Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese hayirli aksamlar oglumdan sifayi kaptim asiri bogaz agrisi cekiyorum ne yapsam bilemedim
Çok saçma gelebilir ama rahmetli ananem benim boğazım ağırdığında baş parmağımı katlatıp ağzıma sıkıştırmamı söylerdi. Gerilince rahatlatıyor.

Herkese hayirli aksamlar oglumdan sifayi kaptim asiri bogaz agrisi cekiyorum ne yapsam bilemedim
Bende de durum 3 gundur aynı geniz akıntısı yanma yutkunma zorlugu ses de kısıldı. bol bol sıcak seyler ic bogazını sar boyunluk tarzı biseyle sıcak tut yapacak bisey yok. Ilac alamıyoruz zaten ama ateş kulak agrısı asiri oksuruk olursa doktora git mutlaka. Cok gecmis olsun.

Rabbım yardımcınız olsun inş ciddi bir sorun olmaz

Tehlikeli mi acaba hiç Ağrı olmuyo diye sormadım doktora ama rand haftaya Artık otururkende karnımın tamamı daha sert gibi. Ay böyle herşey ne korkunç yahu hep bi endişe. Ben mi çok irdeliyorum acaba
Valla bende aynenn öyle çok irdeliyorum hatta bugün doktoruma mesaj attım gün içinde karnım sertleşiyor normal mi diye ben normal diyecek sandım yarın gel görelim demiş panik oldum açıkçası

Kizlar sifayi kapmisim havalar malum yorgunluk halsizlik idare ederim ama ayaklarimi üsütmüsüm galiba karnim agriyor gaz da var agri geziyor sanki özellikle sag alt taraf dügüm olmus gibi dokununca cok agriyor. Benim gibi olan var mi ne yapsam iyi gelir? Uzaniyorum simdi eger dinlenmeyle gecmezse hastaneye gidicem tabi ama korkmaya basladim

Canim ben de İstanbul'dayim 10 Ocakta ayrintiliya giricem doktorum perinatog ucreti de 380tl. Aslinda uygun yerler var ama semte gore bile fiyatlar degisiyor ben biraz evimden uzak yere gidiyorum takibimi yaptirdigim hastanede giricem ayrintiliya tek sikinti bu doktor haftada bir kez geliyor randevuyu onceden almak lazim hatta o yuzden ben de 23.haftamda girmis olucam

Bugun dayanamayip doktora gittim bacaklarim ve belim cok fena agriyor sanki regl agrisi gibi tüm kemiklerim kiriliyor hissi var vucudumda. Bogazim da sisti ve oksuruk bide hafif ates yapti nefes darligi cekiyorum bu yuzden doktor sol akcigerde hafif bronsit var gibi dedi ve bogazlarim fena sismis ama gribe benzemiyor bakteriyel dedi. Cefaks 500mg antibiyotik ve parol yazdi hic kullanmak istemiyorum ama dayanilmaz bir agri çekiyorum galiba bebekte hissediyor hep hareketliydi bugun yavrum bana dua edin insaallah bu hastalikta ilaclar da bebegime zarar vermez eger iki uc gune gecmezse tekrar gel dedi influenza testi yapilacakmis...

Çok geçmiş olsun, cefaks ben de kullanmak zorunda kaldım 2.5 aylık hamileyken. Kullanmamak için çok direndim ama faranjitim ancak onunla geçti. Bir şey olmaz endişelenme, bu hastalıkların ilerlemesi daha büyük sorunlara yol açıyor.

Hic birsey olmaz cnm bende ilk gebelikte kullanmistim.acil sifalar karadut pekmezide ye oda bogaza iyi gelir.

Günaydın hanımlar, hastalara acil şifalar..

