Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim eşim evdeyken yardımcı oluyor da 4-5 ayda bir eve geldiği için çok bir faydası olamıyor tabiiTemizlik yapan erkek
Temizlik yapan erkek ne seksi olur eşim nefret eder hatta ağlar yapmamak için ama lohusayken yardımcı oldu yine de anası hep maydanozdu. Bir gün kahvaltı getirdi yatağa anam tam öpcem bir baktım kv arkadan geldi alt katta oturuyorda burnu hep bizde aklıma..... Çocuga bakar deyip oturdum buraya ama şimdi ikinciye de bakacak

Şimdi bişey dicem ciddiyetsiz olmak istemem
Saygıdeğer hanımefendiler bugünde yaşıyoz çok şükür kaynanaya eltiye görümceye ilk çocuklara sanki onlar hamileymiş gibi tiripli kocalara fesat komşulara çalışırken karşılaştığımız milyon değişik insana rağmen yıkılmadık bugünde ( üsturuplu gülen emoji)

Benim eşim yapmak ister de beceremez Ah o erkek bir de yemek yapmayı bilse tadından yenmezdi En iyi kayınvalide dünyanın öbür ucunda oturan kayınvalide sanırım Ama iyi bakıyorsa da senin için büyük avantaj. Görmezden duymazdan gelmeye çalışacaksın artık yaptıklarını. Belki 2 çocukla uğraşırken seninle uğraşmaya fırsat bulamaz

Valla benimki bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda çok şükür ki

Yani hiç yakıştıramadım Şükran hanım. Soğuk füzyonu bulmaya harcayacağınız zamanı resmen geyik yapmaya harcamışsınız. Biz de tam atomu parçalıyorduk. Hiç yakışmadı size. Cık cık

Aynı düşünüyorum 4.taramayıda yaptırmadım ben
Detaylı. Ultrasonu yaptıracağım

Ezikmiyim ben ya
Zaten hayat felsefem 'tam ciddi olucam bi gülme geliyo' fizyon anca mutfakta ama ben bol kepceyim ve klasik

Sonunda geyik dışında bişey yazılmış tebrik ediyorum ben 22 haftadayım az sonra randevum var detaylı usg için...heyecanlıyım
Bilgilendirir misiniz bende 18.hft içindeyim 22. Hft gel radyoloji yenyönlendircem dedi doktorum. Cinsiyet i kız dedi ama ben tatmşn olmadım. Detaylı da bi değişiklil oluyor mu bu konularda vs merak ediyorum

Ayy cok benzer şeyler yasamiisiz
İlki ocaktaydi benim
Şimdi yaza geliyor dediğin gibi ..
Kayinpederim doğumdan sonra 20 gün kaldı
Kafayı yicektim
Ayyy geçen hafta kv bana diyor ki sen doğuma gidince çocukları bana getirirsiniz burda bakarım hastaneden çıkınca buraya gelirsiniz bende evimden başka bir yere gitmeyecem evime kuracam duzenimi gelmek isteyen gelir dedim.sicak olur diyor bende mayıs basi sıcak olmuyor tam güzel zamanda doğacak dedim.ve sustu inşallah doğum yapınca bi sebep olur ve gelmez

Bir komik progestan hatırası da benden gelsin.ilk içtiğim zamanlar çalışıyordum ve öğretmenim derse girdim bir ara yoruldugumu hissedip oturdum ve oturarak anlatmaya devam ederken birden kafam gitti ve meyve felan demeye başlamışım çocuklar hocam hayırlıdır ne meyvesi deyince aklım başıma geldi bir kahkaha koptu sınıfta dışarı çıkıp yüzümü yıkamıştım

Bu arada yarın kv geliyor kalmaya 6 ocakta randevum var hem kış i geçirecekmiş hemde çocukları özlüyormuş vs bende eşime gelsin pazartesi bende gezmeye çıkacam dedim.pasam cik ama abartma diyor neyi abartmayayim dedim bir cikip saatlerce eve gelmemezlik yapma diyor 2 saate gel diyor bende gidip gelmem 2 saat dedim.baska konular açıldı annesi ile ilgili bende gelsin zaten 3 maymunu oynayacam dedim nasıl yani diyor.soyle ki annen farklı düşünüyor ben farklı doğal olarak saygimi bozmadan susacam elimden geldiğince dedim

Bizde icraat bitmez o gelince ama gene de allah elden ayaktan düşürüp bize muhtaç etmesin şuanda en son yapacağım şey yaşlı bakmak olur 3 çocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…