Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu zamana kdr hep kendim vuruyorum iki parmagimi tutup dimdik enjekte ediorm

Ya kızlar bugun oksapar iğnemi yaparken taa batiriken acıdı normalde acımazdı igneyi cikarirken de kan cikti smdi bi baktim morarmiş ve semsert ilaç yerine ulasmistir dimi tekrar mi yapsam ki
Kiyamam nasil olmus allah kolaylik versin analarin hakki odenmez diye bosa demiyorlar .daha dogmadan karninda fedakarlik yapiyosunuz ❤❤

Merhaba arkadaşlar simdi özele gittim çok şükür bebek iyiymiş suyunda azalma filan yok sadece alt sınırda korkmaya gerek yok dedi ilk bebeğim Anensefali ydi oyuzden özelllikle ayrıntıya girmen gerekiyor su an öyle bir sıkıntı yok iç organları icin mutlaka gir dedi randevum 15 ocakta iyi şeyler söyledi içime su serpildi cok korkmuştum ultrasonda gordum bebeğimi ağzını açıp kapıyordu bacak bacak üstüne atmıştı doktor çok uğraştı gostermedi cok inatçı o kadar onu rahatsız ediyorum bana misin demiyor gostermiyor dedi on gün sonra tekrar bakacak hepinize cok tesekkur ederim ins bir sıkıntı çıkmaz suyu da azalmaz sağ salim kavuşurum bebegime insan cok korkuyor hepimize Allah bagislasin yavrularımızı cok sağ olun bol su içip havuç yiyeceğim ins sıkıntı olmaz

Aynen benimde alt sınırdaydı gunde 3 lt su çorba ayran ve salatalık yemiştim havuç da dediler ama ben yemedim

Ya kızlar bugun oksapar iğnemi yaparken taa batiriken acıdı normalde acımazdı igneyi cikarirken de kan cikti smdi bi baktim morarmiş ve semsert ilaç yerine ulasmistir dimi tekrar mi yapsam ki
Çok geçmiş olsun, ben de oksapar kullanıyorum ama kullandığım günden beri bu şekilde morluk olmadı. Deriyi iki parmağımla iyice sıkıştırıyorum, ilacı da oldukça yavaş bir şekilde enjekte ediyorum. Kanama, ağrı şikayetlerim olmadı yalnızca ilaç 1-2 dk yakıyor yaptıktan sonra.

Herkese hayirli aksamlar oglumdan sifayi kaptim asiri bogaz agrisi cekiyorum ne yapsam bilemedim

Kızlar size bir soru her zamanki gibi sadece bende olduğunu düşünüp endişelendiğinde bi durum bakalım bu kez yerli öi ben sırtüstü uzandığımda karnımın bazen bi tarafı sert oluyor, bazen diğer tarafı , bazende yumuşak oluyo tamamen. bu kasılma falan değildir di mi

Ben artik yakindan gorunce karar vericem titresimli olan anlatildigi gbiyse cok cazip geliyor kolikli bir bebek icin titresim ve beyaz grultu ne demek iyi biliyirum belki rahat ederim dye dusunuyirum

Yani bi en tarafa toplanma kasılma ama 30 haftadan sonra başlar yalancı kasılmalar, 2020 bebeleri erkenci kuşlar

Yani bi en tarafa toplanma kasılma ama 30 haftadan sonra başlar yalancı kasılmalar, 2020 bebeleri erkenci kuşlar
Tehlikeli mi acaba hiç Ağrı olmuyo diye sormadım doktora ama rand haftaya Artık otururkende karnımın tamamı daha sert gibi. Ay böyle herşey ne korkunç yahu hep bi endişe. Ben mi çok irdeliyorum acaba

Tehlikeli mi acaba hiç Ağrı olmuyo diye sormadım doktora ama rand haftaya Artık otururkende karnımın tamamı daha sert gibi. Ay böyle herşey ne korkunç yahu hep bi endişe. Ben mi çok irdeliyorum acaba
Ben dr.a kasıklarıma doğru sancı gibi oluyor dedim,bu haftalarda doğum sancıları beklemiyoruz,rahim tanışmıyordur dedi

Canım benim kasıklarım yumuşak ama göbek deliğimin üstü sert. Baya arada artıyor. Bir de yanları kaburgaların altı. Doktor normal dedi çünkü bebek yukarı çıkıyormuş. O yüzden organlar sıkışıyormuş.

Yani Bebişte büyüyo artık karnımında eskisi gibi yumuşak olmaması normal. O yatınca bi taraftaki sertlikte 1 aydır var nerdeyse popişkosu falandır belki benimde göbek deliğimin üstü hep sert canım.

Bende yüz üstü yatarkan sağa sola gidiyor bebek canım gittiği yerde sert duruyor o kasılma değil ya sırtı geliyor ya totosu diye tahmin ediyorum ben şekil değiştirince geçiyor o . ya zaten sancı bile olsa hemen geçerse sıkııntı yok gerçek doğum sancıları çok farklı oluyor anlatılmaz yaşanır:)))

Offff benim doktor da hastane hariç 6000 istiyomuş. Bakalım salı randevum var hastaneleri ve ayrıntıları konuşucaz.. benimki prof. Ve perinatolog gerçi biraz ondan tuzlu sanırım. Ama istanbul olmasının etkisi çok büyük tabiii

Heh parmaklarını öpeyim tam da öyle mesela uyuyorum uyanıyorum sağa geçmiş oluyo tamam daha bi rahatladım şimdi

Yani Bebişte büyüyo artık karnımında eskisi gibi yumuşak olmaması normal. O yatınca bi taraftaki sertlikte 1 aydır var nerdeyse popişkosu falandır belki benimde göbek deliğimin üstü hep sert canım.
Ya benim midem dışarı çıkmış gibi şişiyor ondan yemek yiyemiyorum bugün mesela uyuyabileyim diye bi çorba 1 avuç ceviz yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…