Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ben daha hiç hissetmedim hareketlerini yaa bende mi gitsem acaba, haftaya cuma detaylı ultrasonum var ama bugün mü gitmeliyim bilemedim şimdi

valla sistem 11.4 e düşük der ama benim için hamile bir kadın için gayet iyi :) decavit kullanmaya başladım bende önlem olsun hepsi bir arada ama çok bulantım olduğundan onu da içmeye aksatıyorum bu arada insanlar ilk gebeliğinde 21 haftalarda falan net hissediyor bebişin hareketlerini için evham yapma sakin yaklaş :)

ben daha hiç hissetmedim hareketlerini yaa bende mi gitsem acaba, haftaya cuma detaylı ultrasonum var ama bugün mü gitmeliyim bilemedim şimdi
Hmm bence haftaya git, dün ben endişelendim gittim baktım orda kendi çapında kolunu bacağını oynatıyor endişe etmeme gerek yokmuş. Doktor da kıpraşsın diye dopler ile karnımı bi sarstı ki yavrunun tadı keyfi kaçtı

20 nci haftaya kimi erken diyor kimi hissetmen lazımdı diyor, doktora da hissetmiyorum diyince hadi ya dedi şaşırdı.

Ben onu bebek diye düşündüm ya kasılma öyle bir şey mi

Benim HGB 15.13 gayet iyi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama buna ramen doktor d vitamini Demir balık hapı magnezyum hepsini verdi Yutmak istemiyorum ama sonra bir bildiği vardır muhakkak deyip yutuyorum hepsini

Yaa neden acaba? Ben de doktoruma sormuştum kullanabilirsin demişti hatta dün kullandım
çocuklarda da kullanmamak gerekiyor bebekler için olanları bile diye okumuştum çünkü ayak altına sürünce hızlı karışıyor bünyeye ve nasıl tepki vereceği belli değil her bünyenin canım.

Benim HGB 15.13 gayet iyi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama buna ramen doktor d vitamini Demir balık hapı magnezyum hepsini verdi Yutmak istemiyorum ama sonra bir bildiği vardır muhakkak deyip yutuyorum hepsini
kız türkiyede 15 hgb mücize gibi bir şey senin doktor abartmış bence tosun yapacak bebişi :)

kız türkiyede 15 hgb mücize gibi bir şey senin doktor abartmış bence tosun yapacak bebişi :)
Bence de vitamin bile olsa gerek yoksa Fazlası zararlı bana da kilo aldırır belki Bence bukadar takviye çok kusan beslenemeyen gidalardan tiksinen anneler için

Bence de vitamin bile olsa gerek yoksa Fazlası zararlı bana da kilo aldırır belki Bence bukadar takviye çok kusan beslenemeyen gidalardan tiksinen anneler için
Katılıyorum evde çok yapamasam da işyeri yemekhanesi diyetisyen kontrolünde hazırlandığı için çorba kırmızı et baklagil yoğurt salata her şeyi tüketiyorum zaten. Bunları tüketebilen ilaç kullanmalı mı bilemiyorum. Hiçbir şey yiyemeyen anneler ayrı.

9 ocak a101 bir arkadaş söylemişti güzel görünüyor ürünler kızlar bi inceleriz özellikle ana kucağıEki Görüntüle 2572036

İşte yine halkını düşünen,ekonomiye can verennnnnnn,bitmrk tükenmek bilmeyen insan sevgisiyle daima ileriyi hedef alannnnnn türk anasıııııı braavaaaaaaaaaaaaa...

herkese gunaydin hnmlar kasilmalarim ve karin sertligim ust seviyede yilbasi gunu dayanamayip doktora gittim devamli yat ve bol su al dedi bunun yaninda magnezyum progestan 200 mg gunde 2 defa fitil olarak haftada bir proliton igne verdi sancilarin devam edersen direk hastaneye yatis dedi yine basa dondum onceden dusmesin diye yatmistim simdide dogmasin diye nasil gecicek bu zaman ....

Kaçıncı haftadasınız merak ettim ve geçmiş olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…