Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ay ne ilginç ilaç ya deli şey
Baya güldüm özellikle sol bacağını içerde unutana hahahahahha

Ben bu tarz bisey kullanmıstım fakat mideye de baskı yaptığı için 24 saat kullanmak uygun degil yatarken cikarmak gerekiyor. Ben çıkarmamıştım sonra mide ağrısı yapmıştı.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-28-23-01-04.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22
Hah progesteran çok ilginç bişey
Ben de ilk zamanlar kullandım dr gece iç dedi ama unutuyordum sabah içiyordum bi gün işler fena yoğun ben bezmişim müşteri 50 tl lik hesabı var 100 lira verdi ben 200 üstü verdim adam diyo ne güzel yer ya hem süper lezzet hem üstüne para veriyolar
Bi kere de işten gelmişim işte yedik içtik içim gecmiş konuşurken cümleyi yarıda bırakıp uyumuşum sonra uyanıp küfür edip konuşmaya devam etmişim

Sağlıkla kullansın inşallah kuzu,emzik iyi mi kullandınızmı?oğlumda avent smoothie aldım çocuğun ağzına büyük gelip emziği hiç kabul etmedi,tavsiye ederseniz bende alayım
Bebekler dogdugunda ilk 40 gün emzige alıştırmayın diye söylüyor uzmanlar. Ben oglumda oyle yaptım ve emzirmekte hiç sorun yasamadım 3 yasına kadar da emdi. 40 günden sonra sadece uykuya gecerken 10 dk verdim uyuyunca da cıkardı kendisi zaten.

Bende ilk bebek vermedim hemen sonrada denedik5-6 marka emmedi attı,sürekli memede kalmak istiyordu çok zırhlanmıştım inşallah bu bebeğim alır ,uyku için de kolay olur

Ben bu tarz bisey kullanmıstım fakat mideye de baskı yaptığı için 24 saat kullanmak uygun degil yatarken cikarmak gerekiyor. Ben çıkarmamıştım sonra mide ağrısı yapmıştı.
Kıvrılma çok yapıyor,bu tarz korseler,alt bölgeninde hava alması lazım,yaz için zor olur,iyi takmışsınız vallahi yada beden büyüktü

Kızlar şu anda TLC de hamile olduğunu anlamadan doğum sancısıyla hastaneye gidenlerin gerçek hikayeleri var. çok garip uyanık olan varsa izleyebilir

Kızlar şu anda TLC de hamile olduğunu anlamadan doğum sancısıyla hastaneye gidenlerin gerçek hikayeleri var. çok garip uyanık olan varsa izleyebilir
Ben deli gibi bütün sezonunu izledim programin youtube da videolarida var, hayret ettim hikayelere

Bizde icraat bitmez o gelince ama gene de allah elden ayaktan düşürüp bize muhtaç etmesin şuanda en son yapacağım şey yaşlı bakmak olur 3 çocukla
Amin kimseyi kimseye muhtac etmesin.sozde bugun cocuklara bakacakti bende.tansiyonu yukseldi hastanee goturdum onu biz ona baktik yani belli yastan sonra yardimdan cok yardima ihtiyaclari oluyor.bende aldim.cocuklari komsuma biraktim öyle gitim isimi gordum.

İnsan kendi evi varken başka bir yerde rahat edemez ki ..çocuklar için de kötü kardeş geldi bizi baslarindan attılar diye dusunebilirler ..ben de çok dua ediyorum bir engeli çıksın da gelemesin diye
Gelirse ilkinde olduğu gibi en güzel gunlerimi mahfedecek yine ..

Nee kişi geçirmek mi

Günaydın
Gece deli bir sancı girdi karnıma, bir dk kadar sürdü uyandırdı beni. Neyin nesiydi acaba, biraz daha sürse acile gidecektim..

Günaydın kızlar 3 gündür rüyamda sigara içiyorum canım çekiyor sonra düşünüyorum yanında 3ü1 arada olsa of sigaradan daha çok çekiyor bu sefer kahve içsek nolcak ki 3ü1 arada

Bilgilendirir misiniz bende 18.hft içindeyim 22. Hft gel radyoloji yenyönlendircem dedi doktorum. Cinsiyet i kız dedi ama ben tatmşn olmadım. Detaylı da bi değişiklil oluyor mu bu konularda vs merak ediyorum
Sevgili arkadaşım detaylı usg de cinsiyet söylenilen en basit şeylerden o kadar detay incelediler ki bebeğimi çok tatmin oldum,benim dr un radyolog değil bir riskli gebelik uzmanına gönderdi beni durumundan dolayı kötü gebeliklerin oldu çünkü önceden...Bebeğin kalp boşlukları beyin logları bütün uzuvları mesane böbrekleri kordon damarları yani aklına gelebilecek her yerine detaylıca bakıyor ve bize çok güzel 4 boyutlu görüntüler verildi sanki bebeğinizi gördük gibi oldu...22.hafta en ideali dedi bakılmak için...çok şükür herşey yolundaymış..umarım sende güzel sonuçlar alırsın..inşallah yardımcı olabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…