Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bazen bende öyle düşünüyorum deve diken insan üçlemesi hep kafamda zaten

Ben kullanmadım ama bizim gelin için araştırırken senin gibi olan çok olmus birisi yazmış kocam beni yataga yatırdıgında sol bacagım içerde kaldı getir demiştim diye
Benzerini yaşamıştım eşime bacaklarımı hissetmiyorum dediğimi hatırlıyorum sonrasında bayılır gibi uyuyodum

Benim en baştan beri kısa olduğu için doktor öyle dedi heralde 30lu haftaları bi görelim yeter dedi ama çok takmıyorum sağlıklı olsun inşallah yeter bol dua ediyorum sadece. İşin kötüsü işim de çok zor ve elimde olmadan çok fazla yoruluyorum sanıtım bir sonraki doktor randevumda rapor isteyebilirim..
Sen yazinca aklima degirmendere de kokorec geliyoorr offf
Demeyinnnnn hamileliğimi öğrendiğim günden beri aklımda çıkmıyor kokoreç eşime diyorum ki doğum yapar yapmaz odama geçtiğimde kokoreç görmek istiyorum odada ona göre bir tanecikten birşey olur mu acaba? Doktoruma da sormaya çekindim açıkçası
az kaldıı dayan Kokoreç süt yaparmış diyollaaa
Bu bu aralar aldığım en güzel haberlerden biri sanırım gerçekten miiii?
Kızlar erken doğum tehlikesi yüzünden progestan 200 kullanıyorum ama öyle bir kafa yapıyor ki içmişim de ertesi günki halim gibi oluyorum. Aramızda kullanan oldu mu bu ilacı, sizde de böyle oldu mu ?
Ben de onu kullanıp baygınlık geçirince acile kaldırdılar beni sonra doktorum vajinal devam etmemi söyledi. Üstelik şu anda rahimağzı kısa olmasına rağmen doktorum vajinal devam et diyor. İstersen bir doktora daha danış canım.

Amin canım inşallah
Sen haziran annelerinde değilmiydin canım
Birde birşey sorcam kızlar bende haziran annesi olcam inş erken gelmezsek kızım olcak yeni öğrendik sizden ricam detaylı usg ye girenleriniz vardır yada girecek anadolu yakasındayım ama avrupa yakası da olur nereye gidiyorsunuz öneri alırsam sevinirim bende araştırıyorum

Merhaba canım doktorumun vereceği tarihe göre belli olacak Haziran başı mı Mayıs sonu mu normalde sezeryan olursam zaten Mayıs sonudur o yüzden iki yerdeyim de

Kizlar yatip kalkip dondurma yiyorum icim yaniyor ruyalarima giriyor valla yemezsem olmaz bugunde hep disarda isim vardi bogaz bas agrisi ile tekrar hasta oluyorum sanirim

Kızlar erken doğum tehlikesi yüzünden progestan 200 kullanıyorum ama öyle bir kafa yapıyor ki içmişim de ertesi günki halim gibi oluyorum. Aramızda kullanan oldu mu bu ilacı, sizde de böyle oldu mu ?
Ben 100lük 2 kez kullanıyorum. Eşim yatağa kadar koluma giriyor. Bırakıyor yatağa kafamı koyuyorum ayaklarımı kaldıramıyorum popom havada gelip ayaklarımı kaldırıyor. Ama bir süre içince alışıyorsun merak etme

Ben de progestan 200 kullaniyorum 36.haftama kadar da kullanicam hep alttan aliyorum canim

Ben avrupa yakasında Perinatoloğa gidiyorum ayrıntılı için Perinatolog arıyorsan iyi bir doktordur. Prof. Dr. Murat yayla bi bak istersen cnm.
Kız yok ben şaka yaptımm
gerçek sandım bir an

Ben de progestan 200 kullaniyorum 36.haftama kadar da kullanicam hep alttan aliyorum canim
Ben de kullanıyordum dört aylık olduktan sonra bıraktırdı doktorum gerçekten sarhoş gibi oluyo insan çok rahatsız ediyordu kurtuldum şükür darısı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…