Dün gece yatağa yattığımda kaşıntıdan uyuyamadım, tüm vucudum kaşındı. İlk gebeliğimde 36+0da gece başlayan avuç içi ve ayak altı kaşınmasıyla gebelik kolestazı teşhisi kondu, safra asitlerim çok yükselmiş bebek için tehlikeli bi hastalık dr ilaçlarla 2 hafta zor tuttu ve 38+0da hiç açılmam yokken rahim yumuşatıcı ile normal doğum yaptım. İnşallah tekrar kolestaz çıkmaz daha 20haftalık bebeğim, yarın dr gidicem kacaciğer değerlerime AST ALT ve safra asit değerime baktırıcam. Şu an kaşıntım yok ama kolestazın ilk başlarında gece oluyo kaşıntı. Bana dua eder misiniz ciddi bir şey yoktur inşallah.

Tehlikeli mi acaba hiç Ağrı olmuyo diye sormadım doktora ama rand haftaya Artık otururkende karnımın tamamı daha sert gibi. Ay böyle herşey ne korkunç yahu hep bi endişe. Ben mi çok irdeliyorum acaba
kalsiyum taksiyesi veriliyor kuzum benim öyle oluyordu son iki ay çok yaşadım 35-36 haftadaa sancım yüzde 70 çıktı bir haftaya doğum başlar dedi doktor çocuk 3 kilo istersen bekleyelim gelsin istersen ilaç al dedi, sonra işte 40 haftada geldi. o kasılmalar doğum habercisi olmadı bende hafiften adet ağrısı gibi tatlı bir ağrı ve su gelmesiyle başladı doğumum.

Günaydın
Pıtırcanın hareketlerini hissetmediğim için dün doktora gittim, hareketleri gayet iyi dedi. Plasentam da yukarı çıkmış sevindim. Kan değerlerime baktı HGB 11.4 idi, sistem düşük diyor bu değere, bu değerlerle şimdilik demir ilacı ya da başka bir şey kullanmana gerek yok dedi en sevdiğim doktor tipi

geçmiş olsun canım merak etme bebeğe zararı olacak bir şey yazmaz doktorun Allah korusun bronşlardan ciğere inerse zatürre olursun o yüzden kullan ilaçlarını. Benim de boğazım yanıyor oğlumda öksürük var ondan geçti sanırım kırgınlık hissediyorum, et suyu çorba, ıhlamur zencefil, ballı süt yapıp duruyor oğluşumla bana ilerlemedi şükür. boğmaca ve uyuz salgını var çanakkalede hastaneden de korkuyorum şu sıra bizlere bulaşmasın aman aman.

geçmiş olsun canım merak etme bebeğe zararı olacak bir şey yazmaz doktorun Allah korusun bronşlardan ciğere inerse zatürre olursun o yüzden kullan ilaçlarını. Benim de boğazım yanıyor oğlumda öksürük var ondan geçti sanırım kırgınlık hissediyorum, et suyu çorba, ıhlamur zencefil, ballı süt yapıp duruyor oğluşumla bana ilerlemedi şükür. boğmaca ve uyuz salgını var çanakkalede hastaneden de korkuyorum şu sıra bizlere bulaşmasın aman aman.

geçmiş olsun canım merak etme bebeğe zararı olacak bir şey yazmaz doktorun Allah korusun bronşlardan ciğere inerse zatürre olursun o yüzden kullan ilaçlarını. Benim de boğazım yanıyor oğlumda öksürük var ondan geçti sanırım kırgınlık hissediyorum, et suyu çorba, ıhlamur zencefil, ballı süt yapıp duruyorum oğluşumla bana ilerlemedi şükür. boğmaca ve uyuz salgını var çanakkalede hastaneden de korkuyorum şu sıra bizlere bulaşmasın aman aman.

Benim detaylı yaklaşık 1 saat sürdü. Organların resimleri var tek tek bir de CD. Renkli de verdi doktor kızçenin. 350 tl ödedik, Bursa’da yaptırdık.
benim ayrıntılı yaptırdığım doktorda öyle veriyor 350 ye yaptırmıştım 2 sene önce fiyatı değişmemiş, o cd yi 3d oynatıcı video programı ile açınca video oluyor canım bilgin yoksa.

Ahhh ahhhh nerde o haftalarca rahatt takılıp doktora gitmeyennnn kadınnnn?? Hormonlar yüklendii tepene şimdi aklın hep karnında demi çikiloppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…