğumdan sonra 20 gün kaldı
Kafayı yicektim
Büyük konuşmim ama ben sanki uygun dille gitmesini söylerdim ya haha. Değil kayınbaba lohusayken kendi babam bile gelmesin benim düşüncem bu

Rabbim saglıkla kucagıma almayı nasip ederse bende öyle yapacam zaten eşim sağolsun öküzümsü ayı gibi Bi şey ama temizlik ondan sorulur arada da yemek yapar oğlumun sadece o huyu ona çeksin
Benim eşim evdeyken yardımcı oluyor da 4-5 ayda bir eve geldiği için çok bir faydası olamıyor tabiiTemizlik yapan erkek

Büyük konuşmim ama ben sanki uygun dille gitmesini söylerdim ya haha. Değil kayınbaba lohusayken kendi babam bile gelmesin benim düşüncem bu
Benimkiler bir değişik..bunu soylesem eşimi doldurup karın bizi istemiyor diye tatava yaparlar ..eşim gerçi geçenlerde bu sefer ilkindeki gibi olmayacak dedi ama..yine onları görünce sapitir..bazen hala benimle evli olduğunu idrak edemediğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…