Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
böyle dalgalanma gibi oluyor di mi sanki içeride oynadığında rahim dalgalanıyor

T TTKA dün iki doktor gezdim canım baştan beri takibimi yapan doktorum biraz telaşlandı gibi oldu vajinal bakalım ama kendini kasmazsan dedi bende kasabilirim bilemiyorum ilişkiye bile giremiyorum bu aralar kasmaktan dedim o zaman bizde bişeyleri tetiklemek istemeyiz dedi sonra idrara sıkış gel karından bakalım dedi o şekilde gittim 32 mm ölçtü isterrsen alttan elimle kontrol edeyim dedi onu da nedense istemedim bi an çok korktum zatenn endişeliyim sonra da bir hafta boyunca sabah akşam progestan kullan gerekmedikçe yerinden kalkma uzan dedi şuan serklajlık bir durum yok ama dikkat edicez 24. Haftada ciğer geliştirici ilaç kullanıyoruz falan dedi. Karşımda net konuşamayan bi doktor olduğu için bende çok endişelendim sonra geçen ay ilk defa gittiğim başka bir doktora gittim o riskli gebelere de bakıyor bir kereliğine gitmek istemiştim o da 30 mm şuan için normal korkman gereken bir şey yok neden bu kadar korktun ki dedi ben ağlamaklı olunca gel bi de ben bakayım dedi idrara sıkışıktım 36 mm ölçtü ekrandan bende gördüm korkman gereken bişey yok bu kadar korkma gerekirse serklaj yaparız sürekli yapıyoruz artık hiç kafana takma öyle çok dikkat edip yatman gereken bir durum da yok dedi duphaston ilaç verdi progestandan daha etkili dedi ama elimde şuan progestan olduğu için ondan devam edicem ve doktorumu da değiştirme kararı aldım böylelikle. İnsan bu kadar korkutulamaz çok uzun yazdım canım ama yaşayan bilir diye burda senle paylaşıyorum

Bizimkini de dürttü baya ama bebiş kordonu bacaklarinin arasina aldigi icin ne yaptiysak cikartmadi ordan insaallah yarin bir pipi ya da kuku gorebiliriz yetti gari
İnşallah görebilirsniz benim kızım en başından beri ne bacak arasını gizledi ne yüzünü böyle öğrenemeyenlerin bebişleri baya gizemli demekki

Kızlaaarrrrrrrrr sağ göğüs altı kaburga ağrısı yaşayan var mııı??
Derin nefes alıp verirken özellikle

İnşallah görebilirsniz benim kızım en başından beri ne bacak arasını gizledi ne yüzünü böyle öğrenemeyenlerin bebişleri baya gizemli demekki
İnsaallah gorebiliriz ya herkes soruyor gostermedi demekten yoruldum birsey de alamiyorum bir zibini bile yok çocuuumun inat etmese artikkk bu arada gecmis olsun icini ferah tut doktor sorun yok dediyse yoktur merak etme

İnsaallah gorebiliriz ya herkes soruyor gostermedi demekten yoruldum birsey de alamiyorum bir zibini bile yok çocuuumun inat etmese artikkk bu arada gecmis olsun icini ferah tut doktor sorun yok dediyse yoktur merak etme
Her çocuk farklı işte daha anne karnında koyuyor farkını ortaya Teşekkür ederimm canım yoktur inşallah

Şeker yüklemesi yaptırdım öldüm açlıktan yeni yeni kendime geliyorum oglusumun kafası soldaydı sağa gecmiş sag ayagını da kafasına kadar uzatmış topcu olacak oglum sabaha karsı ki kasılmalarım yırtılma hissim ondanmıs demekki çok şükür Bi sıkıntımız yok yine boy ve kiloyu söylemedi

Kızlaaarrrrrrrrr sağ göğüs altı kaburga ağrısı yaşayan var mııı??
Derin nefes alıp verirken özellikle
Bende de aynı şey oldu. Nefes alırken bile batıyor gibiydi. Şimdi daha iyiyim.

Selaam kızlar. Detaylı ultrasondan geliyorum her şey yolundaymış çoooook şükür. Ama doktor hiç bir şey göstermedi konuşmadı bile çok ruhsuzdu. Öncekinde özele gitmiştim. Detaylı detaylı anlatmıştı adam. Büyük ekrandan görmüştük bebisi.

radyalog ve perinatolog arasındaki fark bu oluyor genelde

Doktor radyolog muydu?

Sağlıkla gelsin kuzu,bende sırf ekrandan göreyim diye gideceğim herhalde,niye konuşmazlar acaba,dün özele gittim dr a soru sormaktan korktum,resim diyede kafasını,böbreğini vermiş,heves ediyoruz anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…