Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar biz doktorumuza gittik sertleşmelerimi anlattım günde 3-4 kez oluyor diye o kadar olur bebek bi yere de toplanabilir takılma dedi bu riskli olarak görülen kasılma ağrıyla birlikte gelen kasılma o zaman bol su iç bazı günler magnezyumu günde ikiye çıkar ayaklarını uzat yat çok kafana takma rahim ağzında kapalı dedi

Canım çok geçmiş olsun ilaçlar iyi gelir hafifler inşallah kasılmaların Sancı olarak mı hissettin sen kasılmaları ve karın sertliğini

Cnmzaten gwrcek kasilma.ve sancida vajinaya vuruyor agri .yani bende oyle olmustu iki gebeliktede

Benim işte çok kısa süreli ve pozisyon değişince hemen geçiyor canım kafaya takmayayım o zaman stres yaptıkça vücudum daha çok kasılıyor gibi
Aynen cnm zaten onemi olan suresi simdi buyuk bir hizla buyuyecek kuzular o sertlesme bende hep oluyor iki haftadir.oda ya toto ya bas diye dusunuyorum.

Hic birsey olmaz cnm bende ilk gebelikte kullanmistim.acil sifalar karadut pekmezide ye oda bogaza iyi gelir.
Sagolun kizlar icimi ferahlattiniz insaallah cabucak atlatirim daha kullanmama gerek kalmaz. Siz de kendinize dikkat edin İstanbul'da resmen salgin var dun acile degil dahiliyeye gittim orasi bile tiklim tiklimdi heryer hasta dolu gun icinde tavuk corbalari ihlamur sicak caylar baya bisey iciyorum ama tabii ilac olmadan pek etkili olamiyorlar. Kisin hamile olmanin dezavantajlarindan birini yasiyorum galiba

Kizlaar doktora yaptırmak istemiyorum dememe rağmen 3lu test yaptırmıştı. Sonucunu öğrenmeye gitmemiştim. Bugün tesadüfen e nabızda kan değerlerimi görünce koşa koşa hastaneye gittim. Sonuç gayet iyi çıkmış. Içim bi rahatladı ki... darısı haftaya detaylı ultrasonun başına. Sürekli bir endişe halindeyim. Öyle mi boyle mi şöyle mi... hani ikinci bebekte daha rahat oluyoduk

Cok ama cok gecmis olsun canimm hastaliklar kol geziyor dikkat et kendine acaba pastil kullansak zarari olur mu arada atiyorum agzima bogaz agrisina cok iyi geliyor

Yok nerde o endise gecmez cnm benim.3. Gene korkuyorum ayrintili var bugun aksam kalbim yerinden cikacak sanki

Ay içimi rahatlattın. Bende ağrı hiç yok karnımda öyle semmmsert falan değil eskisinden sert. Geceleri popişini dayıyo heralde minik kuşum. Babam magnezyum vermedi ama daha size neden verdi ki acaba çoğu kişi kullanıyor sanırım

Bende alicam sanirimmmagnezyum.cok.kramp giriyor ayagima

Yok nerde o endise gecmez cnm benim.3. Gene korkuyorum ayrintili var bugun aksam kalbim yerinden cikacak sanki
Bnm icin tek fark su oldu kizimda gun sayardim 15 gunde bir doktordaydim simdi hareketlerini erken hissetmeninde etkisiyle sanirim en son 15 haftalikken cinsiyet ogrenmeye gittim pazartesi ayrintili var doktora sonuc gostermeye girince oda bakar heralde

valla bilmiyorumki canım önlem amaçlı verdi sanırım

Ben muz, kuru kayısı ve soda tüketiyorum her gün mutlaka ondan sebep mi bilmem girmiyo kramp ama bir iki gündür geceleri ağrıyla uyanıyorum bacağımda şiddetli değil ama oluyo
Dun benimde sag ayagima girdi parmaklarim gerildi kotu bir agri sonradan duzeldi.olabilir soda iyi aslinda hergun icsem iyi olur

Canım çok geçmiş olsun ilaçlar iyi gelir hafifler inşallah kasılmaların Sancı olarak mı hissettin sen kasılmaları ve karın sertliğini
cok sagol cnm cok agri hissetmiyorum sukur sadece sertlesme ve toplanma olunca nefesim kesiliyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…